nikolas: Vyzera to dobre ale mne to pripada aku Tablet.. ale ten novy software onom som este nepocul moze to byt dobre,...
nikolas: Tak oprava vyzera to ako mini Tablet :D
jig: Konecne po dlhom case nieco dobre s MeeGo :) Nokia sa nevzdáva :)
tak: sakra preco tam nedali xenon?????????? racej bi som sebe kupil nokiu n82 jak tento
leon: Tak toto sa mi naozaj PACI!!!
MooDy: S tym uvedenim na trh na konci roka to snad nemyslia vazne..preco Nokia nie je schopna priniest taketo zariadenie v dohladnej dobe? Koncom roka 2011 budu konkurenti znova o par krokov vpred a na MeeGo sa znova zabudne. Navyse oznacovat toto ako vlajkovu lod, hlavne ked to uvediem na trh o pol roka je dost odvazne.
Genius: A má aj slušnú ROM-ku. V jednom videu som videl celé zloženie pamäte:
Total memory - 64.02 GB
Installed apss - 1.8 out of 4.2GB
App data 165.6M out of 2.16GB
User data 1.6 out of 57.7GB
Môže byť...
hthr: skoda ze nokia nema androida..
Archaniel: daj uz snim pokoj...
fastyx;: Aj ja si myslím, že keby v Nokiách bol Android, sú to dokonalé smartfón. Vždy som mal rád Nokiu, páčili sa mi ich telefóny no hlavne ich spracovanie. Potom však prišiel na rad Android a jeho výhody. Nokia neudržala krok a takto dopadla (zatiaľ). Myslím, že nie len ja by som bol rád, keby robili pokusy nielen s MeeGo či Symbianom, ale aj s Androidom. Aj tento telefónik sa mi strašne páči, jeho dizjanj a kvalitné spracovanie. Lenže tu je kameň úrazu, je tam MeeGo a s tým spojené veci ako menej aplikácii, hier... v porovnaní s Androidom.
ja: Android nikdy nebude na Nokiach kedze su zazmluvneny s Microsoftom takze v buducnosti pridu len mobilne verzie MeeGo/Symbian/Win7 phone edition a klasicka nokia S40 ci 60
ddo: tvle tak nokia sa polepsila a to riadne :D
jany: Pri citani som dosiel po slova : MeeGo....dalej uz citat nemusim. Furt si nedaju pokoja a budu pchat do mobilov OS, ktory je mrtvy, len sa narodil. Mozu urobit kvalitny OS, ale ked je nanho par aplikacii, tak mozu ist do ...
onoma: Ved ked uviedli na trh Android tak bol tiez pomerne mrtvy. Nemozes odsudit nieco co je nove, pokial si neviskusal vlastnosti daneho softveru.
erik: neviem co máte proti je to najvíraznejší krok dopredu aký si od nokie pametám, neví OS mozu posúdit oba tí co majú N900 a netrepte stále o androide OS od Nokie majú pre niekoho výraznejšie plúská ako android ktorí vám dá iba niekolko tisíc aplikácii a o iOS ani nehovorím takze podla mna je to super fón pokial bude mat USB host a o HDMI snívat podla fotiek asi nemusíme len tie hrani časom asi dostanú zabrat ....
No: onoma a ty si myslis ze meego je novy system? Si zisti...toto je velmi pekny kusok palec hore ale najde si to len urcitu skupinu ludi nebude sa to predavat masovo ako napriklad iphon mozno ze aj nokia lutuje ze nedava do svojich zariadeny android :)
boris: len lenivy si nevedia zistit alebo nedomyslia: andorid je na trhu od r.2005 meevo od feb.2010... xenon a blesk sa neda porovnavat akzdy ma svoje vyhody a ja osobne som zastanca silnej diody... a iba debili sa odvolavaju na pocet aplikacii, ked tie aplikacie mozu byt riadne k*k*tiny... tot vse... dalej skuste pokracovat bezo mna...
riki: Nokia mala vela dobrych mobilov a kedysi aj urcovala smer a tempo, teraz ledva dobieha a to este ani neni v predaji. Realne v nicom neprekonava sucasnu spicku. Kym bude v predaji tak bude tu uz dalsia generacia top modelov. Grafika je stara uz teraz, bateria je slaba, ale ktovie co ukaze prax. Designovo je skvela, ale opat je design raz na ukor funkcnosti, kedze tie ostre tvary su velmi neprijemne, ajked to vyzera stylovo. Displej bude podla mna pychou tejto Nokie spolu s designom. Celkovo si ale myslim, ze to nie je ziadna revolucia, ale na Nokiu dost dobre. Ked porovnam s takou X7 alebo E7 napriklad.
Jožko: Galaxy S2 je aj tak lepší vo všetkom. Kym bude mat nokia dvojjadrove procesory v mobiloch tak galaxy bude mat stvorjadrove a 3 giga operačnej pamäte.
Marian6663: Neviem naco kazdy riesi aplikacie,N9 este nieje v predaji,potom ked bude v predaji a nebude vela aplikacii,tak vtedy sa moze kritizovat,ked prisiel android 1.5 tiez ten market nebola ziadna slava,ale rozbehol sa...a meego mal uz Lg Gw990,je to linuxove zariadenie tak ako aj Android,cize ked popracuju,tak meego bude mat rovnake moznosti..a celkovo vybava N9 je slusna