Registrácia
Články
Fórum
Galéria
Katalóg
Bazár
O nás
...
14/1
Windows Chrome
vsak niekto pisal ze ked je to 3D ze su nato ine aplikacie alebo ze blbnu tie aplikacie.. tak teda idu vsetky aplikacie z marketu bez problemov??
15/1
Windows Chrome
a prosim poradte mi ... rozhodujem sa mezdi HTC Desire HD a HTC Evo 3D .. Ktory fon je vcom lepsi a tak .. chcem vediet vela veci vcom je ktory mobil lepsi .. dik
15/1
Windows Chrome
Ber EVO, DHD už je starý fón a ja osobne by som bral niečo nové čo je na trhu
15/1
Windows Firefox
Mohly by ste mi niekto kto mate evo 3d napisat rozmery obrazovky v cm? myslim dlzku a sirku dakujem.
17/1
Windows Chrome
jarci rozmery displeja su S=5,4cm a v=9,5cm ten 3D efekt je super videa z youtube v 3D pozerat bez okuliarov nieje ziaden problem aj celkovo je to uzasne a funguje aj pri hrani aj pri aplikaciach z marketu ale par jednotlivcom to 3d robi velmi zle (taha oci neprijemne sa pozera) ale asi po 5 min sa da na to zvyknut oproti LG je urcite vyhoda ze to 3D nedali uplne vsade lebo ak si oci potrebuju oddychnut tak to 3D nieje na kazdom kroku , sklamal ma trochu fotak v 2D som uz videl o vela lepsie fotaky, no na momentky to staci, bateria: mam ho zatial 4 dni a priemerne 18 az 22 hodin ...(ale to sa snim hram, surfujem a volam skoro stale)a skusal som testovat rychlost a oproti DHD s andoidom 2.3.4 a evo s 2.3.3 tak v rychlosti len minimalne vzhladom na momentalnu cenu urcite najlepsia kupa ale ak nepreferujete 3D tak odporucam radsej sensation alebo galaxy s2
24/1
Windows Firefox
zdravim, mohol by som sa opytat,neporadili by ste mi ze ak chcem pozerat na EVO-e svoje filmi z pocitaca 3D(urobit ich do 3D) tak ze co mi na to treba a kde to najdem, alebo jak to mam spravit ??? dakujem
24/1
Windows Chrome
zdravím...
chcel som kupit tento mobil len mám otazku.....aký to má reprak? hrá nahlas a čisto alebo je slabý
25/1
Windows Chrome
» Filip.xD: zdravím...
chcel som kupit tento mobil len mám otazku.....aký to má reprak? hrá nahlas a čisto alebo je slabý
v porovnani zo starsimi HTC ako desire alebo desire HD hra urcite lepsie ale napriklad na nokiu sa to stale repracikom nechyta ale uplne postacuje na skype hovor pripadne pozeranie filmu, pocuvanie hudby no nie v neakom extra hlucnom prostredi...a ohladom baterie pri tak beznom pouzivani obcasne telefonaty asi tak 40 minut hovoru v ten den no bez hier a bez netu je telefon zapnuty uz 23 hodin a 80% baterie... ale da sa vystavit aj 11...
26/1
Apple Mozilla
Tak HTC EVO 3D mam asi 4dni a musim povedat, ze je to riadna masina. Co by som zdoraznil je ivalita spracovania, ktorou HTC vynika, taktiez 3D fotky a video idu paradne. Avsak musim vytknut slaby, teda tichy repracik, no to by mi az tak nevadilo. Kamenom urazu sa stava 1730 mAh bateria. Aj ked cislo je to pekne, pre chod fonu to nepostacuje. Nemam problem vybit fon za 2 hodiny, tak je to strasne. Este mi mobil nevydrzal viac ako den :P. A neviem, ci len ja mam ten pocit ale nabija mi toto HTC dost pomaly. Tolko postrehy k tomuto fonu.
4/2
Windows Internet Explorer
ahojte... chcel by som sa spytat kde si mozem pozerat pocet prevolanych minut... nemozem to nikde najst.... dakujem
4/2
Windows Chrome
tak to tam nejnajdes ale tusim ze v markete je call meter ng to si stiahni
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1, 600 MHz Qualcomm MSM7227, Adreno 200, 512 MB ROM, 512 MB RAM, 101.3 x 59.4 x 12.4 mm, 105 g, 3.2" HVGA 320 x 480 P.S.:Android je HW žrút!
10/2
Windows Chrome
Mám HTC EVO 3D už asi 3 týždne. Je to bomba! Neviem prestať fotiť a filmovať v 3D. Ale je tu problém. Už mám skoro plnú pamäť. Chcel by som si tie videá uložiť v notebooku ako 2D. Vie mi niekto poradiť ako na to? Fotky nie je problém, len tie videá. Dík.
10/2
Windows Firefox
» misoSl: Ber EVO, DHD už je starý fón a ja osobne by som bral niečo nové čo je na trhu
no je stary ale pokial vidim dost casto je aktualizovany android 2.2 , 2.3.5 a este aj 4.0 bdue na nom a aj evo bude mat 4.0 :)
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1, 600 MHz Qualcomm MSM7227, Adreno 200, 512 MB ROM, 512 MB RAM, 101.3 x 59.4 x 12.4 mm, 105 g, 3.2" HVGA 320 x 480 P.S.:Android je HW žrút!
