reklama
Diskusia k článku
14/8/2012
Apple Mozilla
To sa dalo cakat
--
•»HTC Wildfire«•»Xperia Play«•»Xperia mini«•»Asus Transformer TF101«•»HTC EVO 3D«•»Huawei Honor«•» Samsung Galaxy Note«•» Sony Xperia S«•
14/8/2012
Apple Mozilla
hhh hovorite ze nokia upadK? az tak za samsungom nemeska ;)
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
14/8/2012
Windows Firefox
to nie, len ma opacny kurz
--
SE xperia - x10; ***FeraLab*** JellyBean v2 ROM
14/8/2012
unknown Opera Mini
Android je naj :D
--
Asus N56VM-S3271V + Samsung Star II
14/8/2012
Windows Firefox
Motorola a Blackberry nikdy nemalo vyznamny podiel na trhu v Europe, ale sa cudujem ako HTC upadlo a to teda riadne, su na tom dost mizerne, horsie ako Alcatel ktory som nevidel v nasich koncinach sto rokov.. naopak, zvlastny je narast OS Bada a Microsoft.. trh sa furt meni, mozno o par rokov o niektorych teraz poprednych znackach a OS uz nebude chyru..
14/8/2012
Windows Chrome
like..like..like !! :D
--
18r.PU-1.fon-Nokia 3210.(1-24).Galaxy S II 4.1.2 JellyBean.(Easy Free,spoko.)
15/8/2012
Windows Chrome
Velavravny nadpis clanku " ANDROID JE LIDROM MEDZI OS " !!!

Tak tu by sa dalo hodne polemizovat, Windows mobile nepoznam, ale iOS od Apple ano a teda:

mozno, ze je najrozsirenejsi ale lider? HaHaHa...pobavila som sa, to ma niekto chce presvedcit aky je Android dobry a fantasticky OS oproti iOS ? Aple ked vyda aktualizaciu noveho o radu vyssieho iOS, tak je plne platny pre vsetky modely iPhonov, teda aj starsich, ci uz 3G, 3GS, 4 alebo 4S. Jasne ze pre tie starsie a hardwarovo slabsie su iste obmedzenia, ale iOS je funkcny. Tu je vidno naprosto jasna roztriestenost Androidu, ze minulorocny model nedostane aktualizaciu na ICS, konkretne sa bavim o HTC DHD. Ved ked jeden vyrobca popracuje na OS tak by mal byt funkcny v kazdom jeho vydanom telefone, jasne ze pri OS vytvorenom HTC neocakavam ze bude funkcny na Samsungu. Ale na ich vyrobkoch by som to pri Androide tak ako sa o nom pise, ze je dokonaly a perfektny a lepsi ako iOS, lebo je to otvoreny OS , tak tam by som to sakra ocakavala a potom by som ho mozno povazovala za dokonaly a mozno aj za lidra. No stabilitou systemu a bezpecnostou daleko zaostava za iOS. Tym nechcem povedat ze je zly, pouzivam ho /HTC DHD/ a ma aj svoje vyhody a dobre stranky ale lider.....? Aj preto mam stale prijoritu a u tej aj do buducna zostanem a to je iOS - iPhon. Viem ze niekoho tymto poburim, aj ked to nie je ucelom tohto clanku ale vytocil ma fakt ze pre tak banalnu vec ako je podla HTC nedostatok pamäte a rapidne znizenie vykonu Desire HD, tak dodatocne zrusili aktualizaciu na ICS a taky Desire S, ktory ma presne taku istu 768 MB Ram , ale vnutornu pamät ma DHD 1,5 GB co pri Desir S je len 768 MB ROM!!! tak u tohoto aktualizaciu HTC potvrdilo a zaujimave, ze pri nom vykon neklesa!!
