Registrácia
Články
Fórum
Galéria
Katalóg
Bazár
O nás
...
1/1
Windows Chrome
Cicoo: miso ak mas tento mobil tak by si mal mat aj ucet na gmaili prepojeny z mobilom a kontakty by sa mali synchronizovat. Ale aj tak pre istotu radsej najpred chod do NASTAVENIA-KONTA A SYNCHRONIZACIA-Google a tu daj synchronizovat kontakty (musis mat samozrejme zapnute wifi alebo data :D). A ten reset na tovarenske nastavenia najdes v NASTAVENIA-PAMAT-RESET NA VYROBNE UDAJE :)
1/1
Windows Chrome
Cicoo: a este dodatok resetom sa v telefone vymazu vsetky nainstalovane programy, kontakty, sms spavy, a data v pameti telefonu no softwarove aktualizacie zostavaju rovnako zostanu aj fotky / videa na pamatovej karte :)
1/1
Windows Chrome
miso: tak to radšej dám pomarančom nech oni stým niečo urobia. preistotu kvôli tým kontaktom
Dík Cicoo
1/1
Windows Chrome
mario: Mám tento smartfón asi pol roka a som nadmieru spokojný, veľkosť je ideálna a prevedenie kvalitné. Prijal by som možno trochu lepší fotoaparát (nemyslím teraz Mpx ale kvalitu). Trochu problematické je tiež otvoriť zadný kryt a potom ho správne zavrieť. Taktiež anténa nieje poriešená práve ideálne keď som si všimol že wifi mi vypadávala ak nebol signál na 100 percent a ja som ho držal v pravej ruke ,,naležato". Inak si však môžem pochváliť výdrž batérie, ktorá s custom Rom a pár aplikáciami vydrží niekedy aj týždeň (sms+počúvanie hudby+trocha mobilný internet). Dávam mu 9/10 :)
2/1
Windows Chrome
david: ako myslis do vsp data nwm co to je
2/1
Windows Chrome
Cicoo: david: vsp data je firma v č.r. ktorá robí autorizovany servis pre htc mobily http://web.vspdata.cz/ :)
miso: tebe neviem co napisat :( mas g-mail? mas prepojeny ucet z g-mailu v mobile? ak hej staci urobit iba to co som pisal hore ak chces napisem to uplne do podrobna aj vysvetlim co je co....najlepsie napr. cez icq/email.... lebo by bola skoda keby si to neskusil ale ak nechces tak v orangi by si ich mohol poziadat ci by ti nemohli synchronizovat tie kontakty z g-mailom a urobit reset na tovarenske nastavenia oni.... lebo ked tam prides a povies ze "vypina sa mi telefon" tak oni ti ho zoberu na opravu a budes bez mobilu aj 1 až 4 týždne.....
2/1
Windows Chrome
miso: zatiaľ sa to ustálilo. odstránil som všetky účty z telefónu takže ešte sa mi doteraz nevipol. vydržal už jeden deň :D
16/1
Windows Firefox
Caute. Mam na predaj gumene puzdro na tento mobil. ak bude niekto chciet, tak nech mi napise na konrad6(a)orangemail.sk cena je 5€. Inak mobil je vyborny, ani velky ani maly, len fotak je dost slaby ked nie je dokonale osvetlenie
5/2
Windows Chrome
CHYBNÉ INFO?? Nemá tento mobil nááhodou procesor len 1 GHz a nie 1,2 GHz ako sa tu uvádza?
Ostatní uvádzajú len jednotku...

A stíha vám tento procesor s RAMkou v pohode aj tým užívateľom, ktorí ho už majú narvaný aplikáciami a dlhým tel. zoznamom?
Ďakujem.
5/2
Android Opera Mini
Marek : jj 1Ghz a stiha vsetko v pohode. :)
1/3
Windows Firefox
Ahojte, dá sa prenášať súbory aj cez Wifi ako to je u samsungu? Napr. keď si chcem poslať a pozrieť foto/video na TV cez wifi. ďakujem
3/3
Windows Opera
Ahojte, mam HTC Desire S od Telekomu, tento telefon sa nahozaj vola Desire S alebo to je len nazov od Telekomu? Lebo na niektorych strankach neviem najst v zozname Desire S, len Desire alebo Desire Z ale tie su uz ine...
A dalsia vec funguje vam vyhladanie mobilu cez HTC Sense? Mne to nevyhladalo zatial este ani raz :( ani ziadna funkcia ako presmerovanie atd. nefunguje..co mam skontrolovat? Konto mam v mobile aktivne a synchronizacia bezi, internet ide nonstop.

