mtb: Tak neni to az take strasne da sa to ked si to poukladas rozumne.. JA tam mam toho dost a pohoda.. Ale tusim som niekde na nete videl aplikaciu ktora tvorila zlozky s moznostou to tam ukladat, niesom si isty.. Druhy update ma byt v polke januara vraj.. Pochybujem ze nieco take zavedu..
denoo: No ja som pisal aj do nokie, odkial mi uz volali, ze to naozaj ta nokia nema, ale ze sak poslu to do nokie priamo kdesi ako daku poziadavku alebo tak :) , tak aspon cosi aj ked ak to chcu tam dat tak to daju, a ked nie tak nedaju, moj prispevok asi tazko nieco zavazi, ale sak pockam na daky update. Preto myslim ze by to tam mohlo byt, lebo kazda nokia zatial mala toto vytvaranie adresarov a podadresarov, teda kazda ktoru som mal, a tuto to nie je, kedze sa jedna o novy system, kde vela este treba podoladovat, tak s casom snad pribudne aj toto. No neviem ale ci sa neoplati pockat na N10 :) bohvie kedy bude :))
Som majitelom N9 od piatku a nedari sa mi rozchodit offline navigaciu - pyta spojenie so serverom... Aspon myslim, ze by tam mala byt... Navyse som cez vikend aktualizoval software a malo by ist swype v sms, neviem ako ho spustit... Chcem ho len skusit, to nie ze by mi tolko chybalo. Poradite niekto? Vopred dik.
Tak na veci z predchadzajuceho prispevku som uz prisiel...
Ale tento vikend ma N9 dost vystrasila. Najprv asi 4 krat po sebe zamrzla, v priebehu celeho tyzdna 3 samovolne restarty je o "nieco" viac ako som ocakaval... Moze to byt sposobene tym, ze update software som robil na 3 krat, lebo mi to spadlo? Alebo moze nestabilitu sposobovat nejaka nainstalovana aplikacia? Nebolo to take zle, kym som nedoinstalovaval apps z ovi.
Zdravim vas.
Vedel by mi niekto poradit mam novu n9 a neviem ako sa posiela hudba z n9 do druheho telefonu. Obrazky a vide idu ale neviem ako na hudbu.
Dakujem za radu
http://dotekomanie.blog.mobilmania.cz/2012/03/meego-stale-zije/
zdravim vsimla som si ze tu riesite vsetko mozne. ja sa chcem opytat na bateriu. kedze je to jednoliata konstrukcia neprehrieva sa pripraci abo sa nevypina ked robite dve veci sucasne??