reklama
30/5/2011
Windows Chrome
crank: Trosku si to prehnal s W980 ... frajerka ju ma, ja mam C7-ku, a ani zdaleka neponuka tolko moznosti, ktore ja vyuzivam na C7-ke. Tolko o tom.
.
Co sa tyka mrznutia C7, bohuzial (resp. nastastie), problem bude len v samotnom tvojom jednom kuse, nemozes hadzat do kosa v globale C7-ku, ja ju napriklad mam 4 mesiace a ani raz sa mi nezasekla, nezmrzla, jednoducho nestrajkovala, zvlada vsetko to, co androidove fony s (ciselne) vykonnejsim procesorom a RAM-kou (filmy, hry, net). Samozrejme, urcite nemas ty jediny vadny mobil, ale tak to byva u kazdeho jedneho modelu kazdej znacky, kazdy model byva urcitym percentom kazovy.
30/5/2011
Windows Chrome
meh: kvoli mobilu sa hadať... a v skutočnosti by to do ksichtu ani jeden nepovedal, nuž slovenska mentalita
30/5/2011
Windows Firefox
mirmo80: To je tiež pravda. Koľko silných rečí tu je, ale kto vie, aké silné by boli z očí do očí. Hej, hej, teraz asi väčšina z tých silných napíše "ja áno". Ale reči sa hovoria a chlieb sa je kamaráti. Na inom fóre som medzi pravidlami čítal "nepíš to, čo by si nebol schopný povedať do očí". Som si istý, že podľa toho pravidla by tu pár príspevkov určite nebolo, alebo by boli formulované ináč.
30/5/2011
Windows Chrome
NortySP: Noo ano na zivo povedat to nie je problem, ale typicka slovenska mentalita by sposobila ze by to hned chcel riesit bitkou pretoze to je jedina vec co vela slovakov vie najlepsie ked nevie svoje argumenty obhajit.
30/5/2011
Windows Firefox
mirmo80: Aha? Tak to ja keď mám iný názor, ako niekto druhý, resp. niekto neprijíma môj, tak to ja sa zato hneď nebijem :D No a to som Slovák a mám aj Slovenskú náturu :)
Ale sme už riadne OT :)
31/5/2011
Windows Chrome
Milan: Ako neviem čo sa tu hádate :D ale poviem vám Nokie sú pekné telefony vzhladovo ale funkcie sú najhoršie čo tento trh ponúka .. ja som nevidel nokiu čo mala na 1ghz procesor alebo 512RAM .. displej to ani nehovorím rozlišenia ktoré si na mid-endy :) a cena je tak vysoká u niektorých nokií že by som si zato kupil HTC HD2 ktorý je lepší vo všetkom trojnásobne ... plus ! má android :) a tento symbian je výsmech všetkého :D
31/5/2011
Windows Opera
Mat: zas az taky vysmech to nie je.. na vysmech si tu ty, ked si tu prisiel drisnut taky drist, tak sa oddristaj prec a take dristy dristaj inde. thnxbye.
31/5/2011
unknown Opera Mini
Marian6663: Čiastočne máš pravdu,ale čo sa týka toho rozlišenia,tak Nokia N900 má 800x480 pixelov a E90 800x352 pixelov,čo sa týka kvality displeja,tak Nokiu použila Amoled už v roku 2009 Nokia N86;)
1/6/2011
Windows Chrome
Marek: Myslím že tento model velké čísla v predajnosti nebude mať..V tej cene sa už dá zohnat základná verzia nejaho Vertu a myslím že to je už troška prestížnejšia značka..Aj ked patrí vlastne pod Nokiu:)Ja som majiteľom Nokie 6700 classic gold a pri Vertu vyzerá moj mobil ako chudobný príbuzný:)
2/6/2011
Windows Firefox
Andy: ja som len konstatoval ... ze som chcel solidny mobil, a len som sa pri nokii sklamal, a riadne. Urcite ta w980 nesiaha s vykonom a funkciami na C7, ale tento ma aspon nenechal v stichu. Len co mi je divne, ze aj po vymeneni zakladnej dosky, nahodenie noveho softu atd, mrzol aj tak. nechcem si ani domysliet ako budu fony mrznut ked tam bude davat nokia win.phone 7 :D
3/6/2011
unknown Opera Mini
Marian6663: Keď nokia bude dávať wm7.tak bude používa ť 512/1gb ram a procesor 1ghz-1.2ghz!
