"360 x 640 bodov, čo je menej než štvrtina pixelov aktuálnych high-endov" ?
podla mna je to presne štvrtina z 720 x 1280 ;-)
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
predpoklad je taky, ze nokia ma vadny jeden pixel :D
--
xiaomi mi2S 32GB, motoactv a nexus7
mental, pocitali sme s 1280 x 800 ;)
zle ste pocitali :P
--
Shiru Shogun A9, HTC Windows Phone 8S
dat skoro 600 eur za tento telefon je trosku chore. Ani technicky nie je hodna takej ceny
808 stoji asi 550 eur, co je na urovni iP 4s ci samsungu galaxy siii. nie je to malo, ale v porovnani s konkurenciou to vlastne ani nie je take zle...
--
Shiru Shogun A9, HTC Windows Phone 8S
Za tu cenu si kupi tento fon len debil. Koli fotaku dat 550 je smiesne, kedze za 550e mam zrkadlovku ktora foti tisic krat lepsie. ( rozlisenie displeja tejto nokie je 5 rokov pozadu )
--
HTC Evo 3D
sranda ze na kazdej stranke, kde sa tento telefon spomenie sa okamzite najdu jedinci, ktori sa ohanaju tym, ze je to blbost, ze je to drahe a za tie peniaze si kupi zrkadlovku. Nechapem preco to silou mocou stale porovnavate so zrkadlovkou. Je to telefon.
Podľa mňa je totálna konina vyvaliť 7 kíl za ajfon, ktorý nemá ani takú vybavenosť ako moja päť ročná Nokia. Ale každý to vidí inak a pravda je len chyméra. Či chiméra..:)
Aku ze to nokiu vlastne mas? Nech sa zasmejeme.
Tipnem nieaky komunikator z rezistakom :D a rozlisenim qwga hahh
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
Ja myslim ze N95
--
ajFon a aj nefon..a tak...
Pentagram 123: tak si zavolaj z tej zrkadlovky a urob všetky veci z tej zrkadlovky čo dokáža 808 čka. Mám Nokiu N8 belle, možem ťa ubezpečiť že na displeji nevidieť pixel a na 4" ploche to nieje take tragickě, videl som display na X7 a bolo to celkom sľušné, desire C má potom čo? Tak ten má hlboko podpriemerný display, je to low end síce ale použiva sa aj taketo rozlišenie. Lumia 610 je low end a má 800x480 pixelov. Proste na symbian je taketo rozlíšenie. A čo pońuka za tieto peniaze 808 čka? Foťak v mobile, ktorý nieje prekonaný žiadnym mobilom, dokonca prekonala niektoré digitálne kompakty!! Full HD video so zvukom v CD kvalite, široké portfolio audia a videa vrátane divX a Xvid, usb on the go-pripojiš k nemu usb, myš klávesnicu,Dolby digital sound, dlna, Gorilla Class sklo, xenonový blesk, amoled clear black ktorý ma mimochodom najlepšiu čitatelnosť na slnku, lepšiu ako SG S III. Nfc čip, BT 3.0, navigacia zdarma. grafický čip má vačši výkon ako adreno 205, dokonca je na úrovni adreno 220. 1.3 ghz pre tento os je ideal a dokaže tolko ak androšroty s dual core. Fm vysielač-veľmi dobrá vec, použivam aj v mojej N 8 čke. System dostane update FP2( Os carla)
http://www.dsl.sk/article.php?article=12803&count=17 len tak informativne... tak že táto nokia ponúka za tie peniaze bohate funkcie narozdiel od iphone
--
Buducnosť je v Microsofte...
no tak ja si tiez myslim to iste ja uz androdi nemam rad ale uvazoval som pred tym medzi n8 a wildifre s zvitazila cena lae chcel som N8 usb on-the-go je super :( ale co uz nokia je jedina ktora nepodlahla ofenzíve google z jeho androšrotom :D
--
@Marianxxx - vsak si ho kuup teda ked dokazes vyuzit 41MP. Tento mobil mozes cenovo porovnavat s SGS 3 ale okrem malo vyuzitelnej ale silenj optiky a dobre citatelneho displeja sa v nicom ani len nepriblizuje k SGS 3 pricom SGS3 ma postacujuci fotak a nehovoriac o kvalite app storu bez coho ti je SMART phone na dve veci. Mimochodom v tomto videu si mozes kuknut co vsetko napojis na SGS 3 ked uz spominas USB on the GO.
