nechapem ako fon bez simky potom sa to nemoze volat telefon ani mobil len dotyková placka z androšrotom :D
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
@harantd - si to vygoogli , saq si sikovny, ne?
Ked som chcel kupit fon cez ebay, tak bez si ich bolo plno :-)
--
HTC Evo 3D
tym padom ked ani tato lumia nedostane upgrade na WP8, tak ju uplne micorsoft odpisal a ani kupovat sa tym padom neoplati. Aspon podla mna
Aj podla mna ale ved to logicky si clovek domysli co by mal z wp7.5 ked vedel dopredu ze wp8 bude mat viacjadrove procaky cize silnejsie hry ti na nom nepojdu ... A to este pred oznamenim nove OS sa o tom vedelo ...
--
Bude mat WP 7.8 a za procakmi sa velmi hnat netreba..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
ako hovori pepe bude mat 7.8 a este vobec nevieme ci WP 8 bude vydany tento rok a po nom kedy budu vydane telefony takze ocakavam ze min rok si nan pockame
nie kazdy kupuje telefon na to, aby na nom hrat hry. draha ma 800, je jej ryba ci v tom ma wp 7.5, 7.8, ci 8. hlavne ze si zavola, ma net cez wifi, relativne dobry displej a hlavne docela slusny fotak. a ked chce hrat, kupila si angry birds a flight control. nokia urobila s neaktualizovanim starsich zariadeni na vyssi os spravny krok.
--
Shiru Shogun A9, HTC Windows Phone 8S
mate vsetci pravdu ale ved aj tak by sa to nedalo dat uplne novy soft na telefon ved aj Iphone ma to iste len to napise ze ma nvoy soft aj ked len neico z nvoeho ma :)
--
Tak teraz ta ani v najmensom nechapem..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
Prosim vas..kupil som si Nokiu lumiu 900 a nemôžem si nič stiahnuť ani zapnut cez internet lebo mi vyhodi chybu..Kod chyby 805ab406 Prosim budete vedieť mi pomocť?
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
Hujer veľmi pekne dakujem :) veľmi si mi pomohol :) diky moc
Nemáš za čo :-)
P.S.: Preto tu je toto fórum (aj keď to tak mnohokrát nevyzerá)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
No ešte by som chcel zistiť ako si nastavim ton zvonenia lebo ani cez pc nato neviem prisť ani cez mobil prosim pomožte :)
--
.....CAUTE JA SA LEN CHCEM OPYTAT AKO SA NA LUMII 900 NASTAVUJE ABY MI PO MINUTE NEZABLOKOVALO DISPLAY SAMO...AKO TO NASTAVIM ABY SOM TO ZABLOKOVAL JA A NIE SAMO