Registrácia
Články
Fórum
Galéria
Katalóg
Bazár
O nás
...
31/3/2011
Windows Opera
Robert: vypada to dobre :) HTC sa zase pohlo jednov nohov do predu co sa mi paci je konecne vecsia bateria :)
31/3/2011
Windows Chrome
Lukas: asi o rok vymenim moj galaxy s za tuto hracku :)
31/3/2011
Windows Opera
fuj: to je taka kokocina ciboha vraj ze 3d fotki ale hovno.ani 100e bi som nedal zanho
31/3/2011
Windows Chrome
patkan: vychodňar še nezapre :D
31/3/2011
Windows Firefox
rad: neviem ci je to pri tomto modely, ale niekde som cital, ze 3d obsah sa da pozerat bez okurarov, ale to co sa nahra kamerou sa uz bez nich neda pozerat
31/3/2011
Windows Internet Explorer
Michal: Čo sa tíka 3D technologie tak na Slovensku sa ešte len veľmi pomaly udomácnujú LED 3D TV a nie to ešte 3D telefony..... jeho využívanie si myslím bude obmedzené pre slovenského užívateľa..... z neoficiálnych infošiek by na slovensku resp. európe stáť okolo tých 500 eur..... ale aj tak si ho nekúpim. Zatial vidím potenciál v X10 ku ktorej bude nadstavba na 2.3 gingerbread alebo v Samsung Galax S/ S CL.
31/3/2011
Windows Opera
syky: desire hd stale stoji okolo 500 ecok a myslis ze tento bude podobne?podla mna bude ovela drahsi
31/3/2011
Android Android
Valaroma: Ak by sa sestersky model tohto fonu dostal na trh, bude urcite drahsi, ako DHD, ale zas nemozno cakat, ze DHD zostane na dnesnej cene, ked pride novy topmodel.
31/3/2011
Windows Opera
OrestQo: Pecka mobil to sa musi uznat HTC si dalo zaležat Iphone aj Galaxy sa môže schovat :D a iba 500 aura podla niektorych stranok :D
31/3/2011
Android Android
Pensiero: hw tlacitko na fotenie.. mali by ho povinne davat do kazdeho telefonu.. na mojom dhd mi sakramensky chyba..
31/3/2011
Android Android
reader: pekne , zas pamat len 1GB, to je taky problem dat tam aspon 4GB
31/3/2011
Windows Firefox
ja: naco? potom by si tu plakal, ze telefon je o liter drahsi.
31/3/2011
Windows Firefox
hellwet: tie 3D displeje je na mobile este tak trochu zbytocnost zato to viem lebo som drzal v ruke zapnute 3Dsko a ten 3D obraz ktory bol zapnutu som tam absolutne nevidel tak si myslim ze ten 3D obraz tiez bude taky isty aj u tych mobilov
31/3/2011
Windows Chrome
Robo: Vôbec nerozumiem tomu, že ti chýba väčšia pamäť. 1GB je na telefón dostatok. Procesor je fajn a teda aj aplikácie budú určite svižné. Menu išlo tiež krásne hladko. Tá pamäť ak by tam bola väčšia by zbytočne zdvihla cenu, pretože by ostala nevyužitá (kým si človek nechce nechať 50 aplikácii otvorených neustále).
31/3/2011
Windows Chrome
Dado: Zaznam 3D videi je v 720p 2D v 1080p ... ale mohol by byt 8mpx camera ...
31/3/2011
Windows Firefox
tomino: najskor mi to pripadalo ako blbost, nakoniec to 3D ma volaco doseba :D
31/3/2011
Windows Chrome
mm: Tomu mobilu nie je co vytknut..Porazil aj doterajsich lidrov Galaxy II aj Optimus 2x. HTC zase ukazalo, ze je momentalne naj....
31/3/2011
Windows Opera
life28: HD2 mam rok aj pol pomaly, ked som ho kupoval, bol spicka. Zezlo prebral novy Desire, teraz preberie EVO 3D. Je krasne vidiet, ako HTC napreduje vo vyvoji za prijatelne ceny, telefon bude stat urcite okolo 500-600 eur. Oni vyssie mierit nebudu, nie su darmozraci ako apple s ich chudobnym iphonom za 25 000, a htc ponuka daleko vacsie moznosti. Nokia sa zase zachranuje, v poslednom case nema s cim prerazit.
