reklama
...
28/1/2012
Windows Firefox
Cau Hiss, musis ist do kontaktov, stlacit lave dotikove tlacidlo, pre ponuku,vyberes DALSIE, potom NASTAVENIA a vyberies ULOZIT NOVE KONTAKTY DO a das VZDY SA PYTAT
31/1/2012
Windows Chrome
Dobrý deň, chcem sa opýtať či mi neviete poradiť, mám SGS2 asi tretí mesiac, vybral som ho z Orangu, furt mi bliká ako keby som ho chcel odblokovať, proste zasvieti a zhasne, nerobí to vždy, ale bojím sa, že s ním niečo bude, robí mi to asi 2-3 dni, neviem či nemám niečo zapnuté alebo vypnuté, pozeral som v Nastaveniach, ale všetko ako má byť, nič som nenašiel. Tak vás prosím o radu, či neviete čo s ním môže byť.
ĎAKUJEM.
1/2/2012
Windows Internet Explorer
Vie mi niekto pomoct mam Samsung Galaxy S II pocaS Surfovani po nete Sa mi vybil z dovodu baterie ked Som ho dal nabijat:: ked ho zapnem a mi zobrazi logo S a potom tale mi ukazuje len toto logo nemozem ho zapnut plSSS thankS
4/2/2012
Windows Chrome
gimco - Pripoj MT na nabijacku, skontroluj kapacitu baterie (aspon 50 %), vyber pam. kartu a SIM a vloz bateriu, stlac a drz naraz zapinacie a stredne tlacislo, ked sa zobrazi logo Samsung, pusti tlacidlo zapinania a drz bocne tlacislo pridavania hlasitosti spolu so strednym tlacidlom, az kym nenabehne ANDROID SYSTEM RECOVERY menu, pomocou tlacidiel hlasitosti zadavaj moznosti a potvrdzuj strednym tlacidlom:
wipe data/factory reset
Yes- delete all user
wipe cache partition
reboot system now
S MT nemanipuluj, zapne sa sam asi po 10 sek, ale moze to byt aj niekolko minut, vloz pam. kartu (predtym udaje zalohuj a naformatuj - moze obsahovat chybne data)
21/2/2012
Windows Chrome
Galaxy s2 je super hračka ale dosť ma prekvapilo, že sa veľmi prehrieva.S výdržou batérie som však spokojný na jedno nabitie mi vydrží skoro 2 dni aj keď sa hrám na nete.
22/2/2012
Windows Firefox
SGSII som kupoval cez mall.sk teda urcene pre PL trh, ale tak to vyzera ze idem do kanady na rok a chcem sa spytat, ze pokial si tam kupim kartu, ci mi ju mobil zoberie a ci budem moct volat ciste len v Kanade. A v pripade ze si necham SVK kartu, tak myslim ze na SVK nebude problem sa dovolat ci???
24/2/2012
Linux Opera
mobil kupeny cez net nieje bloknuty na ziadne siete cize by ti to malo ist aj z kartou kupenou v kanade
5/3/2012
Windows Firefox
Chcem sa spytat,ti,co mate telefon bez zasahov-root,flash atd.a mate oficialne updatnuty,tak: Aku verziu Androidu,verziu pre zakl.pasno,verziu jadra a cislo zostavy mate? Ja mam Galaxy rootnuty a flashnuty a chcem si ho dat naspat na zakl.ROM a o tyzden oficialne aktualizovat na ICS od Samsungu..Proste uz ho chcem oficialne :) Dik
7/3/2012
Windows Chrome
čau všimol som si už včera , že si písal ale nemal som čas tak tu to máš - Verzia pre základné pásmo : I9100XXKI4

- Verzia jadra : 2.6.35.7-I9100XWKJ1-CL647431 root@DELL150(miežka)2

-Číslo zostavy : GINGERBREAD.XWKJ1
10/3/2012
Windows Chrome
Čo mám na svojom S2 2.3.3, hoc už bola aj 2.3.5 stále mi neponúklo možnosť aktualizovať,ani manuálne...obávam sa že sa to stane aj pred touto dlho očakávanou aktualizáciou...nevie niekto vysvetliť prečo?nemôže to byť kvôli tomu,že mám telefón od orangu????
10/3/2012
Windows Firefox
Uz pred par dnami som si nasiel svoju original stock ROM a moje udaje su presne,ako tvoje,resp.tieto iste som mal aj pred flashovanim:) Takze nasiel som to spravne...Jedine,co ma stve su tie updaty..Najpr 1.marca,potom 10 marca,potom 15.marec..Dojde 15.marec a tipujem,ze Samsung oznami,ze to bude zase koncom marca...:-/
11/3/2012
Windows Firefox
Zdravim,
vie mi niekto povedat, ci je v S II mozne ukladat fotky do albumov?

vdada
11/3/2012
Linux Opera
q0s myslis android 4... no ten cakam uz aj ja konecne ale na dls.sk sa pisalo daco o tom ale ani tam nevedia kedy bude

pergel : ake albumy mas na mysli ako picassa take online ?
12/3/2012
Windows Firefox
» Anakin: q0s myslis android 4... no ten cakam uz aj ja konecne ale na dls.sk sa pisalo daco o tom ale ani tam nevedia kedy bude

pergel : ake albumy mas na mysli ako picassa take online ?
Anakin: Myslim to, ze ked mam nafotene fotky v galerii a chcem si ich nejak zoradit podla temy napr, moj pes, tak si vytvorim album "moj pes" a nakopirujem tam zo zakladneho prehladu vsetky fotky mojho psa. Nie on-line, ale v ramci mobilu. - napr. v nokiach sa to da.
12/3/2012
Linux Opera
cau no u mna to v galerii tak funguje ako pises normalne mi ukazuje priecinky fotoaparat ,download,media proste vsetky priecinky kde mas fotku alebo video tak si iba sprav adresar moj pes a tam si skopiruj vsetky fotky a odporucam ti stiahnut aplikaciu X-plore je to daco take ako total comander v Pc pekne pooznacujes co chces presunut / kopirovat
27/4/2012
Windows Firefox
pre tych co maju produkt kod ORS: akurat updatujem cez KIES na 4.0.3 Ice cream sandwich :)
27/4/2012
Windows Opera
http://www.knowyourmobile.com/blog/1341005/exclusive_samsung_galaxy_s3_image_leaked.html
27/4/2012
Android Android
ICS pre ORS dostupny cez OTA a asi aj Kies!!!!!!!!
5/5/2012
Windows Chrome
toto je moj prvy dotykac, vie mi niekto poradit kvalitne puzdro obal na tento telefon pripadne aj foliu? nechcem ho hned znicit
5/5/2012
Linux Opera
cau ja ho mam cca dva mesiace tiez som rozmyslal nad puzdrom ale je to velmi odolny phone uz sa mi par x podarilo nosit ho aj z klucami vo vrecku a ani skrabancek tak som nakoniec nekupoval ale ak chces na www.mp3.sk maju dost velky sortiment kadeakich obalov a folii aj prislusenstvo baterky z vacsou kapacitou rozne kable atd.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188