reklama
Diskusia k článku
9/6/2012
Windows Chrome
Upratané. Dúha nevyšla :-) No a pre snobov sú tu takieto kúsky: http://www.gsmarena.com/lamborghini_to_launch_luxury_phones_and_tablet_in_russia-news-4361.php :-)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
9/6/2012
Windows Firefox
Tresty pre maloobjemových zákazníkov pokračujú už nielen u modrákov, ale pridali sa už aj oranžoví ... Zostáva dúfať, že sa k duu nepridá aj ružový brat a nevytvoria trio . EASY Free je zatiaľ pre maloobjemových zákazníkov stále TOP ponuka.
9/6/2012
unknown Opera Mini
Prečo len Easy Free?

Easy Time je tiež výborný variant pre málo objemových a véééľmi super je simka od FunFon na rodinné volania ba aj na net.
--
Urobil som si audit ponúk operátorov a Orindž ponuky sú najdrahšie.
10/6/2012
Apple Mozilla
Čo ti ja viem. Easy time je pre takých čo by len kvaaakali.. :)))
A ani to sa nemusi vzdy oplatiť, volania drahsie, net zlikvidovali.
Fun fon móž byť.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
10/6/2012
unknown Opera Mini
Či FunFon alebo Easy Time je volanie po 12 centov. Do FF je málo čisel a do siete Telekomu veľa. Áno Easy Free je univerzál aj na hlas aj dáta. Ideál je kombinácia dualu Easy Free/Easy Time a Easy Free/FunFon.
--
Urobil som si audit ponúk operátorov a Orindž ponuky sú najdrahšie.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188