reklama
...
14/2/2010
unknown Opera Mini
eddie: som zvedavy co je zac ten os bada... Zasa dalsia prkotina :) ale inak slusny foniik :)
14/2/2010
Linux Chrome
graffoo: ked tak pozeram na tie specifikacie fonov predstavenych na MWC, tusim uz kazdy vyrobca uvadza telefoniky len s microUSB. konecne to ujednotenie teda prislo...
15/2/2010
Windows Opera
baldy: Bada nie je operacny system. Je to len platforma pre vyvoj a beh aplikacii. Tento telefon je pokracovatel Jet-u. Ma ten isty Samsung operacny system akurat s podporou behu Bada aplikacii.

Tu je k tomu dobry clanok. http://www.mobile-review.com/articles/2010/bada-strategy-en.shtml
15/2/2010
Windows Chrome
NortySP: Ako to zeby bada nebol OS ved samsung sam komentoval ze chystaju vlastny open source OS a to Bada pochybujem zeby to bola len nadstavba alebo nieco podobne....mozno teraz v tomto modeli ale ma to byt plnohodnotny OS. Idem precitat ten clanok.
15/2/2010
Windows Opera
peter: ..ma pravdu...aspon podla toho co ta pisu
15/2/2010
Windows Opera
baldy: Totizto ak som dobre pochopil oni len spravili sadu kniznic pre vyvojarov aby mohli robit aplikacie a o konkretnu implementaciu jednotlivych metod toho rozhrania na roznych OS sa uz postara Samsung. Je to len rozhranie pre beh aplikacii. Ak toto rozhranie naprogramuju pre Linux tak Bada aplikacie pojdu aj na Linuxe, ak ho naprogramuju aj na inych OS tak pojdu aj na tych.
15/2/2010
Windows Chrome
NortySP: No je to tak :D cudne a ja som na zaciatku myslel ze spravia OS ako Android a pod. ale takto to maju fajn premyslene kedze to moze bezat aj na nadroide...a budu sa kupovat ich aplikacie .
15/2/2010
iPhone iPhone
Richard Hombauer: Mal som Wave pred chvilou v ruke a je to velmi rychly telefon s nadstavbou Bada, ktora sa mimoriadne podoba na Android. Dizajn telefonu je taky...lacnejsi. Wave ponuka mnozstvo softverovych noviniek, z ktorych budem mudrejsi az po kratkom teste.
15/2/2010
Windows Opera
luigi: ked to bude tak jak s Jetom tak nech si ho strcia do r... o JET tiez hovorili ze je to chytrejsi ako smartfon, ide im len o predaj a na ostatne kaslu..... nulova podpora, spustu chyb, kto chce bezproblemovy tel s mnozstvom aplikacii tak jedine Jablko alebo No KIA
16/2/2010
Windows Opera
baldy: Riso ja by som len poprosil pre presnost informacii neuvadzat pri tomto telefone OS Bada, lebo Bada nie je OS. OS je vlastny Samsungacky neotvoreny. Ma len podporu Bada.
1/3/2010
Windows Firefox
Shorty: Mam Jet a myslim ze toto by mohol byt dalsi moj telefon... nebolo by od veci keby tu niekto kompetentny zverejnil uvadzaciu cenu... myslim ze ta rozhodne o osude tohto telefonu...
9/3/2010
Windows Firefox
zirgon: ja ten mobil proste chceeeeem
17/3/2010
Windows Chrome
hellwet159: bude aj video recenzia lebo uz dlho nebola :( tak isto si slubil video recenziu pre samsung jet
17/3/2010
Windows Chrome
hellwet159: mobil mania predstavuje samsung wave http://www.youtube.com/watch?v=z7CPYQMTSSw&feature=player_embedded
20/3/2010
Windows Opera
skilerkqqo: pre upresnenie wave ms procesor samsung hammingbird a8 1ghz,a pre opravu nahrava
HD video nie vga
27/3/2010
Windows Chrome
Lubo_GP: tento úzasny, vymakany fon stoji len 369,50 € !
30/3/2010
Windows Chrome
ferineveri: celkom pekná recenzia prostredia systemu Bada http://www.youtube.com/watch?v=7GRdhdU4k28
7/4/2010
Windows Firefox
Max: http://obchod.samsungmobile.sk/samsung-s8500-wave-2gb.html
na oficialnej stranke samsungu pise ze nema WIFI, tak ako je to teda ???? :-O
7/4/2010
Windows Firefox
Max: v Tlacovom vyhlaseni zas pisu ze tam wifi je, takze asi bude. Nasvedcuje tomu aj ten social hub. Cize asi mali len preklep
4/5/2010
Windows Opera
Alien: No kde je??! už si ho chcem vyskúša? v Poluse !
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Aktuálne diskusné témy
Nokia Asha 501 (dnes 10:54)
HTC One na Slovensku (včera 20:29)
Huawei Ascend D2 (včera 15:33)
Sony Xperia ZL (včera 14:01)
ZTE Grand X2 In (včera 12:42)
Sony Xperia ZR (včera 11:04)
Nokia Asha 301 (včera 10:47)
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188