15/8/2012
Windows Chrome
no hej ked sa uz pcha aj do mikrovlniek..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
15/8/2012
Windows Chrome
radka, možno stačí len pochopiť súvislosť medzi počtom predaných kusov a nadpisom článku :-)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
15/8/2012
Windows Chrome
hujer, no ano, suhlasim, urcite treba pochopit suvislost ale z nadpisu naozaj jednoznacne navyplyva pocet predanych kusov, aj ked....z prispevkov sa to da pochopit, no ale ja som si aspon ulavila. Vezne svojim laickym ponimanim nedokazem pochopit, preco vyrobcovia a to nie len HTC ale aj Samsung, LG a ini .. musia pre kazdy jeden model smartfonu vyvijat zvlat OS. Co je v nom take zvlastne a na prekazku, ze nefunguje vo viacerych typoch modeloch jednotliveho vyrobcu?
15/8/2012
Windows Firefox
radka: tak ty si to uplne zabila :) ked ti vyhovuje OS ktory vyuzivas, tak to ti gratulujem, len prosimta pozri si vyznam slova lider, cize veduci a medzi OS poctom vedie Android.. ono je to vsetko krasne ohladom iPhone-ov, ale bodaj by nie za taku cenovku, cista rozmarnost.. to mas take iste ako Lamborghini, su to vymakane auta, tiez sa cudujem ze nejazdia na nich vsetci.. ale dufam radka, ze ty ano :)
15/8/2012
Apple Mozilla
Radka je zena a zeny tomuto nechapu. Je tam tabulka a staci si je precitat a nie podla nadpisu tvrdit opak. Nie kazdi ma na iPhone, ktoreho vyroba stoji 120€ a predava sa za 700€. Nenazranost applu
a google s touto nenazranostou vy*ebal svojim nexusom 7 a bude pokracovat dalej.

Harantd: nemeska nokia, ale ten pokles si treba pozriet ;-) takze zachvilku bude meskat ako seredsky vlak.
--
•»HTC Wildfire«•»Xperia Play«•»Xperia mini«•»Asus Transformer TF101«•»HTC EVO 3D«•»Huawei Honor«•» Samsung Galaxy Note«•» Sony Xperia S«•
15/8/2012
unknown Opera Mini
rtg to radke vysvetlil jasne. Pobavil som sa, dík rtg! Áno, je to o cene. Android grátis, iOS za niekoľko stoviek / odrátajte cenu bakelitového hardweru /. Tak to kurnik musí fungovať za tie prachy! Keď sa pohnojí droid za dve kilá, či menej, kto to rieši? Kúpiš nový.
15/8/2012
Windows Chrome
mikudyk a ostatni, dakujem za pokef, ste tu sami odbornici, tak preco mi potom kvalifikovane neodpoviete na moju otazku preco je Android taky nekompatibilny?

rtg: dik za vysvetlenie slova lider, ale aj moj maly 7 rocny brasko vie co to znamena a je len jasne a logicke, ze medzi OS poctom vedie Android. Aj blbec bez vysvetlenia vie, ze musi viest ked ma taky velky pocet vyrobcov a Apple je jediny vyrobca s iOS. To je proste nezrovnatelne, aj preto ten nadpis v clanku je o nicom.
Ale to ze je iPhone drahy, to riesite vsetci, preco si neprecitate pointu mojho zrovnania. Pred rokom a pol, som za vlajkovu lod HTC DHD vyplula plnych 535 eciek co mimochodom nie je malo, dostal jedinu aktualizaciu a uz je zastaraly a k nicomu. Ked chcem novsi , pouzitelnejsi a plnohodnotnejsi Android no tak si musim kupit novy mobil a zas vyhodit von oknom kopec Eur aby po roku mi bol k nicomu. Mam iPhon 4 dva a pol roka a nemal jediny zadrhel ani samovolny restart alebo pad aplikacie ako je to bezne u Androidu. Kupila som ho s iOS4, dostal aktualizaciu iOS5 a dostane aj iOS6. Vysiel uz aj novsi iPhone 4S, nemusela som ho riesit, lebo okrem Siri co je pre mna nepodstatna funkcia ma komplet vsetko po update na iOS5. O tomto som tu chlapci pisala, mozno to malo byt v inom prispevku to pripustam, ale toto je fakt a viem co hovorim, pouzivam obidva systemy a hned som podotkla, ze Android nezatracujem a nie je zly, len.....a stale tu bude to len.