3/3
Windows Chrome
ma realne BT 3.0 ? Niekto s realnych vlastnikov by mohol napisat infošku či ano alebo nie. Napr. aj HTC ChaCha ma v systeme napisane BT 3.0, a je to bohuzial iba 2.1.
3/3
Apple Mozilla
Aj ja mam bt 3.0 mne to je jedno hlavne ze prijmam a posielam ;) aj tak uz je aj 4.0 ¦]
--
4/3
Windows Chrome
harantd: a vieš zistiť akou rýchlosťou ti to ide ? Lebo je dosť podstatný rozdiel posielať cez BT 2.1 a BT 3.0 a BT 4.0 ma akurat tak realne IPhone 4S, a novo predstavene HTC-čka, ktoré ešte ani niesu v predaji.
23/3
Windows Chrome
Čaute Chalani,chcem sa vás opýtať že,keď si stiahnem hru do PC a potom ju chcem dať na EVO dak do akéhu subora ju mám dať? lebo dám do "download" a potom to nikde neviem nájsť,Prosím pomôžte mi,ďakujem.
23/3
Windows Firefox
» Lolik: harantd: a vieš zistiť akou rýchlosťou ti to ide ? Lebo je dosť podstatný rozdiel posielať cez BT 2.1 a BT 3.0 a BT 4.0 ma akurat tak realne IPhone 4S, a novo predstavene HTC-čka, ktoré ešte ani niesu v predaji.
prepac ze som dlho neodpisal nevsimol som si no tak nevem ale rachlo posiela ked ja posielam ae ked prijmam tak pomalsie lebo to bolo posielane cez bluetoth 2.0 a 2.1
--
23/3
Windows Firefox
» Salenyone: Čaute Chalani,chcem sa vás opýtať že,keď si stiahnem hru do PC a potom ju chcem dať na EVO dak do akéhu subora ju mám dať? lebo dám do "download" a potom to nikde neviem nájsť,Prosím pomôžte mi,ďakujem.
to je jedno kde to das len to potom najdi a klikni na to musi to byt .apk
--
24/3
Windows Chrome
Ja som to dal do Android/data hru GTA III ale v telefone ju neviem nikde nájsť
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
Najnovšie príspevky
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx ":)) o tom by sa dalo dlho polezmizovať a hlavne keby nevychadzaš len z teorii, tvoj názor nieje..." (dnes 14:55)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: galaxi "Ešte taka maličkosť "realizácia"." (dnes 13:30)
Nokia 112: galaxi "Ak bude za 45€ tak to bude lepšia ponuka ako x1-01" (dnes 13:27)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Bonyek, ale zmení, zmení. 256/256 kbit/s v GGG je viac, ako môžeš momentálne dosiahnuť v GG..." (dnes 12:35)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Stará správa, o pokryti do budúcna ste už informovali v minulosti. :-) ..." (dnes 12:34)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Tešíme sa :-) Palec hore." (dnes 11:58)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "chod do svojho profilu -> My Workouts -> klikni "Private" -> automaticky vsetky workout-y co budes..." (dnes 11:27)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: japoj "pouzivam ho skoro rok a nevsimol som si za cely ten cas ziadnu novu funkciu - smutne... najviac mi..." (dnes 11:16)
Huawei Sonic (Huawei U8650): mr.evil "prosim vas ludia, nejde mi na tomto mobile wifi. nájde mi siet, zadám heslo, ale nejde mi tuknut..." (dnes 10:59)
HTC Desire C: petrix "ja sa z tohto modelu tesim lebo na xda sa uz rozobera portacia sense 4.0 do wildfire s :D" (dnes 10:41)
Nová aktualizácia pre HTC One X: Pentagram123 "Presne tak :) toto sa mi páči. Starostlivosť nadovšetko nech sú ľudia spokojní" (dnes 07:16)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Pentagram123 "Nokiu som držal v ruke práve preto PREMNA nokie niesú smartfóny. A ak nemáš rád android a..." (dnes 07:15)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "Sports Tracker momentalne nie je kamarat s rozlisenim na glaxy note, useknute su cisla atd., ze si..." (včera 22:38)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: ml "Ja to používam :) www.sports-tracker.com/#/workout/mlipocky/ Kedysi to bolo len pre Symbian" (včera 22:37)
Nová aktualizácia pre HTC One X: mmihok "stále lepšie veľa updatov, ale aspoň sa starajú, aby bol software čo najdokonalejší..." (včera 22:25)
HTC Desire C: harantd "tlacova chyba :D a pisu ze wildfire s aktualizaciu nedostane ze je slaby a toto ma dokonca ics a..." (včera 18:25)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Ty si Nokiu ani nedržal v ruke..akurát tak nejaky androshit low..." (včera 17:12)
HTC Desire C: tomas1 "harantd. 1000 ghz... to si asi trosku prehnal takze skor 1000 mhz" (včera 16:24)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Tak si kup oči" (včera 16:17)
HTC Desire C: docertabum "uplna zbytocnost... asi sa im fakt zvysili suciastky alebo co :))" (včera 14:41)
Copyright ©2012 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188