Tým ktorým sa nedá aktualizovať cez PC Companion aktualizujete si to cez tento program
http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/Ahojte mám problém z aktualizáciu, pri prípravách na update mi vypíše "Nelze nainstalovat nebo spustit komponenty aktualizace softwaru telefonu". Ak sa niekto s tým stretne a vyrieši to dajte vedieť. Ďakujem.
nefunguje to to iste my vypisuje.
Takže sme viacery ktorym toto vypisuje......vie niekto čo s tým, alebo čakat na zázrak? Ja mam z Telekom fón...
Skuste pred aktualizaciou resetovat telefon. Cez nastavenia-zaloha a obnovenie-obnova nastaveni. Pred tym sa mozrejme zalohovat lebo tento ukon vymaze obsah telefonu, okrem karty. Potom opat skusit pripojit k pocitacu a spustit update. vacsinou to pomoze.
Neviem tak na co deklaruju ,ze nic zalohovat a uchovavat netreba.a vsetko zostane v mobile.podla videa deklaruju jednoduchu instalaciu na 5 klikov.
..no skúsil už niekto resetnut telefon resp. obnovenie systému....lebo ja neviem ako to možem zalohovat pamet telefonu? Pametovu kartu viem ale vnutornu pamet?
» spongebob11: Neviem tak na co deklaruju ,ze nic zalohovat a uchovavat netreba.a vsetko zostane v mobile.podla videa deklaruju jednoduchu instalaciu na 5 klikov.
Pri klasickej aktualizacii bez problemov, netreba nic zalohovat. Naozaj vsetko ostane tak ako bolo. Nastavenia, zvonenie, tapety, aplikacie, kontakty, vsetko. Ale ked sa vyskytne problem a jedna z moznosti jjeho riesenia e najskor vratit stav telefonu do tovarenskych nastaveni, vtedy je jasne, ze sa vsetok obsah z telefonu vymaze. Preto je nutne pouzit zalohovaciu aplikaciu a zalohovat.
Spoluziak ma xperiu mini pro, akurat volame na skype a ide to skusit updatnut.Tiez mu pisalo ze:Nelze nainstalovat nebo spustit komponenty aktualizace softwaru telefonu". Tak obnovil nastavenie a čakáme že to pojde :)
--
18r.PU-1.fon-Nokia 3210.(1-24).Galaxy S II 4.1.2 JellyBean.(Easy Free,spoko.)
uz sa niekomu podarilo aktualizovat Live with Walkman na 4?
» ERROR.: Spoluziak ma xperiu mini pro, akurat volame na skype a ide to skusit updatnut.Tiez mu pisalo ze:Nelze nainstalovat nebo spustit komponenty aktualizace softwaru telefonu". Tak obnovil nastavenie a čakáme že to pojde :)
...ked to pojde mohol by si dat vediet....
hmm znova to isté:"nelze nainstalovat..."
--
18r.PU-1.fon-Nokia 3210.(1-24).Galaxy S II 4.1.2 JellyBean.(Easy Free,spoko.)
...taže sme v háji...čo teraz???
Ja som aktualizovala Live with Walkman bez problemov. Odklikli ste vsetko, co trebalo na obrazovke PC? Bez kliknuti na odkaz upozornenia a nasledneho potvrdenia sa to nepohlo dalej. Inak, mobil je z volnej distribucie, nie od operatora.
odklikol som vsetko. skusal som uz vsetko. ukazuje ze mam telefon aktualni alebo ho mozem opravit.
V tvojom pripade este nebola uvolnena verzia pre tvoj kod telefonu. Vyckaj par dni. Update sa volnuje postupne.
http://talk.sonymobile.com/thread/38368
tu su zoznamy cisiel, ktore dostali ICS.
Hned sa mi LwW viacej paci, aj ked ho pouzivam ako sekundar :)
Čiže tý čo mame od operátora možme akurat snivat o aktualizacii?