reklama
...
30/12/2009
unknown Opera Mini
Joker2: Ked chceš ma? lepší fotak a podstatne lepšiu konštrukciu tak sa ti to oplatí.Ja som mal podobnú dilemu a mal som možnos? si n85 dobre vyskúša? ale to vrzganie ovládacich tla?idiel,zadného krytu a dos? ve?ká vô?a vo vysuvacom mechanizme ma presved?ili že si radšej doplatím.N 86 je sice ?ažšia o pár gramov ale robí to ten kovový ram okolo displeja a tvrdene sklo.Odporú?am ti ho niekde vyskúša?.Ked máš nejaké ?alšie otázky tak rád nepoviem.
11/1/2010
Windows Firefox
janko: Mohol by mi niekto prosím poveda?, že ?i sa dá zobrazi? pozadie na úplne celú obrazovku. Proste aby bolo pozadie aj pod dátumom, ?asom, ukazovate?om batérie a signálu. A aj dole ?o je tá lišta na vo?by tak aj pod ?ou. Dá sa to vôbec??? ?akujem
21/2/2010
Windows Firefox
jani: Zdravím ?udia uvažujem nad týmto telefónom. Je dobrý? Viete mi nie?o onom poveda?? ?o by som možno mal vedie? pred jeho kúpou?
22/2/2010
Windows Opera
henry: obrazok na celu obrazovku,existuje na to program ale tusim,ze zatial neexistuje h@ck na n86..pozri na simbianmania.sk
22/2/2010
Windows Opera
henry: ahoj jani.predam ti svoju v top stave
28/2/2010
Windows Firefox
jani: Preco ho predavas ?
31/3/2010
Windows Internet Explorer
Steve: Zdravim, vedel by mi niekto poradit, ktory phone by bral skor- N86 al. 6710 navigator? Dikes za vase postrehy
17/4/2010
Windows Firefox
TROL: Da sa s N86 potichu fotit??? Teda da sa tam vypnut zvuk uzávierky? Je tam potvrdzovaci stred? na fotkach to nejako neviem rozlíši?...
17/4/2010
Windows Firefox
TROL: da si diodami svietit? da sa fotit sekven?ne aj po 30minutach ako u E52 az do zaplnenia pamete?
21/8/2010
Windows Firefox
Kekso: Takže odpoviem na niektoré otázky, nokiu N86 8Mp mam uz v podstate rok a niektoré veci hodonotim ve?mi kladne niektoré priemerné, ?o sa týka fotoaparátu je to úplne super najlepší fotomobil od nokie v režime šport som na dialnici pri rýchlosti 140Km/h odfotil protiidúce auto a po zazumovaní na zna?ku bola uplne ostrá. ?o sa týka zobrazenia pozadia na celu obrazovku, tak sa dá bezproblémov uz v nastavení zobrazovania hl. menu tak si iba zapnut štandardné zobrazenie. konštrukia celefónu je bezchybná. navigácia je rýchla ked je telefon zabehnutý tak signál GPS najde to 10s a drží ho po?as celej navigácie, signál na telefóne je fajn, hlasitos? hovoru je super aj v hlu?nom prostredí sa da dobre po?ut a byt po?uty druhou osobou. zhrniem pár nedostatkou, na svetle nieje tak idealna viditelnos?, strasne drahy nahradny kryt original ma vysiel na 45 € z dôvodu toho ze kamarat bol trochen opity a smaril mi ho o zem :-D o tom potom. další nedostatok je asi v tom že sa neda kopirovat text,a vela krat si sám meni nastavenie, pr. ked si nastavím sms ukladat na internu pamat na E?ko tak mi to zmení na mensiu pamat na C-?ko ale to sa da prezit, ak by mal niekto konkretne otazky staci napisat odpoviem.
22/9/2010
Windows Firefox
MAIKYZV: NIKOMU neodporucam !!!
neviem ci som nemal stastie ale od kupy cca 2 mesiace do zadu ...2 x servis ...dva krat vrateny a stale na nic ..
K problemu ...
Za 1>MRZNE!!!...najn.firmware a stale dookola...

ZA 2> BATERKA!!!!.....ako nic nezvycajne a pocuvam to zo vsetkych stran...baterka po nabiti drzi den na plne gule a potom zrazu staci jeden hovor ci sms ka a palicky sa ani neobtazuju padnut o jeden dielik dole naopak ,rovno na poslednu a koniec...teda vydrz den pri absolutne kludnom vyuzivani mobilu !!

takze este raz ak chcete mat opletacky so servisom nech sa paci kupte si ju
16/2/2011
unknown Opera Mini
Marian6663: Nokia je zárukou kvality a stále svetový Leader..komu robí symbian problém tak s nim nevie robi?,platí pravidlo:aký pán,taký krám..
29/9/2011
Windows Opera
Mišimko: cel by som sa opita? ?i sa da kupi? nato nova kemera lebo stara mi za?alo po roku ulne pbnu? ... nerzaostri ....
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Aktuálne diskusné témy
Nokia Asha 501 (dnes 10:54)
Huawei Ascend D2 (včera 15:33)
Sony Xperia ZL (včera 14:01)
ZTE Grand X2 In (včera 12:42)
Sony Xperia ZR (včera 11:04)
Nokia Asha 301 (včera 10:47)
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188