reklama
...
25/1/2011
Windows Firefox
Majo: Skoro ako u-fon :)
25/1/2011
Windows Internet Explorer
Amy: olati sa ten mobil kupovat?
25/1/2011
Windows Firefox
lukas: škoda toho slabého rozlíšenia displeja
25/1/2011
Windows Opera
black3r: wow.. od vyroby pretaktovany procak sa v mobile casto nevidi :D na tom vzhlade sa nemozem nezasmiat :D Btw co je nelogickeho na umiestneni audio a usb konektoru do hornej steny? usb je podla mna jedno kde je, a audio je podla mna ovela praktickejsie hore ako na boku.. obzvlast ked nemam zahnuty konektor na sluchatka (a takych vela nie je.. :)) .. na ericssonoch som ten konektor na boku neznasal..
rozlisenie displeja je uplne v pohode podla mna.. vo svojej dobe aj iphony mali taketo rozlisenie a ich vlastnikom to vobec nevadilo :D :D
25/1/2011
Apple Mozilla
sie65: prečo na hornej strane je to nelogické ? tam je to najlepšie prístupné, aj keď to má človek v kapsy, aj keď to usb je lepšie na spodnej hrane, keďže sa potom dá využiť aj niaká dokovacia stanica, ale 3,5mm je najlepšia na vrchnej časti
25/1/2011
Windows Firefox
Richard Hombauer: Umiestnenie nabijacieho konektora do hornej steny jednoducho neprakticke je. Vyzaduje to specificke stojanceky, nastavaju problemy v drziaku v aute, atd.
25/1/2011
Linux Chrome
nerd: mne sa to paci :) idealny telefon pre manzelku
25/1/2011
Windows Firefox
lubik: skoro ako i-phone mi pride len ma oblejsie tvary je mensi......ale inak skvely telefon pre tych ktory nehraju vela hier
25/1/2011
Windows Opera
black3r: tie stojanceky by vyriesilo to, keby ten android upravili aby sa dal zobrazit aj dole hlavou (keď zvládli otočenie do 3 strán, nepochopím, prečo by 4. nemohla fungovať :D) ale uznavam ze za takychto okolnosti to moze byt problemove :),
lubik preco pre tych ktori nehraju vela hier? MSM7227 ma grafický akcelerátor Adreno200, jediný limitujúci faktor je veľkosť displeja, teda niektoré novšie hry tam nepôjdu, ale aj tak je pomerne dosť dobrých hier na to :)
btw teraz ma napadlo, že tento mobil nebude podporovať flash (keď nerátam flash lite, ale ten aj tak pokiaľ dobre viem neotvorí flash prvky v prehliadači) kvôli tomu procáku, takže ďalšia podobnosť s i-phone :D :D
26/1/2011
Windows Firefox
b33: tak neviem ci Alza striela od brucha/co nezvykne/,ale cena ,a ani uvedenie by nesedelo.....
http://www.alza.sk/samsung-galaxy-ace-s5830-black-d215476.htm

*vdaka za upozornenie, termin aj cena upravene - redakcia*
26/1/2011
Windows Opera
RVM: HVGA rozlisenie, ziadna vstavana pamat, zrejme QVGA nahravanie videa - to nie je bohvieco za 300€. A btw, v tejto kategorii mozme obcas cakat aj AMOLED - vid. Samsung Wave ci Nokia C6-01 :)
26/1/2011
Windows Chrome
Chester: Tu mas vysvetlene preco taka cena. Odporucam precitat si aj ked nemas rad Eldara, je to zaujimave.
http://www.mobile-review.com/articles/2011/samsung-galaxy-family-en.shtml
27/1/2011
bEGBIE: Zaujimavy clanok.
27/1/2011
Windows Chrome
tukan1: To stym QVGA videom myslite vazne ? 320x240 ? Tomu vobec neverim.
1/2/2011
mobil htc: ty kokso s tym dizajnom:galaxy ace ma dizajn po galaxy s a on pa phone.""""fakt originalny fon"""" :D
15/2/2011
Windows Firefox
Archa: No kedy sa da cakat recenzia??? to by ma zaujimalo
23/2/2011
Windows Chrome
tomasko: 263,7 € je najnizsia cena tohto telefonu aku som nasiel na SK e-shopoch. Epicentrum.sk -> 280 €
3/3/2011
Windows Opera
Peto: Myslim si ze nevyhodou telefonu je nepodporovanie Adobe Flash vo web ,a neprehravanie divx videa. Co vy nato?
4/3/2011
Windows Firefox
Archa: podpora divxu sa da kompenzovat appkou
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188