videohovor som vyuzil v skype a gtalku a tusim raz aj ako riadny videohovor
--
Galaxy SIII
Ja som to pouzila za celu dobu asi dvakrat - trikrat.
Mudro! Nevyužitelné
--
•»HTC Wildfire«•»Xperia Play«•»Xperia mini«•»Asus Transformer TF101«•»HTC EVO 3D«•»Huawei Honor«•» Samsung Galaxy Note«•» Sony Xperia S«•
Ja pouzivam videohovor casto. Najviac Gtalk alebo skype. Videohovor cez UMTS sa podla mna v dnesnej dobe ani neda vyuzit, kedze vacsina telefonov to ani neumoznuje. Najma smartfony ako iphone a vsetky androidy oklrem niektorych samsungov a mozno este HTC integrovalo videohovory, to si nie som isty. Napriek tomu ze skoro vsetky telefony maju prednu kameru, UMTS videohovory podporuju akurat symbiany a nejake feature phony...
Lenka: Ak myslis pozuitie UMTS videohovorov, takj tie som pouzil tiez len 2x. Raz seka obraz, raz zvuk, alebo este oboje, tragedia.
pouzivam videohovor ale len ten cez Skype.. inak akurat nedavno som sa pokusal prvykrat vyskusat videohovor a nesiel, teraz uz chapem preco heh..
Nikdy som nepouzil videohovor cez umts
--
ajFon a aj nefon..a tak...
Len na skúšku zo zvedavosti.
--
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod.
Kvalita takého hovoru závisí od kvality signálu. Čo môže byť v niektorých oblastiach problém. A aj je. Pokiaľ ide o využívanie, nemám veľmi s kým. Mnohí ani nevedia, že také čosi existuje.