No ja som si to rátal takto: Mám Tesco Mobile predplatenku:
100 minút vlastná sieť (rodina) = 1€
100 minút iná sieť= 10€
Spolu 11 €
A to väčšinou prevolám 50 minút vo vlastnej sieti a 15 do ostatných. Spolu 2€ :-)))))
Tesco Mobile predplatenka má tarifikáciu 60+1
» Manobb: Hold, modrá PLATINA na trhu utŕžila potupnú prehru !!!
Tí, čo sa ulakomili, teraz finančne stratia, lebo na prechod k Wow sa budú musieť najprv vykúpiť aj napriek tomu, že "vraj" viazanosť u modrých nie je. Nuž OK, nie je, len to vykúpenie sa tiež nie je lacná záležitosť ....
A vraj platina má najvyššiu hodnotu ....
:-)
o2 bolo na ťahu, čo spravíme.? Do očibijúc prestrelime/nadhodnotime nový produkt(rozumej nahodíme návnadu) počkáme ako zareaguje konkurencia, ak "len" dorovná/priblíži sa k našim cenám, nič nemusíme meniť, popr.len minimálne, SÚPER, a ryžujeme o 100 šesť, ak naše ceny podlezú viac, dorovnáme, a ryžujeme menej.! :-) Musím povedať že z hľadiska operátora(businesu) je to "správny" dobrý ťah.
Hľadisko zákazníka(nechcem nadávať), si radšej nechám na inokedy. :-) :-) :-)
Rovnako sa to týka aj dátových balíčkov(pred pár dňami som tu písal v inej diskusii že sa obávam zdraženia), konkurencia nemá dôvod k znižovaniu ceny za dáta, sa aj čudujem že na EASY FREE dali 2GB za 5.EUR, len aby to tak čo najdlhšie aj ostalo.
Ps.
Zaváňa to nekalými praktikami. Neviem či by si nezaslúžili pokutu za úmyselnú "deformáciu" konkurenčného prostredia.!?
Je to len môj názor, nevyznám sa v tom, nie som ekonóm a možno že som napísal blbosti, a možno že ani nie. ;-)
Pps.
Niekedy zdanlivo vyzerajúca prehra v skutočnosti môže znamenať aj víťazstvo. ;-)
--
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod.
to hej, ale podliezli to o POLOVICU 70€ vs 35€ a to je pre mňa osobne príjemný šok, bo Orange sa doteraz "naťahoval" o centy.
V minulosti reagovali skôr na Telekom, ten teraz odignorovali a reagujú iba na O2 paušály - mierne pozitívne.
DÁTA - Negatívne :(
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
hrubá nehoráznosť od orange neponúknuť data balíčky pre ľudí čo spotrebujú tak 50 - 100 MB mesačne ... Zatial ostávam u O2
» zuzika: Denis, ako je to možné? skús byť konkrétnejší... ďakujem
Mám večer + víkend do Orange, 50 do všetkých, Internet 1000 MB a na jedno číslo v sieti Orange mám zadarmo - lebo som nebral mobil.
--
iPhone 5 16GB white
aha, no tak to potom nie je pre mňa. ja volám hlavne cez deň. po 20h sa mi stane, že napíšem max. sms. Dnes som si bola práve pre maximum 2. tak hádam budem spokojná. ďakujem ti pekne
Nie je začo!
--
iPhone 5 16GB white
Žiaden z tých paušálov sa nedá zobrať bez mobilu a teda bez viazanosti s nejakým tým benefitom???
--
iPhone 5 16GB white
tak odnes ich potestujem , skusam wow bez balikov ...bez viazanosti a mobilu
za 2 mesiace uvidim co dalej :-)
Denis, ale veď v pomaranči ti benefit ponúkajú. už dosť dlho. AK si neviazaný užívateľ, môžeš si za symbolickú cenu (závislú podľa súčtu faktúr za ondobie bez záväzku) kúpiť fon podľa aktuálnej ponuky. Prirodzene nadalej bez záväzku.
A prirodzene s blokáciou na OR SK sieť na obdobie 24 mesiacov od takejto kúpy ;-)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
57%prešlo z pomaranču k ou tú...Prečo asi? Orindž bol vždy oničom...A myslim že nejaky wow paušal nepresvedčí ludi s5.
--
18r.PU-1.fon-Nokia 3210.(1-24).Galaxy S II 4.1.2 JellyBean.(Easy Free,spoko.)