LUBO: Tento telefón sa mi dosť pozdáva. Mohli tam dať aspoň SLCD. Dosť to vo mne vrie, ked tie dva FB telefóny zo zlého sna majú rovnaké rozlíšenie a ešte aj rovnakú technológiu displeja.
Parametre sú fajn, konštrukcia asi kombinácia plat a kov, 512 ram, priaznivé rozmery a Android 2.3
Valaroma: Suhlasim, HTC dost sklamalo, jedine pri tomto modeli vidim relevantny posun vpred. Wildfire sa mi vzdy pozdavalo dizajnom i pomerom hodnota/cena. Displej s uhloprieckou 3,2' povazujem za dostatocny, co mi vadilo, bolo rozlisenie. Teraz dali konecne lepsi displej, moze to byt bestseller... Aj ked stare Wildfire bolo krajsie vdaka optickemu trackballu.
bEGBIE: Konecne Wildfire s normalnym rozlisenim, teraz uz skoro nic nechyba RAM, ROM, maly, sikovny....skoda trochu tej baterky. A hlavne to nesmu zabit cenou lebo aj ked je to HTC tak konkurencia moze mat lacnejsie a porovnatelne modely.
stanleyjr: myslim ze operatori sa tomuto modelu dost potesia a pojdu jak teple rozky :)
lubik: takto som si predstavoval mobil mojich snov.......maly kvalitny a z androidom 2.3 ale radsej mohli dat 2.2 aby vlastnici tohto mobilu tesili na 2.3 a potom na honeycomb
bEGBIE: ... na toto honeycomb nepojde
j-cup: tak som zvedavy na tu cenu a ci bude do leta v ponuke T-Mobile. Ked uz platit za telefon na pausal, tak rozumnu cenu a za rozumny produkt. Toto by mohol byt on.
romain: Skoda ze ho nepredstavili uz pred vianocami vedel by som o nom a tu x10 mini by som nekupil
mess: ..preco na niektore telefony pchaju pomer stran 4:3 , 3:2 a 16:9 ....
ktore z toho je najnovsie, 16:9 nie? tak potom preco ho davaju na nove telefony..
Roadsta: Veľký pokrok oproti pôvodnému Wildfire
Duri: honeycomb bude na tablety ....
potesilo ma rozlisenie displaya a blesk ... inac po stranke vybavi mi pripada ako galaxy 3
TomyK: chcem sa spytat ze kedy sa bude predavat asi ....
riso: Ja mam starsi wildfire a nemám žiadne problémy s rozlíšením a ako čítam tak hlavný rozdiel je to rozlíšenie inak som si svoj upgradol z android 2,2 na 2,3 čiže to bude to iste... inak je to úžasný mobil... len tá baterka je slabšia oproti povodnému
mato: riso prosim poradis my ako upgradol z 2.2 na 2.3
Pkflash: zaujimavý mobil, bral by som ho len ma zaujíma o koľko má lepší procesor a kedy vyjde :D
Johny: Mňa by zaujímalo že kedy sa objaví v mobilnych operátorov na Slovensku náhodou niekto nevie
Marsell: ten telefón sa bude predávať ako rožky v obchode už sa robia aj rezervácie
http://www.mp3.sk/htc-wildfire-s-pamatova-karta-4gb-p-107978.html
ale podla mna tá cena je len orientačná ale bude určite stáť okolo 250 euri ...ale ako čítam všade recenzie o ňom má prísť na slovenský trh ....v prvom šťvrtroku alebo v druhom.....nooo ale v ,CZ, sa už normalne predáva k nám by už mohol prisť bo by som chcel prejsť z widowsu na android a ten telefón ma v sebe všetko čo by mal mať každý....len ten displej tam sa moc nevybúrili na ňom.....
andrejbc: toto alebo Samsung Ace ?
yury: tak to aj mna trapi ci Ace alebo Wildfire s :/ poradte
simuska: Čítala som že by mal dosť v máji. Teším sa a dúfam že na mna do augusta počka. Vyzera super...