reklama
...
26/3/2012
Apple Mozilla
Asi hej, ja by som namojom gymenil keyt za akykolvek /dosst ho mam,osuchany)
--
ajFon a aj nefon..a tak...
9/6/2012
Windows Firefox
Včera som s nadšením upgradoval môj SE Xperia Neo z 2.3.4 na 4. Ale po nadšení prišlo sklamanie - pripadalo mi to ako keby som prestúpil z rýchlika do osobáku: spomalené reakcie, dlhé načítavanie tel. zoznamu, ovládanie a nastavovanie foťáku ako na zlom čínskom fone, niektoré aplikácie kým sa spustia - tak to trvá, trvá a trvá....a mnoho ďalších negatív. O nejakých pozitívach sa tu nedá hovoriť. Veľmi ľutujem toho, že som upgradoval. 2.3.4 dola oproti tomuto "hov.." super.
Teraz hľadám spôsob ako downgradovať späť na 2.3.4. Neviete mi prosím niekto poradiť ako na to? ( ...prosím v nejakej mne zrozumiteťnej reči, lebo sa v tom moc nevyznám...)
Za každú radu som vďačný.....
Záver:- NEODPORÚČAM upgrade z Androidu 2.3.4 na verziu 4 !!!!!
9/6/2012
10/6/2012
Windows Firefox
@ accord2:
predtym ako sa pokusis o downgrade
by som odporucil skusit urobit opravu instalacie cez seus
uspech 100% neslubujem ale nemas s tym co pokazit
http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/
je to sice lilnk na starsiu verziu: 2.11.12.5
ale po nainstalovani by sa sam mal updejtnut
na najnovsiu v2.12.6.47

edit:
a mozno az po restarte alebo po pripojeni telefonu
no ale keby aj nie, nevadi je to xperia
a popri tom sa aktualizuju aj ovladace pre tvoj comp ;)
ako bonus ale ak uz su aktualne tak to neuvidis

edit2:
mozno je ten subor co sa bude flashovat taky isty ako ten
co si stiahol a (mozno aj z rovnakeho zdroja)
a potom flashoval cez pc companion
len flashovaci nastroj je iny
a mozno ani to vsetko nebude tak podstatne
ako to ze aby sa tam zmrzka lepsie usalasila
potrebuje trocha viac ako jeden reboot
a moze to sposobovat aj nejake nevhodne nastavenie
v aplikaciach domahajucich sa svojich permis`ns
a pristupu k sluzbam na pozadi ...
niektore aplikacie si tiez potrebuju "zvyknut" na nove prostredie
... mi nepovedz ze si si nevsimol ze android je
taky tamagoci system
ktory vraj po prechode z perniku na zmrzku
by mal mat v changelogu okrem
pisa (musi), kaka (potrebuje), vie (moze),
po novom aj pouziva (robi)
napriklad mal by uz konecne vediet ty diktujes a on pise a ine novoty ;)
ja by som flintu do zita nehadzal

na druhej starne ta chapem aj nechapem zaroven, lebo som stale iba na perniku
zatial
http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history
--
SE xperia - x10; ***FeraLab*** JellyBean v2 ROM
10/6/2012
Apple Mozilla
Ja bys om velmi uz downgrade neriskoval, lebo urcite ti dalo uz inu vyssiu verziu jadra (napis ju sem). Lebo downgrade sa da z 4.0.2.A.0.62 na 4.0.2.A.0.42 (obydva su droid 2.3.4), ale uz na jadro 3.0.... Ti sposobi ze ti ostane 0% baterky, sa ti vymaze nejaka konfiguracia z fuel guage chipu (asi tak nejak sa to pise) a to doma ani v servise neporiesia, lebo oprava tvori budho ti daju novy telefon, alebo vymenia dosku, ale to ti prvo musia uznat zaruku. Tak napis sem aku mas verziu jadra, ja sa kuknem na google ci toto sa robila iba pri droidoch 2.3 a ci sa da spravit downgrade, ale mam pocit ze to bude fungovat rovnako.
--
10/6/2012
Apple Mozilla
Pomylil som sa, myslel som cislo zostavy, nie verziu jadra
--
11/6/2012
Windows Firefox
Ja som vcera aktualizoval z 2.3.3 na 4 a zo zaciatku max spokojnost system bezi sviznejsie rychlejsia odozva jednoducho parada. Az do chvile ked sa zacal samovolne restartovat, nerobi to pravidelne zatial za den asi 5 krat, bud ked som nieco robil alebo aj ked bol len polozeny na stole. Dost to leze na nervy pretoze po kazdom restarte treba zadat PIN a kedze neviem kedy sa restartuje tak som nedostupny. Neviete kde by mohol byt problem? Aktualizoval som cez PC companion oficialnou cestou (Telekom), najskor zo zachovanim uzivatelskych dat a potom som aj resetol na tovarenske nastavenie a vymazal aj SD a stale sa restartuje. Viem ze to iste mi robilo aj pri prechode z 2.3 na 2.4 tak som to vtedy vratil na 2.3 s tym ze pockam na 4ICS. Ale robi to aj teraz. Ma niekto podobny problem ?
11/6/2012
Apple Mozilla
Preinstaluj, ale cez Update Service. Nie companion
--
11/6/2012
Windows Firefox
Skusal som aj cez Update Service a za 5 min bol restart. Sledoval som aj logy cez debuger v Eclipse, ze kde moze byt chyba, alebo na akej app to zhavaruje, ale ked je na kabli tak sa neresetol ani raz, normalne nechapem.
11/6/2012
Windows Chrome
--
12/6/2012
Windows Chrome
prva chyba zmrzky caste vypadavanie wifi, skusam reinstall cez SUS
--
19/6/2012
Windows Firefox
Mám SE Neo od telekomu, a po aktualizácií cez Sony PC Companion sa mi aktualizoval z 2.3.4 na 4.0.4 (číslo zostavy 4.1.B.0.431). A zatiaľ beží v pohode.
20/6/2012
Windows Chrome
ja uz som downgradol na 2.3.4 .62
--
26/6/2012
Windows Firefox
chcem si kupit vacsiu kartu a v udajoch je ze je limit 32 gb, takze je to vratane tych 32 gb vsak? co napriklad tato?
http://www.alza.sk/a-data-micro-sdhc-32gb-class-10-usb-ctecka-v3-cerna-d256730.htm
25/11/2012
Windows Opera
prisiel mi novy update na android 4ku a citelne to zrychlilo telefon, chodi to uz skoro ako na 2.3 :)
25/11/2012
iPhone iPhone
Neo som uz predal. Zacali mi odpadavat boky
--
25 dní
Android Android
Po zhruba 21 mesiacoch mi tento shitovy mobil vydrzi na baterke len nieco pol dna. Ak ho cez noc zabudnem nabit, tak na dalsi den mam smolu. A to som ho uz zopar krat zresetoval do tovarenskeho nastavenia, aby som vymazal nepotrebne aplikacie. Ale aj tak nic nevydrzi. A to ani nemusim telefonovat. Staci ked ho mam polozeny na stole. Ked idem autom, tak ho automaticky pichnem na nabijacku a najviac ma s...e to nereagovanie dotkoveho displeja. Ked chcem volat tak niekedy aj 10 krat musim stlacit, aby raz zaplo telefonovanie. Proste shit, shit shit.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188