Registrácia
Články
Fórum
Galéria
Katalóg
Bazár
O nás
...
24/12/2011
Windows Opera
pato: zdravim, neviete niekto ako pripojit neo k notebooku cez HDMI kabel? lebo ked ho zapojim, tak sa nic nedeje, aj ked by to vraj malo automaticky nabehnut...vdaka
25/12/2011
Windows Chrome
kordo: Načo máš telefón pripájať k notebooku hdmi káblom? Za ďalšie notebook aj ten telefón majú hdmi výstup nie vstup a ak nevieš aký je rozdiel medzi vstupom a výstupom tak trošku pogoogli a nemusíš sem potom písať blbosti ako vstupné zariadenia pre hdmi môžeš použiť televízor alebo nejaký monitor...
29/12/2011
Windows Firefox
jancoo: neviete niekto niaky slovensko nemecký ,nemecko slovensky slovník free???????lebo ja som našiel iba platený.........niekto kto poradí????? :)
30/12/2011
Windows Firefox
eva: ahoj,kto mi poradi,nestiham si kupovat kredit od kedy mam ten telefon,uz neviem co mam v nom vypnut,aj ked je v klude tak stale ho nieco stiahne,dakujem
31/12/2011
Linux Firefox
Ja: Povypínaj si synchronizácie bežiace na pozadí.
31/12/2011
Windows Internet Explorer
asdf: Eva: ak nepotrebuješ, aby sa ti pripájal (nepotrebuješ púravidelne sťahovať maily atď) úplne vypni mobilné dáta (Nastavenie - Bezdrôtové siete - Mobilné siete - a zruš Zapnutie údajov). To je najspoľahlivejšie. Keď budeš potrebovať, tak to zapneš, alebo sa pripojíš cez wifi.
15/1
Windows Chrome
caute
mam xperia neo v ale stale sa mi pri zablokovani displeja tlacidlom na pravom boku vypne telefon.
moze mi niekto poradit?
11/2
Windows Opera
konecne mam 2.3.4 aj na t-mobile verziu, to im teda trvalo....
13/2
Windows Firefox
majco: to bude asi vadne tlacitko,alebo ho silnejsie stlacis. Ale aj tak by Ti malo vyhodit, okno, co chces. Ci vypnut,alebo urobit snimok atd.
Mne sa zase neda aktivovat fotak bocnym tlacitkom ked je v pohotovostnom stave, pri starsom FW to islo, po najnovsej aktualizacii sa to uz neda.
13/2
Windows Firefox
@KEXAME:
tak az teraz to mas tak ako by to podla mna malo spravne fungovat
lebo ak pri zamknutom displeji mozes spustit fotenie alebo natacanie videa
a este ak mas v nastaveniach zapnuty rezim prisvetlenia fill-in ci ako sa to vola
mozes mat po chvili plnu kartu a prazdnu baterku
ak sa mobil "spravne" hoc nechcene oprie napriklad v taske a podobne

@majco:
tipujem zly kontakt, alebo vlhkost ci necistota pod tlacitkom
pripadne dopln info o mobile - moze to byt aj nastaveniami, kernelom, romkou
temou, zblbnutym lockerom - pride nato co vsetko sa s tym mobilom robilo
--
sony-ericsson xperia-x10; FeraLab ~Volt~ 2.3.7 final rom 6.0.A.3.62 *27/03/2012; doomkernelv6 1,19Ghz; nemus launcher default; dolphinHD browser default; systemtuner pro; appmonsterpro2; file expert
14/2
Android Android
Pan.el : Velmi s Tebou nesuhlasim,pretoze kryt okolo tlacitka fotaku je mierne vypusteni,takze to velmi nehrozi. Mne osobne to dost chyba,niekedy potrebujem aktivovat fotak do 2 sekund. Teraz sa to uz neda. Mali to vsetky modely pred tym 750, 850, 902 a za tie roky sa mi ani raz nechcene neaktivoval fotak
24/2
Windows Chrome
nazdar nevie mi niekto potradit s xperiov neo v neda sa mi otvorit galeria . diki
24/2
Windows Chrome
» Pan.el: @KEXAME:
tak az teraz to mas tak ako by to podla mna malo spravne fungovat
lebo ak pri zamknutom displeji mozes spustit fotenie alebo natacanie videa
a este ak mas v nastaveniach zapnuty rezim prisvetlenia fill-in ci ako sa to vola
mozes mat po chvili plnu kartu a prazdnu baterku
ak sa mobil "spravne" hoc nechcene oprie napriklad v taske a podobne

@majco:
tipujem zly kontakt, alebo vlhkost ci necistota pod tlacitkom
pripadne dopln info o mobile - moze to byt aj nastaveniami, kernelom, romkou
temou, zblbnutym lockerom - pride nato co vsetko sa s tym mobilom robilo
a s tym tlacitkom dik ja som ho nakoniec vratil a chyba bola ze vraj v softvery
24/2
Windows Firefox
» anonymous: robino: Nevie mi niekto povedat aky je rozdiel medzi Sony Ericsson Xperia Neo V a Sony Ericsson Xperia Neo
NEO V má iba 5 MPix foťák a nemá obrazový snímač Sony Exmor R, NEO ho má
24/2
Windows Firefox
» majco: nazdar nevie mi niekto potradit s xperiov neo v neda sa mi otvorit galeria . diki
... ja mám nainštalovaný prehliadač QuickPic-je určite lepší ako galéria.