31/3/2011
Windows Mozilla
Miki: HD 2 mam aj ja, ale ten mobil ma siroke moznosti upravy..ci uz OS, alebo ROM, takze pre HD 2-karov, je zvytocne kupovat new fony.... ..CO som pocul NOKIA chysta do fonov Androida, tak ak sa to potvrdi, mozno budeme prekvapeni aj ked ja ostavam pri HTC :) alebo Samsung http://www.gsmarena.com/samsung_i997_infuse_4g-3705.php
1/4/2011
Windows Chrome
reader: @re - samozrejme ze by som plakal ze stoji o 33 eur viac. Lebo to uz je rozdiel 500 a 533 eur. Htc desire ma internu pamat 512 MB. Z toho na 360MB je OS. Ostane ti 147 MB. Niektore aplikacie sa na kartu presunut nedaju, alebo aj po presunuti zanechaju vela na telefone: opera 16Mb a rastie, FB 16 mb a rastie, swype 12 mb a rastie, sygic, nibuzz, atd a zapraces to tak rychlo ze ked ponechas veci co pouzivas kazdodenne stale budes mat low memory a nebudes ai moct naistalovat ani 300kb widget. A nemyslim ze dalsich 512Mb ta vytrhne z toho. Htc dhd ma 4Gb ak sa nemylim. Tak to je taky problem v dnesnej dobe ked mas 16Gb flash pamat za 5 korun tam ponechat aspon tie 4?
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx ":)) o tom by sa dalo dlho polezmizovať a hlavne keby nevychadzaš len z teorii, tvoj názor nieje..." (dnes 14:55)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: galaxi "Ešte taka maličkosť "realizácia"." (dnes 13:30)
Nokia 112: galaxi "Ak bude za 45€ tak to bude lepšia ponuka ako x1-01" (dnes 13:27)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Bonyek, ale zmení, zmení. 256/256 kbit/s v GGG je viac, ako môžeš momentálne dosiahnuť v GG..." (dnes 12:35)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Stará správa, o pokryti do budúcna ste už informovali v minulosti. :-) ..." (dnes 12:34)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Tešíme sa :-) Palec hore." (dnes 11:58)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "chod do svojho profilu -> My Workouts -> klikni "Private" -> automaticky vsetky workout-y co budes..." (dnes 11:27)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: japoj "pouzivam ho skoro rok a nevsimol som si za cely ten cas ziadnu novu funkciu - smutne... najviac mi..." (dnes 11:16)
Huawei Sonic (Huawei U8650): mr.evil "prosim vas ludia, nejde mi na tomto mobile wifi. nájde mi siet, zadám heslo, ale nejde mi tuknut..." (dnes 10:59)
HTC Desire C: petrix "ja sa z tohto modelu tesim lebo na xda sa uz rozobera portacia sense 4.0 do wildfire s :D" (dnes 10:41)
Nová aktualizácia pre HTC One X: Pentagram123 "Presne tak :) toto sa mi páči. Starostlivosť nadovšetko nech sú ľudia spokojní" (dnes 07:16)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Pentagram123 "Nokiu som držal v ruke práve preto PREMNA nokie niesú smartfóny. A ak nemáš rád android a..." (dnes 07:15)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "Sports Tracker momentalne nie je kamarat s rozlisenim na glaxy note, useknute su cisla atd., ze si..." (včera 22:38)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: ml "Ja to používam :) www.sports-tracker.com/#/workout/mlipocky/ Kedysi to bolo len pre Symbian" (včera 22:37)
Nová aktualizácia pre HTC One X: mmihok "stále lepšie veľa updatov, ale aspoň sa starajú, aby bol software čo najdokonalejší..." (včera 22:25)
HTC Desire C: harantd "tlacova chyba :D a pisu ze wildfire s aktualizaciu nedostane ze je slaby a toto ma dokonca ics a..." (včera 18:25)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Ty si Nokiu ani nedržal v ruke..akurát tak nejaky androshit low..." (včera 17:12)
HTC Desire C: tomas1 "harantd. 1000 ghz... to si asi trosku prehnal takze skor 1000 mhz" (včera 16:24)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Tak si kup oči" (včera 16:17)
HTC Desire C: docertabum "uplna zbytocnost... asi sa im fakt zvysili suciastky alebo co :))" (včera 14:41)
Copyright ©2012 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188