Ja eš tiež stále čakám.
--
NOKIA Lumia 710
Tiez zatial nic... :|
--
Shiru Shogun A9, HTC Windows Phone 8S
Ja už som aktualizovaný.
--
NOKIA Lumia 710
a pocuj ta aktualizacia je WP 7.8 ci len tango?
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
Nie, nie 7.8 to ešte nie je.
--
NOKIA Lumia 710
aha takze tango sa mi zda ze priniesla wifi hotspot nie? alebo este nieco?
--
aj ja uz mam tu aktualizaciu!ale dajako my chybaju veci z toho update!napriklad camera extras!nokia playTo!nokia counter!a este contact share!a ani nokia drive my nefunguje 100 percen offline vzdy sa chce online pripojit a tak vyhladavat!a neviem preco ked prebehlo vsetko v poriadku!
Doplnkove aplikacie, ktore mali prist spolu s updatom sa do Marketplace dostanu postupne. Na niektorych trhoch uz pravdepodobne su, no na vacsine nie. Tiez cakam. :-)
tiesto,pokial nemas nastaveny US market,tak to zatial ani neuvidis,ja tie app mam napriklad, v CZ to ale nevidno
to je tak vzdy je prve US a na CZ a SK trh pride vsetko asi o pol roka neskor ako tieto lumie boli predstavene na noy rok a prisli v maji ci juni
--
mam rakusky market!a neviete preco my nechce fungovat nokia drive offline?
ja som myslel ze to bude uz sucastou tochto updatu!
» tiesto224: mam rakusky market!a neviete preco my nechce fungovat nokia drive offline?
Aj ja mam rakusky a nic.
Mas stiahnute mapy do telefonu?
ahoj Lenka!ano mam stiahnute mapy vcera som stiahol 4 mapy a vzdy my to vypisuje nemohlo najst offline hladat online?
S tym som sa nestretla. Zaujimave. Ja mam jednu mapu - Slovensko a ked zadam ciel (adresu), tak najde trasu a opyta sa ci zacat navigaovat a ide.
Inak, zmenila som si Live ID na USA konto (reset fonu nutny) a Camera Extras a ine app u nas nedostupne tam najdes, ale Nokia Counter zatial nie je ani tam.
problem s hladanim - offline - je ak nemas signal GPS, nema to nic spolocne s internetom. aspon tak som si to vsimol na drahej lumii 800
--
Shiru Shogun A9, HTC Windows Phone 8S
Už dva krát mi aktualizovalo telefón a zas mi ukazuje, že je dostupná aktualizácia. Čím by to mohlo byť?
--
NOKIA Lumia 710
U WP je to normalne. Teda aspon Samsung Omnia 7 mi robil predtym to iste. Nestacilo raz aktualizovat, ale na dvakrat. Najskor su mensie opravy a upravy, ktore fon pripravia na konecnu aktualizaciu. Ja som uplne dokoncila update az na tertikrat, tusim.:-) Posledna aktualizuje na verziu, ktora ma v sebe aj spominane vylepsenia Flip to Silent a Internet Sharing.
Lenka, Nokia Counter zatial neexistuje aj ked sa o nej pisalo,zrejme nebolo vsetko tak ako malo byt tak ju stiahli.
Tak na tretí krát mi to už nič neukazovalo, takže už som asi ready.
--
NOKIA Lumia 710