reklama
Diskusia k článku
7/8/2012
Windows Firefox
videohovor som vyuzil v skype a gtalku a tusim raz aj ako riadny videohovor
--
Galaxy SIII
7/8/2012
Apple Chrome
Ja som to pouzila za celu dobu asi dvakrat - trikrat.
7/8/2012
Windows Chrome
Mudro! Nevyužitelné
--
•»HTC Wildfire«•»Xperia Play«•»Xperia mini«•»Asus Transformer TF101«•»HTC EVO 3D«•»Huawei Honor«•» Samsung Galaxy Note«•» Sony Xperia S«•
7/8/2012
Windows Chrome
Ja pouzivam videohovor casto. Najviac Gtalk alebo skype. Videohovor cez UMTS sa podla mna v dnesnej dobe ani neda vyuzit, kedze vacsina telefonov to ani neumoznuje. Najma smartfony ako iphone a vsetky androidy oklrem niektorych samsungov a mozno este HTC integrovalo videohovory, to si nie som isty. Napriek tomu ze skoro vsetky telefony maju prednu kameru, UMTS videohovory podporuju akurat symbiany a nejake feature phony...

Lenka: Ak myslis pozuitie UMTS videohovorov, takj tie som pouzil tiez len 2x. Raz seka obraz, raz zvuk, alebo este oboje, tragedia.
7/8/2012
Windows Firefox
pouzivam videohovor ale len ten cez Skype.. inak akurat nedavno som sa pokusal prvykrat vyskusat videohovor a nesiel, teraz uz chapem preco heh..
7/8/2012
Android Android
Nikdy som nepouzil videohovor cez umts
--
ajFon a aj nefon..a tak...
8/8/2012
unknown Opera Mini
Len na skúšku zo zvedavosti.
--
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod.
8/8/2012
unknown Opera Mini
Kvalita takého hovoru závisí od kvality signálu. Čo môže byť v niektorých oblastiach problém. A aj je. Pokiaľ ide o využívanie, nemám veľmi s kým. Mnohí ani nevedia, že také čosi existuje.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188