reklama
...
5/6/2009
Windows Firefox
jou: no tak bol som si vziat tento phone a po par hodinkach co som ho studoval ma trocha sklamal...hlavne ze sa v recenzii pise ze ma autofocus, ale to je blbost...najma toto ma vytocilo, lebo prave tato funkcia je pre mna dolezita, napr. pri foteni dokumentov a pod...inak je to v podstate telefon celkom sikovny, ale na druhej strane nenadchne...a ten fotak je velka bieda...naozaj...necakal som zasa nieco extra...ale aspon ten autofocus...v porovnani s lg cookie je zhruba na tej istej urovni, akurat je o dost drahsi...druhy krat by som si vybral asi ten lg...ale co uz...
9/6/2009
Windows Firefox
lafo: Jou pises ze prave autofocus je pre teba dolezite a potom napises, ze radsej by si si zobral uz Cookie, co nema taktiez autofocus, dokonca ani blesk.Takze s tym fotakom neviem ako si to myslel. Kazdopadne od vcera ho mam uz aj ja a som s nim spokojny, ma to pekny siroky displej a zatial som s nim nemal problemy, som vo faze zvykania si. Akurat ten kabel na sluchatka je trochu dlhy:)
10/6/2009
Windows Firefox
Peterenko: Zdravim. Chcel by som si zobrat z Orange S 5600, tak keby bol niekto taky dobra co ho uz ma a mohol by mi troska popisa? nento mobil. Hlavne co sa obrazovky týka. Ako vykresluje a ci ma ozaj 16 mil. farieb ako uvadzajú WWW stránky. V orange mu pisu 262 tis. farieb. Fotak nepotrebujem mam digital, ale na tej obrazovke mi záleží. Zobral by som aj LG KU990i ale je mi luto platit za jeho fotak. ?akujem. :)
11/6/2009
Windows Firefox
lafo: Tak ja ho mam a mozem len odporucit. Dispej sice neviem ci ma tolko ci tolko farieb, vykresluje velmi jemne, tak uz velky rozdiel nepostrehnes si myslim..mam ho par dni, ale velka spokojnost. Akurat skoda toho fotaka, je to bez autofocusu, ale taktiez som si nebral mobil kvoli fotaku, tak som to ozelel bez problemov. Paci sa mi telefonny zoznam,moznost inteligentneho odomykania klavesnice, prehliadac obrazkov. Celkovo je dobre spracovany co sa tyka materialov a pod.
11/6/2009
Windows Firefox
jou: len koli tej cene by som ho vzal...len ze aj samsung aj lg su zhruba na tej istej urovni...nemyslel som to tak, ze by som radsej vzal lg, kt. aj tak nema autofocus...iba v porovnani so samsungom...
11/6/2009
Windows Firefox
lafo: no mne pride Cookie ako detska plastova hracka, alebo mobil pre zeny, nic v zlom. Predsa len to spracovanie v Samsungu je o dost lepsie
13/6/2009
Windows Firefox
Peterenko: tak už je samsung doma. Na moje prekvapenie ma nestal 59E ale iba 19E.A to som bol v Leveli 2.Zdovodnit to nevedeli v Orange ale zrejme od vcera je nová akcia na MT. Z predajne som okamzite smeroval kupit pamätovú kartu 8G pretoze k MT sa nedodava. Telefon je oproti LG prepracovanejsi aj ked je taktiez z plastu, ale predsa si viac nechali na nom zaleza?. display je jeho silna stranka, vyborne vykresluje a nespomaluje cely MT.Preco uvadza orange ze obrazovka ma 262 tis. farieb a výrobca 16 mil. mi nevedeli absolutne vysvetlit. Rovnako to bolo aj s autofokusom. vyborne padne do ruky a jeho ovladanie je bez problemove.Velmi je zaujimave a putave rozhranie 3 pracovných plôch. Velmi som to ocenil, kedze si mozte natlacit tolko odkazov, že si ani mne tam vseky nemestia. 3,2 Mpix fotak uz pokulhava. Chyba mu ostrost a sítos? farieb, možno by som si dovolil poveda?, že moj stary SE W580 si s niektorými obrazkami poradil lepsie. Ale este ho treba poriadne vyskusat voku pri slniecku. Ten co nekupuje MT kôli fotaku, tak je to pre neho uplne postacujuce a mozno aj naviše :). V baleni je CD s uzitocným programom pre spravu medii a celeho MT co som hned aj vyuzil a vyuzivam. Dalej je to redukcia na 3,5 mm jack a poribalene sluchadla. Tie hned menim za sluchadla zo SE a neskor kokupin lepsie. Tie originalne su strasny ale strasny šmejd. No ved niekde sa ta cena prejavila. Tak isto je to aj s kvalitou kabla nabijacky. vstko je to tvrda a umela kabelaž. Jeho dalsim nedostatom je problem citat z obrazovky pri slnku (možno sa to polepsi ked dam dolu ochrannu nalepku), ale nieje to az take tragicke. Ked by som mal oznamkovat tak mu dam 2 pretože je to vyborný MT za to cenu za aku ho kupite.Ja som uplne spokojny.
