reklama
Diskusia k článku
29/6/2012
Windows Internet Explorer
Dobrá zmena

Vyzerá, že OR zaťal veľmi tvrdo do výhodnosti ponuky O2 :-) čo je pre zákazníka dobre.
29/6/2012
Windows Chrome
Tradične:

Palec hore :-)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
29/6/2012
V O2 im uz musi prepinat nadobro...
Nekonecno 3 v Orange za 39,90 € este aj s neobmedzenymi MMS a internetom Klasik, co je 2GB.
29/6/2012
Windows Chrome
marek1234 , veď čítaj:

Na základe podnetov od zákazníkov upravuje O2 od 1. júla 2012 cenu Platinového paušálu na 45 €. Okrem neobmedzených volaní s SMS správ do všetkých sietí na Slovensku a do Českej republiky, Rakúska, Maďarska, Poľska, Írska a Veľkej Británie, bude mať zákazník v tejto cene automaticky aktivovaný internetový balíček Internet do mobilu Extra s objemom 1000 MB dát.

Zároveň si môže uplatniť bonus vo forme zľavy na ktorýkoľvek mobilný telefón v ponuke O2 každých 18 mesiacov vo výške 288 €.

;-)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
29/6/2012
Maximum (nie Nekonecno 3), napisal som hlupost

https://www.orange.sk/eshop/specialnaPonuka.html#offer=2
29/6/2012
Apple Chrome
marek1234: Ano, ale mas v tom volania IBA do SR. Kto potrebuje aj zahranicie, musi si priplatit. :-) Kto vola vela napr. do Ciech alebo Rakuska, pre toho je Orange nevyhodny.
29/6/2012
Nerozumiem Hujer, ved citam, ziskalo co? To iste, co poskytuje Maximum za 39,90 + naviac MMS do vsetkych sieti + 1GB naviac. Stratili volanie do CR, Madarska, Polska, Velkej Britanie a Irska. Tento benefit vyuzijem malo a ked, kludne si ho z casu na cas uhradim ako plny hovor. Stale neviem, preco by som si mal dat Platinovy za 45€, ked to mozem mat za 39,90. Zrejme ty si rad preplatis tych 5€ naviac.
29/6/2012
Lenka, aby sme sa pohli dalej, cakal som 40 €, bola by to vyrovnana ponuka. Na jednej strane volanie co CR a ostatnych sieti ako plus, na druhej strane strata MMS a 1 GB. Dufam,ze sa uz rozumieme. Opat je to drahe, kto chce flat a nevyuzije volanie do zahranicia, co si myslim, ze je vacsina, vsadi na Orange. Tak ako kedysi zle kopiroval Orange od O2, dnes zle kopiruje O2 od Orange. este raz, drahe v porovnani s WOW ponukou Maximum.
29/6/2012
unknown Opera Mini
tak ma podrz. O 25€ to mali férovi nadsadené a ešte bez dát.
Tých 45€ je lepšie aj keď si myslím, že úplne férovi by boli, keby dali ešte raz cenu nadol o 25€ a 10€c.
--
Urobil som si audit ponúk operátorov a Orindž ponuky sú najdrahšie.
29/6/2012
Windows Chrome
marek1234,

OR - viazanosť 24 mesiacov

O2 - bez viazanosti (aj keď sa to podaktorí snažia spochybniť)

Budeš chcieť skončiť po napríklad 10 mesiacoch (dôvod všeobecný):

OR: doplatíš rozdiel v cene telefónu medzi kúpnou cenou v deň nákupu a plnou OR predajnou cenou v deň nákupu.

O2: doplatíš splátky za zvyšných 8 mesiacov (bonus na telefón sa uplatňuje mesačne 18 mesiacov).

Rovnako bez pokuty (v plnej výške ako v OR) je umožnený aj prechod medzi jednotlivými paušálmi bez ohľadu na výšku mesačného poplatku za ne. Pri zmene na nižší doplatíš mesačne za zostávajúce mesiace poskytovania bonusu len rozdiel medzi bonusom pri pôvodnom paušále a pri novom nižšom.

Ak Ty využiješ benefit volaní do zóny 1 len málo alebo vôbec, neznamená to, že nikto iný volania nevyužije. Vyjadrenie, ktoré si dal vo svojom prvom príspevku vyznieva skôr ako výkrik do tmy :-)
--
29/6/2012
Apple Chrome
Marek, ved tu ide prave o to, nech si kazdy da podla toho, co potrebuje. kedze nie si cielova skupina, tak sa ta to netyka. Ten kto vola aj inde nez len po SR, sa potesi. Ved o tom to cele je. A cena dotacie na telefon je u O2 vyssia, tusim o 48 €, co tiez u niekoho moze zavazit. :-)
29/6/2012
Windows Firefox
Uff, tak je to tu !

Dnes, resp. od 1. 7. 2012 zákazníci modrákov budú mať čierne na bielom, že modráci mali nesmiernu chuť na nich samozrejme férovo zaryžovať na tom ich akože super Platinovom paušáli.