http://www.youtube.com/watch?v=46IiRyigUH0&feature=related
Pod videom je summary
Tolko k androsrotu ktory nakopava rit Nokii a symbianu uz 3 roky a stale zlepsuje svoje kopance
no trosku pripomeniem prisla usb on the go z nokiou n8 a takze bola prava symbian je uz v hrobe ale windows phone 8 zakope zely android vies kam :) buducnost je v MICROSOFTE (inac nadavte na neho na tu spolocnost tak asi malokto vie ze ho mate v pocitacoch :D)
--
@harantd - prvy dotykovy displej mal ericsson a tiez mi to je jedno kto s cim prisiel volakedy prvy. W8 vela vody nenamuti, ale drzim mu palce, dufam ze pride s niecim inovativnym co Android dotiahne do dokonalosti, ale aj tak medzi W8 userov budu patrit zariti Nokiaci a ludia ktori zoberu prvy telefon za 1 Euro od pomaranca ci TCOMu a ani nebudu vediet ze tam je W8. Co sa tyka PC OS
http://allthingsd.com/files/2012/07/You-Dont-Say.jpgMJ: áno, až nato že za androidom je uplne iná opona ako napríklad
http://www.itnews.sk/spravy/produkty/2012-06-13/c149407-intel-android-nie-je-pripraveny-na-viacjadrove-procesory alebo
http://www.funradio.sk/clanok/21054-google-chce-odpocuvat-hovory/ alebo t
http://www.techbox.sk/mobil/c4780/avg-v-google-play-stale-nie-je-bezpecne.html. Vlastne aby som to zhrnul v čom sa nokia približuje okrem "nevyužitelnej optiky" btw, ktorú android nebude mať ani za 2 roky sa možno ani za 3 nie, naštuduj si čo je to pure view a prečo ma 41 mpx 808 čka,čitatelnosť je podstatná vec, keď to tebe nevadí to už je tvoj problem, podstatné je že v benchmark 808 čka preš´tala cele sgs S3 a može mať neviem aký super duper android! Ďalej ponúka kvalitnú konštrukciu, dlhšiu výdrž baterie, FM transmitter, vyššie som uviedol čo ponúka Nokia 808 a nieje to malo, tvoj úžasný android nebude podporovať adobe flash player, najvačšia výhoda oproti ios......, ktorú android už žial stratil, pretože pre verziu 4.1 sa už adobe... nebude vyrábať. A čo sa týka wp 8 tak ťa možem ubezpečiť ža budúcnosť je v tomto os, či to prijmeš alebo nie, je už tvoja vec. samsung aj tak chce ako primárny system os Tizen a android dá na druhú koľaj, potom mi napíš kde bude android:)) Nadej dávam skor os meegu od spoločnosti Jolla ako androidu.Ďakujem za tvoj čas aj link, ale mám prehľad tak sa do budúcna neunuvaj, v tomto odvetvi už ma nejaký čas prax..
--
Buducnosť je v Microsofte...
Vies android zacinal rovnako ako wp tiez mal svoje muchy
--
Marianxxx pises totalne kokotiny ak to mam povedat so 100% presnostou. K tej nokii najprv: fotak v mobile uz davno nie je cool a nech posluzi 41mpix akokolvek, ci uz na vytieranie zadku, alebo machrovanie sa pred piatacikom ze mas viac mpix ako on. A 550 za taky mobil da len kreten + telofony v tejto kategorii maju raz take rozlisenie displeja a SG 3 ak tento rapkacik predbehol v benchmarkSG3, tak zozerem kefu. Ako si pisal, tak je lepsie natom ako adreno205 PREBOHA to bolo cool pred 2 a pol rokom! Ked predbehne tegru3 tak daj vediet :-)
--
HTC Evo 3D