Tiež mi galéria raz nešla, tak som vypol mobil, vybral bateriu, po chvíli ju zase vložil, zapol mobil a galéria šla....nevravím, že to určite pomôže ale skúsiť to môžeš
25/2
Android Android
Sranda ze v tom servise opravie len preinstalovanim sw (odpaly fuel guage chip-preinstalovali softver)
--
nechem uz ziadny mobil... [img]http://cache.multiplayuk.com/b/1-240935-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png[/img][/url]
27/2
Windows Chrome
Neviete či bude update s androidu 2.3.3 na 2.3.4 ?? Lebo kde tu v článkoch bolo písane ze bude dostupne aj pre Neo ale zatiaľ nič .... síce ak operátor blokuje update ako pri iných tipov tak sa asi nedočkam
13/3
Windows Chrome
Zdravím ja som kupil Xperia Neo :)
a mám v Tv Hdmi tak som kupil Hdmi kabel všetko som v pohode prepojil ale ked pustím napr. film tak je to v kvalite telefónu čiže len roztiahnté obraz a ked sa dám bližšie k tv tak su kocky (síce kocky vidno aj z dalšia)
Nemá to byt náhodov HD kvalita ??? :)
16/3
Windows Firefox
Dobry den, neviete niekto ci sa da pripipojit okrem HDMI aj k starsim televizorom cez scart alebo cinch ? vyuzivam to mimo domu a nie vsade je HDMI... dakujem
26/3
Windows Firefox
Ahojte,
su kryty pre NEO a NEO V rovnake?
Rad by som vymenil bordovy kryt na NEO za uplne biely, co ma NEO V :-)
Neviete niekto, ci je to bezproblemov mozne?
Velmi pekne dakujem
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Toľko (niekedy o čosi aj viac)dosahujem aj teraz down, up menej. Takže asi veľká zmena to..." (dnes 15:38)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx ":)) o tom by sa dalo dlho polezmizovať a hlavne keby nevychadzaš len z teorii, tvoj názor nieje..." (dnes 14:55)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: galaxi "Ešte taka maličkosť "realizácia"." (dnes 13:30)
Nokia 112: galaxi "Ak bude za 45€ tak to bude lepšia ponuka ako x1-01" (dnes 13:27)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Bonyek, ale zmení, zmení. 256/256 kbit/s v GGG je viac, ako môžeš momentálne dosiahnuť v GG..." (dnes 12:35)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Stará správa, o pokryti do budúcna ste už informovali v minulosti. :-) ..." (dnes 12:34)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Tešíme sa :-) Palec hore." (dnes 11:58)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "chod do svojho profilu -> My Workouts -> klikni "Private" -> automaticky vsetky workout-y co budes..." (dnes 11:27)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: japoj "pouzivam ho skoro rok a nevsimol som si za cely ten cas ziadnu novu funkciu - smutne... najviac mi..." (dnes 11:16)
Huawei Sonic (Huawei U8650): mr.evil "prosim vas ludia, nejde mi na tomto mobile wifi. nájde mi siet, zadám heslo, ale nejde mi tuknut..." (dnes 10:59)
HTC Desire C: petrix "ja sa z tohto modelu tesim lebo na xda sa uz rozobera portacia sense 4.0 do wildfire s :D" (dnes 10:41)
Nová aktualizácia pre HTC One X: Pentagram123 "Presne tak :) toto sa mi páči. Starostlivosť nadovšetko nech sú ľudia spokojní" (dnes 07:16)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Pentagram123 "Nokiu som držal v ruke práve preto PREMNA nokie niesú smartfóny. A ak nemáš rád android a..." (dnes 07:15)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "Sports Tracker momentalne nie je kamarat s rozlisenim na glaxy note, useknute su cisla atd., ze si..." (včera 22:38)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: ml "Ja to používam :) www.sports-tracker.com/#/workout/mlipocky/ Kedysi to bolo len pre Symbian" (včera 22:37)
Nová aktualizácia pre HTC One X: mmihok "stále lepšie veľa updatov, ale aspoň sa starajú, aby bol software čo najdokonalejší..." (včera 22:25)
HTC Desire C: harantd "tlacova chyba :D a pisu ze wildfire s aktualizaciu nedostane ze je slaby a toto ma dokonca ics a..." (včera 18:25)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Ty si Nokiu ani nedržal v ruke..akurát tak nejaky androshit low..." (včera 17:12)
HTC Desire C: tomas1 "harantd. 1000 ghz... to si asi trosku prehnal takze skor 1000 mhz" (včera 16:24)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Tak si kup oči" (včera 16:17)
Copyright ©2012 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188