Zaverom ta musim sklamat, nejazdim na Lamborghini, mne plne vyhovuje a postacuje na jazdenie Mercedes ML 320 .
15/8/2012
Windows Chrome
iP 4S 650e, SGS III 609... Zaujimavo tu sedi ta teoria s Lamborghiny..
--
15/8/2012
Windows Opera
radka iOS neni o triedu lepsi a le o triedu pozadu to by si ako uzivatelka androidu mala vediet niekde som videl iPhone zrovnany s kamenom co mam dost pobavilo ale je to proste fakt iPhomn zacal svoju eru na dobrej a silnej a velmi presadzovanej reklame ked si spomenies na iOS1 aleboaky to bol co vedel? ja tio poviem ze ani polovicu co v sucasnej dobe ine telefony ale predaval sa hromadne a to koli reklame potom si ho kupovali ovce ktrim povedali ze to ze im nieco chyba je vyhoda oproti ostatnym (je smutne ze to je tak aj teraz)... mam jeden priklad zo zivota ako funguje reklama mam kolegu a jemu som povedal ze si idem kupit novy telefon a on mi hned povedal ze si mam kupit SGS3 alebo iPhon a ked som sa opytal ze preco tak mi nevedel povedat nic ine ako len to ze ved ho ma kazdy a videl som ho v reklame tym chcem povedat ze takto funguju ovce posuvaju svojmu okoliu co bolo im podane inym clovekom mediom nechcem povedat ze iOS je onicom ale podla mna je tam jedina vyhoda stabilita nic ine kopec veci nevie doteraz co vedel android 4 roky dozadu u mna je android lider v kazdom podani ja si zato ze nebudem telefon vypinat rok nebudem priplacat niekolko stovak a ani zato ze ked mi telefon padne na zem sa mi rozbije lebo je s materialu ktory je na telefon absolutne nevhodny
15/8/2012
Windows Chrome
ako by sa ziadny iny telefon nerozbil ked ti spadne.. A android 1.5 nemal ani to co mali dumby, trepes od buka do buka..
--
16/8/2012
Windows Firefox
Espio: 100 bodov
Radka: preco mam taky dojem, ze si sa prisla chvastat? miesto Lamborghini som kludne mohol napisat Mercedes, pretoze to tiez nie su zrovna najlacnejsie auta, ba prave naopak ;-) budem sa opakovat, to ze iOS je fajn ti nik neberie, ale nie je to mobil ludovy, je to mobil na chvastanie, modny doplnok.. v rovnakej cenovej kategorii je SGS3, co je podla mojho nazoru lepsi mobil, ale zober si to tak, za cenovsku dajme tomu 650e v zaklade (iPhone) si mozes trikrat obmenit mobil, trebars s androidom, s cenovkami cca 200e... teraz tu mame otazku, povedz mi, co taky 200eurovy android fon napr., nedokaze co dokaze iPhone? a teraz si zober ze takyto mobil ti vydrzi minimalne 3 roky, tak za cenu iPhonu mas "mobilne vystarano" na 9 rokov... budes mat jeden a ten isty iPhone 9 rokov? iste? a to som este neratal, ze pri obmene stare zariadenie predas, heh... ja proti iOS a iPhonom nic nemam, kludne, ale za 300e a nie preboha za cenu moderneho notebooku...
16/8/2012
iPhone iPhone
Po prvé: neznášam baby ktoré sedia v ML-kách a podobne nechutných autách a ani ich nie je vidieť za volantom. Po druhé: ako môžeš mať dva a pol roka iPhone 4? Aspoň si prečítaj kedy bol uvedený na trh, aby si nevyzerala smiešne.
--
iPhone 5 16GB white
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188