Este sa predava? Preco sa to nevyprdli? To nema logiku.
No ja by som si to kupil nahodou, N9 je fakt podareny fon.
--
HTC Desire X, HTC 7 Mozart, HP Veer 4G, GoClever TAB 7500...
Telefon je to nahodou uplne skvely :) sam mam dva a este N950...
Kazdopadne clanok je cely mylny, lebo tychto 100 vylepseni bolo v PR1.2 (FW30) a v PR1.3 je "len" 900 vacsich a mensich bugfixov a zrychleni / zjednoduseni systemu, pricom telefon nedostal nijake zasadne vylepsenia ci priadania funkcii. Oficialny changelog zatial ani len nebol zverejneny, no moje zariadenia bezia "hladsie", rychlejsie, odstranilo to par malych problemov... Som spokojny, velmi spokojny. Zrejme je to posledna aktualizacia pre tento telefon (celeho FW) nakolko tim vyvojarov je prepusteny komplet.
--
Nokia N950, N9, E7, Lumia 800, HP TouchPad, Veer, BlackBerry PlayBook
Chvalabohu sa este predáva. Prečo sa na to už vyprdli? To nedáva logiku.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
no to dava dobre svetlo na nokiu keby to bol samsung tak by vevidal ani 1.1 a nie t 1.2 a 1.3
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
Ja len lutujem Palm/HP ze to dokazili s marketingom webOS. Tie zariadenia su/boli vyladene. Palm Pre a HP Veer najlepsie fony aky som mal. No a Nokia N9 a HP Pre 3 su v plane co si chcem kupit
--
HTC Desire X, HTC 7 Mozart, HP Veer 4G, GoClever TAB 7500...
Symbian MeGoo ach nokia to čo spackala bude dlho narovnávať. Ešte že predáva tie lowfóny inač by naozaj skrachovala
--
HTC Evo 3D
najlepsie by bolo ak by urobila poriadnu lumiu!! kazda lumia ktoru vydala je nanic keby spravilo nico na stryl omnie W tak by som bral 800 je dost draha 710 slabu plastovu konstrukciu a 610 pomala ale lepsiu konstrukciu ak 710
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR