Dumbo: Nevyzera zle. Dalsia seria lacnych Symbianov. Dost pripomina Nokiu 6730 classic.
rob: jj nokia vytla?a s40 z telefonov ?o je super
Fizzy: Ak bude mat telo ako E51 ci 6300 tak ma aku taku sancu. Skoda slabsej baterky. ALe klavesnica vyzera dobre.
Dumbo: Kdezeby! Nema to ani autofókus..nieto este xenon...
:-D
Gabo: ak dobre viem, to má už Symbian^3 nie s60v3(Symbian^1)
ps1818: ?o je to Full Focus? Akože opak Auto Focusu? (doposia? to bol NON Auto Focus?)
tom4as: vidí sa mi, že nokia za?ína razi? heslo symbian do každej rodiny. zdá sa mi to však zbyto?né, ve? vä?šina ?udí len telefonuje, píše sms ?i nie?o odfotí. zvyšné funkcie ak o nich vôbec vedia, aj tak nevyužívajú.
samo: hm, mne sa to lubi, ak to bude mat predpokladanu cenu 135€ tak to moze byt vyborne, lacny Symbian
Michal Krajcir: Samo, tych 135 ale pisu bez dph, atd...
nitro: Symbian 9.3 FP2, 600MHz procak, VGA video 15fps, 128MB RAM... Taká novšia verzia 6220-ky ale ochudobnená o pár vecí...
samo: Miso, ja uz pozeram ceny bez DPH
defluo: to je sice pekne, ze ty pozeras ceny bez dph, ale vacsina ubohych smrtelnikov na rozdiel od teba dph plati. a tak je trochu scestne pisat len tak do diskusie, ze : "ak to bude mat predpokladanu cenu 135€ tak to moze byt vyborne". si asi chcel napisat: "ak to bude mat predpokladanu cenu 135€ bez dph tak to pre mna moze byt vyborne"
Valaroma: Nuz, podla mna okrem autofokusu sa vo fotakoch v mobiloch pouziva este fixny fokus :-)
jet78: Nema to wifi,hmm..to by uz mal byt v dnesnej dobe standard aspon pre mobily s operacnym systemom..
Noki Positive: Bude to mat Dozivotnu licenciu na navigaciu Autom aj na peso CELY SVET, ZADARMO, DOZIVOTNE, Kamera ma Full Focus co znamena ze zaostruje na vacsiu hlbku a nie je porebny AUTOFocus. bude to HIT.
mulo: autofocus je potrebny a osobne viem ze fullfocus je len blbost
rob: je to proste fasa fon
Ero250: Zda sa mi to ? Alebo idu nokie so smartfonmi dole vodou ? Ved to nema ani Wi-Fi !!!! :(
smile: no tak ja sa domvnievam ze fulfocus je vlastne fixni cip tedqa sa nehibe ako pri autofocuse ale je tak prirodzenen nastaveni ze vie odofit fokty z dialky asi 50 cm co pri normalneho telefonu bez autofocusu je asi pri 100 cm . No vlastne je to takak blbost ako ekbi to tam ani enbolo trapne ale len chcu nalakat takich ludi co to nevedia co to znamena ale vedia len ze je tam napsiane ze fulfocus tak si to idu kupit a pororm su sklamani :-D no takze tak