5/6/2011
Windows Chrome
Nokia positiv: myslim, ze konecne sa dockame aj luxusne spracovaneho a zaroven funkcne nadupaneho modelu :)
6/6/2011
Windows Internet Explorer
bignos: Nechapem tieto komentare.
Su na svete ludia co si takyto mobil kupia? SU!
Je ich dostatok aby Nokia na nich zarobila? JE!
Tak sa vyrobi a preda. Ludia co si kupuju taketo fony ani nevedia ze tam nejaky procesor je.
8/6/2011
Windows Firefox
peter: Ja som mal tu cest sa stretnut s tymto telefonom. Vekmi prijemny vzhlad, urcite sa v spolocnosti nestrati. Fnkcie podobne ak nie rovnake ako v C7. Ta koza na zadnom kryte mi prisla trosku umela. Ale inak telefon celkom vydareny.
8/6/2011
Windows Firefox
peter: A este chcem poznamenat, ja som si kupil Nokia N900, harwerovo ziadna prevratna slava, ale neskutocny system. Vsak kamarati z firmy mi nan pisu vlastne aplikacie. Variabilita neskutocna. Mam tam nahodeny maemo a android a pri bootovani si mozem zvolit ktory system chcem vyuzivat. To sa na symbiane ani nikde inde neda. Dufam teda, ze projekty ako je meego budu napredovat. A keby som si mal z terajsej ponuky nokie tak by som zvolil E7 alebo N8. sice N8 ma symbian, ale pracoval som s nou a je to celkom parada. hlavne ten fotak je ok, spracovanie a celkom aj s nim ohurite. teraz vsetci kupuju HTC, ale nokia je klasika, ktora sa neznici ani keby. mne N8 a N900 padla xy-krat a pohoda jazz. brat ma HTC a nosi to v puzdrach, obaloch, aby sa to neposkrabalo a aj tak sa:) nokia ma podla mna najkvalitnejsie ovarenske spracovanie. roky skusenosti su zarukou
8/6/2011
unknown Opera Mini
Marian6663: N900 je veru zázrak..nokia prehlásila že do konca roka uvedie minimálne jedno zariadenie s os meego a oro je to isté čo c7 čka,len má luxusný vzhľad,taká otazka ma zaujíma,ktorý system ti lepšie pracuje?maemo alebo android?
28/6/2011
-MO-: jeden z tých kolotočárskych mobilov k zletej retázke! :D
28/6/2011
PEC: Neviem, či si niekto všimol, ale malý rozdiel v dizajne medzi C7 a Oro predsa len je... Sluchátko hore nie je riešené ako na Samsungoch - ale ako samostatný výrez neprepojený s konštrukčnou obrubou, čiže to podľa mňa vyzerá podstatne lepšie.
12/7/2011
Windows Opera
Emilco: Ked som uvidel tento mobil, hned som vedel, co kupim priatelke na vianoce. Podla mna vyzera uzasne. Je uplne jedno, aky je tam procesor, fotak, aplikacie... Ona s tym bude telefonovat, smskovat a ukazovat ho kamaratkam na kavicke. Niekomu sa ruky trasu ked ukazuje vsetkym svojim kamosom vsetky zbytocne funkcie svojho noveho mobilu so siestimi procesormi, tromi displejmi a zabudovanym teleportom, a tesi sa z toho. Iny zas machruje so zlatou nokiou. V com je rozdiel? Narcis ako narcis. Tiez si myslim, ze tisic eciek je vela (tych 800 je bez DPH!), ale je pekny a ju potesi. A myslim, ze takych co si ho mozu dovolit je vela (odhadujem, ze ak pride do SR 300 kusov, este na jesen budu vypredane); akurat ze necitaju zbytocne recenzie na tento fon, lebo ziadne parametre ich nezaujimju. Tento fon nie je o parametroch ale o imidzi. Berem cierny ;-)
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188