Dakujem
8/3
Android Opera Mini
bude ICS ?
8/3
Apple Mozilla
Malo by byt ale na desire s tipujem az v lete
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1, 600 MHz Qualcomm MSM7227, Adreno 200, 512 MB ROM, 512 MB RAM, 101.3 x 59.4 x 12.4 mm, 105 g, 3.2" HVGA 320 x 480 P.S.:Android je HW žrút!
9/3
Android Opera Mini
To je jedno kedy len aby bolo :D dik
9/3
Apple Mozilla
Nemas zaco len skoda ze ja nebudwm mat
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1, 600 MHz Qualcomm MSM7227, Adreno 200, 512 MB ROM, 512 MB RAM, 101.3 x 59.4 x 12.4 mm, 105 g, 3.2" HVGA 320 x 480 P.S.:Android je HW žrút!
14/3
Android Opera
mam tento mobil a som s nim spokojny ale rozmyslam ze ho vymenim za evo 3d, lebo to je uz ina trieda a stoji rovnako ako tento. pls poradte ci mam vymenit alebo nie a povedzte aj preco si tak myslite. diki
15/3
Android Android
Zdravím...poradite mi nejakú stránku kde sa dá kúpiť baterka 2500mAh alebo 3000mAh?na tento Desire S.......diky moc
15/3
Windows Chrome
Ahojte. Mohol by som sa informovať na display u Desire S? je na spodnej strane kde su tlacitka volny cize ci trosku vytrca od okraja 0,1mm? je tam vola pri stlacani? Je to mozne ci mam haluze?
16/3
Android Opera Mini
no troska to vystupuje ale volne to neni ani vola pri stlacani. aspon na mojom Sku.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx ":)) o tom by sa dalo dlho polezmizovať a hlavne keby nevychadzaš len z teorii, tvoj názor nieje..." (dnes 14:55)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: galaxi "Ešte taka maličkosť "realizácia"." (dnes 13:30)
Nokia 112: galaxi "Ak bude za 45€ tak to bude lepšia ponuka ako x1-01" (dnes 13:27)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Bonyek, ale zmení, zmení. 256/256 kbit/s v GGG je viac, ako môžeš momentálne dosiahnuť v GG..." (dnes 12:35)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Stará správa, o pokryti do budúcna ste už informovali v minulosti. :-) ..." (dnes 12:34)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Tešíme sa :-) Palec hore." (dnes 11:58)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "chod do svojho profilu -> My Workouts -> klikni "Private" -> automaticky vsetky workout-y co budes..." (dnes 11:27)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: japoj "pouzivam ho skoro rok a nevsimol som si za cely ten cas ziadnu novu funkciu - smutne... najviac mi..." (dnes 11:16)
Huawei Sonic (Huawei U8650): mr.evil "prosim vas ludia, nejde mi na tomto mobile wifi. nájde mi siet, zadám heslo, ale nejde mi tuknut..." (dnes 10:59)
HTC Desire C: petrix "ja sa z tohto modelu tesim lebo na xda sa uz rozobera portacia sense 4.0 do wildfire s :D" (dnes 10:41)
Nová aktualizácia pre HTC One X: Pentagram123 "Presne tak :) toto sa mi páči. Starostlivosť nadovšetko nech sú ľudia spokojní" (dnes 07:16)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Pentagram123 "Nokiu som držal v ruke práve preto PREMNA nokie niesú smartfóny. A ak nemáš rád android a..." (dnes 07:15)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "Sports Tracker momentalne nie je kamarat s rozlisenim na glaxy note, useknute su cisla atd., ze si..." (včera 22:38)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: ml "Ja to používam :) www.sports-tracker.com/#/workout/mlipocky/ Kedysi to bolo len pre Symbian" (včera 22:37)
Nová aktualizácia pre HTC One X: mmihok "stále lepšie veľa updatov, ale aspoň sa starajú, aby bol software čo najdokonalejší..." (včera 22:25)
HTC Desire C: harantd "tlacova chyba :D a pisu ze wildfire s aktualizaciu nedostane ze je slaby a toto ma dokonca ics a..." (včera 18:25)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Ty si Nokiu ani nedržal v ruke..akurát tak nejaky androshit low..." (včera 17:12)
HTC Desire C: tomas1 "harantd. 1000 ghz... to si asi trosku prehnal takze skor 1000 mhz" (včera 16:24)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Tak si kup oči" (včera 16:17)
HTC Desire C: docertabum "uplna zbytocnost... asi sa im fakt zvysili suciastky alebo co :))" (včera 14:41)
Copyright ©2012 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188