keď dám doň 32GB SD kartu ovplyvní to rýchlosť mobilu?
rychlost mobilu co tym myslis ?
na velkosti ani tak nezalezi skor na parametri "class"
tam je rozdiel v rychlostiach cita/zapisuje
http://goo.gl/wubw8
co moze zrychlit start systemu (nacitavanie kniznic a synchronizaciu) a hier
a chod niektorych aplikacii ktore potrebuju pristup na sd kartu pri zapise (foto, dwnload)
--
SE xperia - x10; ***FeraLab*** JellyBean v2 ROM
Planujem si ho kúpiť z akcie t-mobilu, mam nokiu starsiu a často ju na cestach používam ako modem pre notebook na internet, kde nie je wi-fi. s tymto smartfonom sa neda pripojeit na net na notebooku cez modem v mobile?? Ak, nie to by ma velmi sklamalo, prip. aky podobny android sa da použit ako modem pre PC?
to Obruck:
od verzie 2.2 (froyo) vie tethering kazdy android
viac:
http://goo.gl/0pRpH--
myslím to tak ,že či sa nespomalí rýchlosť načítavanie hier alebo kopirovanie.
Ešte som chcel opýtať že , ako si ma microSD nainštalovat hru? bo ked maminštalačkuna microSD a dám inštalovať tak mi toide do fonu.
zdravim, mam tento telefon a chcel by som sa opytat ohladom jednej veci, ked mi niekto vola tak moje zvonenie zvoni asi 1 sekundu potichu tak ze je stisene a az potom tozacne zvonit tak ako to má (hlasnejsie), neviem co stymje nenasiel som ani nic take v nastaveniach kde tovypnut alebo abyto zvonilohned hlasnejsie, mozte mi ohladom toho niekto poradiť?
to Nut
ok, sak nainstalujes do telefonu tu ktoru apk
potom cez menu - nastavenia - aplikacie - sprava aplikacii - tam prepni na kartu zobrazit vsetky aplikacie,
vyhladas tu ktoru si instaloval a tapni na "presunut na sd kartu"
hotovo ;)
--
to Panel
ale ked v pamati telefonu nemáš už miesto?
tak že priamo sa to nedá jop?
to Ghost
nejde vypnúť
nedá sa to vypnut? :/ no skoda, niesom na to zvyknuty :D
to Nut
tak ked uz nemas miesto tak nieco musis uvolnit, inak si doinstaloval
uvolnit miesto sa da:
*pouzitim cache cleanera ktory aplikaciam premaze data v medzipamati (historie hladania, logy, docasne subory ...) - uvolnenie je len docasne, pokial sa nevytvoria nove docasne subory;
*presunom inych aplikacii z pamate telefonu na kartu (cim ale odstavis presunutej aplikacii widgety) - uvolnenie je trvale, ale nikdy sa ti nepodari premiestnit celu aplikaciu na kartu, vzdy urcite percento z nej ostava v telefone;
*zalohovanim aplikacie a jej dat (s nastaveniami), nasledne jej odinstalovanim a v pripade potreby re-instalacia + obnova nastaveni
v systeme sa da nanutit instalacia aj priamo na sd kartu
ale na to treba mat root prava
--
Ahojte, s telefónom som veľmi spokojná zatiaľ. Len mám jeden problém. Môžem hľadať a skúšať koľko len chcem ale neviem nájsť ako sa používa zoom na fotoaparáte. V návode píše, že tlačítkom na ovládanie hlasitosti. Lenže to nejde... ďakujem za odpoveď.
No ked nejde tlacidlom hlasitosti, tak to skus palcami :-). Klasicky, ako ked zoomojes fotku z galerie.
Hovorím, že som skúsila všetko :D nie som hlúpa :)
zoom nepouzivaj je to kravina...
--
-=-= Xiaomi Mi2 =-=-
http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=mGT-I8160OKPXEZ
maju ho aj tu, oficialna slovenska distribucia
"chcel by som sa opýtať, píšu že má 768 RAM, prečo keď pozriem do správcu aplikacii, ukáže mi napr. 250/555 a nie 250/768? Diky za radu"
časť pamäte ram užíva systém a tá sa zrejme nezobrazuje.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
S tym grafickym cipom je to trosku diskutabilne. Nazov ma sice rovnaky ako v top modeloch, ale jadro ma len jedno (v sg2 tusim 4).
Mna by zaujimalo ci je ten TV-out urcite podporovany a ako. Zatial som sa skor docitel ze nie je.
neviete či bude aktualizácia OS ?
Ahojte. Tento telefón je úplne úžasný. Som s ním maximálne spokojný. Má skvelé reakcie, os je vyladený, taktiež prehliadanie stránok s flashom ide úplne bez chyby, super display atď. Ale natrafil som na jeden problém. Tento telefón rozpoznáva 3 druhy pamäte: 1. Systémový ukladací priestor, 2. Ukladací priestor USB, 3. Karta SD. Keďže telefón má slušné HW vybavenie, chcel som ho odtestovať, ako sa bude správať pri hrách. Prvá hra, ktorá mi padla do oka na Google Play bola The Sims Free play. Tak som si povedal, dobre, vyskúšam ju. Hru stiahlo v pohode. Presunul som ju na Kartu SD. Lenže po spustení hry začalo sťahovať dodatočných 467 MB. Myslel som si, že ako u iných Androidov, bude tento obsah sťahovať na Kartu SD. LENŽE, ono tento obsah nesťahovalo na Kartu SD ale sťahovalo to do ukladacieho priestoru USB, ktorý sa rýchlo zaplnil. Pri 96 % mi napísalo, že moja Karta SD je plná, že mám uvoľniť priestor. Pritom na karte SD som mal voľné ešte 3 GB, ale ukladací priestor USB bol zaplnený komplet. Viete mi poradiť, ako tento problém vyriešiť ? Ako docielim, aby mi podobný obsah aj pri iných aplikáciách sťahovalo na kartu SD a nie do uložného priestoru USB, ktorý má 1,10 GB ? ďakujem za radu :)