reklama
Diskusia k článku
11/6/2012
Windows Firefox
woow tak som na 90% rozhodnuty ze moj dlasi telefon bude z WP tych 10% asi SONY kedze vsade dava dvojajdra :) ale ta cena je fakt prehnana
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
11/6/2012
Windows Chrome
3,2 display amoled,WP,AF,1500bat.16GB. Dočkám sa?:-)
11/6/2012
Windows Firefox
Cena je adekvátna kvalite...
--
Buducnosť je v Microsofte...
11/6/2012
Windows Opera
tak autorka si s prepacenim pekne se*ie do ust
telefonu vytyka absenciu mass storage, pamatovych kariet a nedotiahnuty bluetooth a presne tieto veci absentuju aj v iphone, ktory autorka pouziva ako primarny telefon
ak to nie je jablkovy fanatizmus, tak potom neviem.
11/6/2012
Apple Chrome
ty si cital, co som pisala? Citujem: Aj keď mi, samozrejme, aj na špičkovom smartfóne, či skôr na systéme Windows Phone, pár vecí prekáža. No NIE JE TO ani takmer nefunkčné Bluetooth či chýbajúce mass storage alebo podpora pamäťových kariet. Veď inak by som nebola spokojná s iPhonom. Staci? :-)
11/6/2012
Windows Chrome
che che
--
ajFon a aj nefon..a tak...
11/6/2012
Windows Firefox
Lenka,
ja by som sa opytal jednu vec ohladom WP (sam vlastnim lumiu710) - uz sa mi asi 2x stalo,ze pri vyzvanani telefonu som mal hovor prijat potiahnutim prsta nahor /odomknut/ a potom na vyber "prijat/odmietnut",avsak bud sa mi nepodarilo odomknut, alebo ak aj ano, tak sa nedarilo vybrat prijat/odmietnut. Stalo sa nieco podobne aj tebe na tejto Lumii 800? Ak ano,ako si to riesila?
p.s.: inak suhlasim s tym,ako si pisala clanok, vo vela veciach sa zhodujem, par drobnych chyb to ma,ale inak velmi fajn fonik aj system :)
12/6/2012
Apple Chrome
S takym problemom som sa nikdy na Lumii 800 nestretla. Keby ma to velmi otravovalo, skusila by som to vyriesit obnovenim nastaveni, no mozno je to bug 710-ky. Budem mat nejaky cas aj Lumiu 710, tak uvidim, ci budem mat rovnaky problem.
12/6/2012
Windows Internet Explorer
P@isano, ja som sa zatiaľ napríklad z ničím podobným na mojej Lumii ešte nestretol. Mám ju zatiľ tretí mesiac.
--
NOKIA Lumia 710
16/6/2012
Windows Chrome
16/6/2012
Windows Firefox
no je vyskoa co narobime ale tu stranku co si tu dal stoji lumia 710 :D
--
16/6/2012
Apple Chrome
Zaujimave a modru maju za 408. :D to je diskriminacia podla farby? Stranka na mna posobi vselijako, ale urcite nie doveryhodne.
17/6/2012
Windows Internet Explorer
Pozeral som recenzie na ten obchod a majú štyri z piatich hviezdičiek od cca 400 zákazníkov. Ale prečo je taký rozdiel v cene na základe farby, tak to teda netuším.
--
NOKIA Lumia 710
17/6/2012
Windows Firefox
modra je krajsia asi preto kedze tam k tomu pekne sadnu modre dlazdice :)
--
17/6/2012
Apple Chrome
Hlavne udaj: cena vratane DPH 0 %. To je co? Cena bez DPH? To si mam ako zakaznik dopocitat alebo tam maju chybu, cena je vratane DPH, ale na mna ako zakaznika to posobi neprofesionalne. :-)
17/6/2012
Windows Chrome
nuž, v ZA asi nemajú DPH vôbec (žeby duty free ? ) :-) predajca asi nie je platcom DPH, zrejme preto oznam o 0% DPH
http://www.mobilnetelefony.sk/index.php/mobily/127-hlavna-stranka

Ešte by bolo zaujímavé, keby človiečik, ktorý sa tu regol pred tým, ako pridal link na stránku, uviedol aj pôvod tej Lumie 800 - ak to samozrejme nie je Top Secret info (žeby Poland z akcie nejakého operátora ? ) Dokonca sa v tých "recenziách overených zákazníkov" objavila aj info o dodaní blokovaného telefónu na nemeckého operátora... pomerne dosť sťažností na nekompletné balenia - chýbajúce príslušenstvo, alebo iné (pamäťovka menšia, ako opisovaná), jeden zákazník (lubo 7.1.2012) uvádza, že mu bol dodaný telefón s indickou koncovkou sieť. adaptéra... hmm.. čo ja viem... za mňa určite nie.

http://obchody.heureka.sk/mobilnetelefony-sk/recenze/?f=14
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
17/6/2012
Windows Chrome
Pekna recenzia!
Mam jednu otazku - tiez pouzivam wp7 a mam problem s prijmanim a odosielanim sprav z facebooku ako si to opisovala. Funguje to aj v offline mode? Posielal som spravu cloveku ktory bol offline a nic neprislo. Takisto neprislo mne nic ked to odosielal z offline modu.
A este tip - citacka QR kodov je zabudovana v systeme - ked vojdes do hladania, na spodnej liste je ikonka "oka", s nou to funguje ;)
17/6/2012
Apple Chrome
Dik. :-)
problemy som zaznamenala v online i offline mode. No ked je ten, komu pisem off, neprislo mu to nikdy. Ked bol prihlaseny, prislo asi 80 % prispevkov.
A viem, ze "oko" by tam malo byt, ale ja som ho nikde v celom systeme nenasla. :)
17/6/2012
Windows Chrome
Poznám ten obchod v Žiline. Kamoš tam kupoval Lumiu 710 za 205eu. Pri prvom zapnuti tam bola polština. Ale šlape bez problemov (myslim ten mobil nie kamoš) :-)
17/6/2012
Windows Firefox
:):)
--
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Aktuálne diskusné témy
Nokia Asha 501 (dnes 10:54)
HTC One na Slovensku (včera 20:29)
Huawei Ascend D2 (včera 15:33)
Sony Xperia ZL (včera 14:01)
ZTE Grand X2 In (včera 12:42)
Sony Xperia ZR (včera 11:04)
Nokia Asha 301 (včera 10:47)
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188