reklama
...
13/2/2011
Windows Opera
sajrajt: Páči sa mi a prekvapilo ma že už v marci príde na trh to sa u SE len tak nevidí ak bude dobrá cena asi bude môj.
Som zvedavý na ten SONY LED LCD.
13/2/2011
Windows Opera
Tom: Paradne sa predstavi SE v Barcelone . .nova xperia mini pro
Cela ta nova rada je vcelku vkusna . .
Teda az na tu xperiu play ale sak -nastrocny budu mat aspon radost
13/2/2011
Windows Firefox
MikeSlevin: Mate zle nastavenu kategoriu, je tam Benq-Siemens a nie Sony Ericsson.
13/2/2011
Windows Chrome
b0t: Dobre no ,troska vela smartfonov naraz , play , neo , arc ... na nic som nezabudol ze ? ... ale tento alebo nad arc som rozmyslal , uvidim ake budu ceny , tomuto prakticky nic nechyba monzo by mohlo byt vetsi LCD ale ... vyzera to celkom osbtojne ...
13/2/2011
Windows Firefox
DuMBaSS: Galaxy S II rulezz.Ale pekny dizajn.Je mi cudne ze Vivaz pouzil vlastne totozny fotoaparat s takymi istymi parametrami ako mal predchadzajuci model,na jednej strane lepsie ze tam necpu MPX ale zase taky vacsi snimaci cip by potesil,popr. xenon alebo silnejsia bateria.Uvidime ako sa bude cenovo lisit od arc,
13/2/2011
Windows Opera
sykyyyy: asi budem mat problem vybrat si z tychto novych xperii:P
13/2/2011
Windows Firefox
DuMBaSS: nevyberaj Zober Galaxy S II(to bude moje nove motto :D )
13/2/2011
Windows Opera
voki: hej a myslis ze ten galaxy bude mat taku cenu ako tento model ?
13/2/2011
Windows Chrome
lekkart: DuMBaSS, kym bude robit Samsung 100 gramove plastove skatulky.. tak Xperia RUUULZ! Krasne tieto nove SE kusky. Asi pojdem fo Arc-u.
13/2/2011
Windows Firefox
DuMBaSS: myslim ze az taky rozdiel v cene nebude kedze niektore parametre su podobne/zhodne predstavijem si tak 50-100 E rozdiel.
13/2/2011
Windows Opera
sykyyyy: no kedze toto ma byt nastupca vivazu tak predpokladam aj nejaku podobnu cenu,tak do 350 eur by bolo fajn...a galaxy s 2 tipujem tak nejak na 600
13/2/2011
Windows Firefox
DuMBaSS: dobre rano syky 350 eur?ROFLMAo v tvojich najtajnejsich snoch tipujem 450E a SGS II 550E
13/2/2011
unknown Opera Mini
Pikkao: No super,dufam ze pride co najskor...a s cenou do 350€ by to bol análny trhák:) este som zvedavy na HTC Desire 2 :)
13/2/2011
Windows Opera
sykyyyy: kolko potom tipujes ze bude stat arc?na co potom spravili 2 skoro podobne fony za taku vysoku cenu...kto to bude kupovat?
13/2/2011
Windows Firefox
deszka3: Preco ste tento telefon zaradili do sekcie BenQ-Siemens?
13/2/2011
Windows Firefox
DuMBaSS: ARC by som pasoval na tych 550-600 eur.Inac okolo desiru 2 sa dost mlcalo tak neviem ci aj bude predtaveny.Ale vsak kedy inokedy :D
13/2/2011
Windows Chrome
Kordo: Predpokladana cena je do 400 €. Bude to naozaj dobry fonik za dobru cenu a ten HDMI vystup nema chybu
13/2/2011
Windows Firefox
DuMBaSS: Mas to niecim podlozene?Ale inac zoberme to z z ineho pohladu SE je schopny nasadit mobil na trh o pol roka neskor ako ho predstavili napr-SAtio ,al byt prvy 12megapixel ale za pol roku honevedeli dosadit do predaja tak ho predbehol Samsung pixon12,kt. mesiac po uvedeni na trhu.
13/2/2011
Apple Mozilla
redakcia: opravena
13/2/2011
Windows Opera
Lubino: otázne je, kedy SE dokáže uviesť svoju novú radu na trh, zas ukáže a potom mu to bude trvať ako slepému strikovanie
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188