Vraj prehodnotili ponuku ... To je smiešne zahmlievanie !
Jednoducho im OR krásne priamo do očí vykričal, že taká RYŽA je až do neba volajúca a tak dali ponuku, ktorá sa aspoň trochu približuje reálnejšie k poctivému biznisu ...
(netreba totiž ešte stále zabúdať na holý fakt, že FLAT nielen v domovskej sieti a sietí domovskej krajiny, ale i iných karjín EÚ už dnes iní a lepší operátori ponúkajú svojim klientom aj vo výške cca 20 Eur .... a nemusia vôbec mrhať čas reklamami na akúsi pseudo férovosť).

To znamená, že hoci dnes sa už RYŽUJE menej ...., stále to ešte nie je to pravé orechové ...

Rátajú sa totiž SKUTKY a nie REČI !!!

Keď bude FLAT do ALL SR sietí + vybrané krajiny EÚ aj na SLovensku za 20 Eur, potom môžeme povedať, že tí operátori si nás začínajú trošku aj vážiť a nechcú len sproste na nás aj v tejto neľahkej dobe RYŽOVAŤ !!!

P.S.: Modrákov oranžáci pekne uzemnili a tak im treba, zaslúžili si to !
29/6/2012
Windows Firefox
a co takto zobrat modry s telefonom...potom prejst na platinovy... 16-4 = 12eur zlava s faktury a dalsich 50e cize 5e zlava za prenos...cize platinovy za 28e = volania do sk a eu, sms do sk a eu a 1gb net za 28e...a mobil sa da este predat, takze dalsia zlava..no popremyslam...
29/6/2012
Apple Chrome
Manobb, slovne spojenie "prehodnotili ponuku" je moje vyjadrenie, nie ich, takze im to nevkladaj "do ust". :-)
Dakujem.
29/6/2012
unknown Opera Mini
som zvedavy ci aj tie lacnejsie kovy zlacnia modraci?

Najma Fero smrdi drazobou a nutne by potreboval sprchu.
--
29/6/2012
Windows Firefox
Lenka, je úplne jedno, či to povedali alebo nie.
Ich skutky hovoria jasnou rečou ...

Nie je predsa normálne, ak sa podmienky za tak krátku dobu diametrálne nezmenili, ale cena tak rapídne klesne.

To svedčí len a len o tom, že nás majú za bláznov a skúšajú RYŽU bez škrupulí ...

Opakujem:
Ako je možné, že i bez diametrálne zmenených podmienok (rozumej náklady) je férová cena férového operátora z úrovne 70 Eur odrazu tak rapídne znížená ???

Hádam mi len nechce niekto povedať, že náklady odrazu tak klesli, že je možné pri primeranom zisku tak rapídne znížiť cenu.

Lenka, jednoducho neverím, že by si tomu bola ochotná uveriť Ty, redaktorka odborného média.

P.S.: Férová Ferova ryža nezabrala, platinová ryža nevydržala ani ten povestný rok. (opäť došlo na slová tých, ktorí obdržali rekordné počty mínusiek v diskusiách, lebo nezdieľali názor ovečiek=väčšiny obyčajných ľudí bez schopnosti reálnej kritiky)

Ja len dúfam, že sa nebude modrákom za tento vynútený krok tlieskať, i keď Hujer sa už prejavil a neodpustil si palec hore.

Je to trapko, on je schopný poďakovať hoci aj za to, ak mu zlodej z ukradnutého milióna vráti 100 tisíc, lebo je vlastne v pluse .... inak by nemal nič. Čo na tom, že zlodejstvo je nemorálne, neférové a dokonca i nezákonné.

Dôležité upozornenie !
Uvedený príklad bol iba názorný na zmýšľanie niektorých ľudí a nemá nič spoločné s témou článku ani diskusie !!!
29/6/2012
Windows Chrome
Tak ale už mám toho naozaj dosť. Prestaň si konečne o mňa utierať svoje ústa. Nemáš na to žiadny nárok, ani morálny ani akýkoľvek iný. Ak sa nemáš venovať téme, buď taký láskavý , radšej mlč.

Nechcel som pôvodne reagovať, ale už to naozaj preháňaš.

Len na okraj: od 1.7. klesla výška prepojovacích poplatkov o 41%. Som zvedavý, ako sa s tým popasujú ostatní, ktorí podľa mňa budú tvrdiť, že oni s tým pri príprave svojich produktov už rátali...
--
29/6/2012
unknown Opera Mini
hujer vsak mu hod toaletny papier, ktory pouzivas na usta inac budes cely zakydany od hlavy po paty.

A stym zlacnenim prepojovacich poplatkov chod moralizovat matersku skolku a nie nas.

Orange si svami poutieralo ritku.
--
29/6/2012
Windows Firefox
hujer to si dúfam myslel ako ftip ten posledný odstavec. to so znížením ceny platiny vskutku nemá žiaden súvis.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
29/6/2012
unknown Opera Mini
a este hujer zatial ste sa tu strapnili len z platinou som zvedavy ako sa prejavy tych 41% aj na ostatnych produktoch O2.
Inac si si zasa nakydal do chlebarne.
--
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188