reklama
2/4/2008
Windows Internet Explorer
Valaroma: Nie je farebne trochu pridivoky? Nic proti pestrym telefonom, ale co potom ta cierna klavesnica? Ale kvitujem s uznanim slusnu vybavu, najma dobry displej. Myslim, ze je to prvy low end s 240 x 320. A ma aj multitasking, UMTS a dokonca WiFi! Wow. Za 4 litre.
2/4/2008
Windows Opera
zipo7: multitasking, UMTS a ani Wi-Fi nema/nepodporuje. zle si si to nastudoval :)))
2/4/2008
Valaroma: Oprava: Tento telefon nema multitasking, UMTS a ani Wi-Fi.Som ignorant, ale aspon uz nie som v soku, ako pred chvilou, ked som tomu vsetkemu veril:-)
2/4/2008
Windows Opera
LoL: v druhom stvrtroku 2008 pride aj SE W350i a bude iba o 5 kil drahsia s podporou pamatovych kariet aj s 512 mb v cene, iba disp bude mat 176x220, ale s dizajnom aspon pre mna neporovnatelne elegantnejsim
2/4/2008
Windows Opera
Nitrix: Jedna z nokii ktorym som neprisiel na chut vobec...
2/4/2008
Windows Opera
miguel: Tymi farebnymi pruhmi to Nokia riadne dos*ala... Inak bezny fon, akurat ten displej je ozaj pokrok...
2/4/2008
unknown Opera Mini
7wcsnurka: prvy low s qvga,super..tlieskajuci smajlik )
2/4/2008
unknown unknown
Rado: Absolútne zbyto?ný model, neprináša ni? nové, a chýbajú aj zakladné funkcie. S Nokiou to ide poslednú dobu dole vodou. Mali by si bra? príklad od SE
2/4/2008
Windows Firefox
ORION: Hm ma slabu bateriu ten fon len 700 mAh je to malo! A este k tomu pouzili qvga displej ktory ju bude nehorazne vystavovat dlho zrejme nevydrzi.
A ked ozaj nebude podporovat pamatovky tak to len potvrdi moje slova v nadpise mojho prispevku.
2/4/2008
Windows Firefox
McLoo: ja by som radsej obetoval ten dysplay, ale aby boli pam karty. Je pravda, ze aj ta baterka je slaba nan. A pam. karty by sa hodili omnoho omnoho viac!
2/4/2008
Windows Firefox
riso: no moja mama caka uz len na pamatovky v mobile. :)
jej jedine poziadavky: dobra klavesnica a ovladanie, a velky displej. ;) Nokie ponukaju nastavenie velkosti pisma vo viacerych funkciach, takze velky displej je opodstatneny.
Kapacita baterie vsak stoji za opravenu kritiku.
3/4/2008
Windows Firefox
graffoo: sa to len mne, alebo 3,5 jack ma? pozrite sa na poslednu fotku z boku. je tam konektor na nabijacku, microUSB a to tretie je bud 3,5 alebo 2,5 jack...
3/4/2008
Windows Firefox
riso: Graffoo, je to Nokia Audio Visual Plug 2.5mm. ;)
3/4/2008
Windows Firefox
graffoo: 2,5 som si nevsimol v Obsahuje. ale v Nepodporuje som si vsimol 3,5 a "to mne zmaaatlo" :D to by chcelo sa nejak rozhodnut riso ;)
3/4/2008
Windows Firefox
Mikullas: Ta baterka je nejaka nova technologia? Lebo 700mAh vydrzala uz pri SE k700i max. 2 dni a toto ma este vacsi fotak a qvga displej... ale hlavne ze je to tenke a lahke :-P
3/4/2008
samo: Co by bolo genialne, keby sa dali menit farebne variacie. Napriklad cervena by bola super.
17/4/2008
Windows Opera
k530i: a to si de zobral si to dobre precitaj ze je tam napisane ze co neobsahuje a nie co je jej prednostami
17/4/2008
Windows Opera
k530i: ale vizera fakt perfektne
4/5/2008
Windows Firefox
stevo: konecne nejaky poriadny fon pre mna.
6/5/2008
Jakub: to ze ma iba 65 tisic farieb?? zbitocny phone podla mna. a zvlastny
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188