Ondrej115: Nemam rad brandovane mobily ale tento model vyzera aj konstrukčne kvalitne aj funkciami ako tak dobre.
Pedrooo: Zaujima ma vydrz baterky ... niekde som totiz cital, ze s pripojenim do WiFi vydrzala cca 20 min ... ak je baterka naozaj taka tragicka, tak je to zbytocne vyhodenych 110 EUR
martin: hlavne ked biely model nie je v predaji (minimalne nie v Orange UK)
pico: ten biely je "nastriekany farbou" a u tochto tmaveho je to farba krytu...
hellwet: jaky je rozdiel medzi amoled a oled displejom? ci je to to iste len oled skratene?
Dajdo: Amoled je display zalozeny na baze oled ide vsak o inu technologiu , OLED pixely svietia na baze chemickej reakcie ale zasa maju slabsiu svietivost na slnku a amoled viac zerie z baterky . ale vlastne by sa dalo povedat ze ide skoro o to iste OLED mensia spotreba baterie a mensia svietivost , AMOLED vacsia spotreba krajsi obraz
MichalUK: Zdravim pani, neviem ako to tu chodi na tomto fore, ale od vcera mam San Francisco, zial unesenostou alebo neviem ako, bol som v tom ze to je model od SE a az doma po rozbaleni som zistil co to mam. Fon to je sice dobry, no ja 'chcem' len nieco od SE. Zaujemca sa moze ozvat M_i_0@pokec.sk
mordret: Mam tento telefon uz 2 tyzdne. s radostou som ho vymenil za HTC Diamond2. WM ma uz omrzel a nemienim sa k tomu OS vratit.
Par postrehov: dal som zan v prepocte 131EUR aj s odblokovanim. Tj zaruka ziadna, ale 1-2 roky to hadam vydrzi :) Konstrukcia je OK, ale na znacky ako HTC to jednoducho nema. Dislej je dobry. Hlavne ho taha rozlisenie a velkost. Farebne podanie oproti iPhonu ci Galaxy S je samozrejme uplne inde, samozrejme horsie. Rozhodne nekvalitna je automaticka uprava osvetlenia, v jednotlivych krokoch sa meni podanie cervenej (aspon ja to tak vnimam). Riesim ti manualne, vtedy ten problem nenastava. Baterka je 1250tka a pri beznom pouzivani vydrzi 2 dni. Pri intenzivnejsom pouzivani Wifi tak den. Pri strednom podsvieteni a zapnutom Wifi odhadujem vydrz tak na 3h. RAM je 512MB a bezne mam volnych 170-220MB. Chod je plynuly a slabsi procesor zvlada 2.1 Android bez problemov.
Nechcem sa prehnane rozpisovat. Kazdopadne tento telefon odporucam a ak bude za cenu okolo 200EUR na SVK verim, ze bude neustale vypredany tak ako teraz v UK.
fotomodo: Mam ho asi tyzden, nechal som si ho doniest z UK. Cena bola v Orange na Oxford street 99,99L a povinny priplatok za kredit az 20L. Vraj to za menej neslo. Asi si vsimli, ze to ludia beru prec mimo Orange a tak zvysili kredit, ale na stranke anglickeho orange je to stale postarom. Vydrz asi nebude nic moc, kazdopadne prave v tomto okamihu idu povodne creva prec a nahodi sa cisty android 2.2. Za odblokovanie rozhodne neplatte, da sa vygooglit stranka, kde zadate IMEI kod telefonu a vygeneruje vam to kod na odblokovanie po vlozeni a prihlaseni sa inou simkou. Baterku som dobil a takmer vybitu som ju nabijal cez usb pocitaca rovne 3 hodiny. Wifina zerie, o tom nie je potreba debatovat. Uvidim, ake si do neho nataham aplikacie z applanet.net resp. cez mobile.blackdroid.net, tj platene aplikacie, ale zadarmo.
Jaryn: nainstaloval jsem si z modaco.com rom rls7, vydrz na polovinu baterky 3dny! tu rom doporucuji a taky zalezi jak clovek telefon pouziva, jestli jako netbook nebo jako telefon:D jinak taky netrpelive ocekavam dostupnost na slovensku..
Papać: Už ho majú v orange, plná cena 160 €.
AleKS: Majú ho v Orangei, no neviem... V porovnaní s Bostonom som čakal viac, nakoľko je to predsa len novší model. Horśí foťák, akurát s autofókusom, a lepším displejom... Inak nezaujal... Ak by som sa mal rozhodnúť či Boston alebo San Francisco, bral by som Boston...
AleKS: Rozhodol som sa spraviť krátke porovnanie podľa stránky Orangeu.
San Francisco je menší, ale nie o veľa (Boston-116 x 56,8 x 12,4 mm, San Francisco-114 x 54.5 x 11.8). Dosť drasticky sa znížila výdtž baterky (Boston-600hod pohotovosti, 410min hovoru, San Francisco-165hod pohotovosti, 240min hovoru). Operačný systém je Android 2.1, na Bostone sa však dá v pohode aktualizovať.
Podľa Orangeu oproti Bostonu telefónu ubudol T9 slovník, rovnako ako Java aplikácie. Takisto má horšie rozlíšenie foťáku (Boston 5Mpix, San Francisco 3Mpix), avśak s autofókusom. Orange dal do vienka San Franciscu oproti predošlému modelu rádio a displej sa "vyvinul" z TFT 320x480 na OLED 262 tis. farieb, 480x800.
Za Boston vysolíte v Orangei 200 eur, za San Francisco 160. Celkovo mám z tohto mobilu zmiešané pocity. Ako som povedal v predošlom príspevku, čakal by som od novšieho modeli trošku viac. Ale proti gustu žiaden dišputát, určite zaujme hlavne svojou cenou, podobne, ako jeho starší brat :)
Papać: Tým teoretickým údajom o výdrži nikdy neverím, lepšie by bolo hodnotenie užívateľa. Papierovo batérie majú kapacitu - Boston 1230 mAh a SF 1250 mAh, takže o nejakom drastickom znížení výdrže by som nehovoril. Display SF je oveľa kvalitnejší ako na Bostone, rozlíšením aj technológiou. Keď sme pri tej technológii displaya, myslím si, že OLED bude menší žrút energie ako TFT, zase sa to ale ukáže až pri hodnotení nejakého reálneho užívateľa. Mne sa SF celkom pozdáva, keby mal Froyo asi by som doňho išiel.
rorush: od dnes mam ten telefon a zda sa mi byt uplne super aj ked je trocha tazsi na ovladanie ale da sa zvyknut...vrelo odporucam
apofis: vie niekto či idú aj video hovory a či má prednú kameru?
roman: Aky display ma slovenska verzia SF? Ide o OLED alebo TFT? Mate uz niekto realne vydrze baterie?