16/6/2009
Windows Internet Explorer
Mirka: Decká a ako to je so zvoneniami? Možno priradi? kontakty ku skupinám a tým aj zvláš? zvonenia?
16/6/2009
Windows Firefox
lafo: Samozrejme Mirka, dokonca ku kazdemu kontaktu si vies zvlast priradit melodiu vyzvanania, dokonca aj ton SMS.
17/6/2009
Windows Firefox
Peterenko: + dokonca si mozes pridat ku kontaktu aj druh vybracie :)
28/6/2009
Windows Firefox
Ruzo: Mohol by niekto napísa?, ?i Orange prerobil nejaké menu tak ako to zvykne. Videl som SE C702 a bol to otras. Všetky ikony v menu boli hnusne oranžové. A ako je to s prehrávaním videí? Pod?a recenzií má zvládnu? aj WMV. A ?o AVI a MPEG? Nie je problém s inštaláciou JAVA hier?
3/7/2009
Windows Internet Explorer
Santino: Daju sa vkladat do tohoto telefonu nove java hry a predovsetkym nove temy?
3/7/2009
Windows Firefox
lafo: Tak k tomu som sa este nedostal, Java hry pravdepodobne ano, ale temy pochybujem, aj ked nevylucujem..tazko povedat
7/7/2009
Windows Firefox
Richard Hombauer: ZAKLADNE INFO prave aktualizovane na PRVY KONTAKT.

Diskusia premazana.
7/7/2009
Windows Firefox
ZacI: super telefon. skoda wifi a autofokusu. inak dobry telefon za este lepsiu cenu
7/7/2009
Windows Firefox
lafo: Suhlasim velmi som spokojny s tymto telefonom..skoda wifi a autofocusu to je pravda,ale ma to mnoho inych zaujimavych funkcii. Chcem sa spytat, ide vam Samsung PC Studio?Lebo mne ta vzdy vyhadzuje chyby.Mate s tym niekto skusenosti?
7/7/2009
Windows Chrome
mar?o: rišo.. nemáš ho na odskúšanie ešte... na predajni sme skúšali tento mt a napriklad na wap.orange.sk alebo wap.meteo.sk zobrazovalo obrázky len ?iernobielo... ?i to boli dva kusy so zlým sw alebo to naozaj tak je :/?.
7/7/2009
Windows Firefox
loldo: ta cena je naozaj zvlastna pre level 2.
8/7/2009
Windows Firefox
hellwet159: ako vypada to inteligentne odblokovanie? tak ako u iphonu ci nie? som nato zvedavy a v galerii som to nenasiel tak aspon ty co mate tento mobil povedzte ako to vypada lebo som nato zvedavy hh
8/7/2009
Windows Firefox
ZacI: Asi si necital recenziu."Ve?kou výhodou Samsungu Preston je inteligentné odomnkutie. Predstavte si, že v ruke držíte zamknutý mobil. Stla?íte stredné tla?idlo pre jemné rozsvietenie zablokovaného displeja. Potom po ?om nakreslíte S a dostanete sa do správ, alebo H, a spustí sa hudobný prehráva?. Spomínané písmená si vyberáte a k funkciám prira?ujete sami. Ak chcete len displej odomknú?, sta?í po ?om nakresli? nulu."
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Aktuálne diskusné témy
Nokia Asha 501 (dnes 10:54)
HTC One na Slovensku (včera 20:29)
Huawei Ascend D2 (včera 15:33)
Sony Xperia ZL (včera 14:01)
ZTE Grand X2 In (včera 12:42)
Sony Xperia ZR (včera 11:04)
Nokia Asha 301 (včera 10:47)
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188