reklama
...
4/1/2012
Windows Chrome
Marek_PD: tie fólie vám môžem predať aj ja. Nejak som chamtal a objednal som 10ks balenie, zbytočne. Bol som milo prekvapený kvalitou, čírosťou a bezbublinkovou, jednoduchou aplikáciou.
Aj keď mňa vyšla jedna viac ako euro (nekšeftujem s tým vo veľkom), vedeli by sme sa nejako dohodnúť. Odporúčam kúpiť dve, jednu do zálohy. Smutné je však na Slovensku to drahé poštovné. Ku cene fólie treba počítať 0,60 EUR za obyčajný list, alebo 1 EURo za doporučený.
Ak by niekto chcel, nech mi napíše email, nejako sa dohodneme.
marek.prievidza@gmail.com
4/1/2012
Windows Chrome
danka: Ahoj. Chcela by som sa spýtať, že ako si mám nastaviť, aby mi ukazovalo meno, keď mi niekto volá. A ešte, že ako si mám dať hry na mobil. ďakujem :)
5/1/2012
Windows Chrome
Marek_PD: DANKA - toto nastavenie je rovnaké ako klasických mobilov.
Vojdi do Nastavenia - Nastavenia hovorov - Ďalšie nastavenia hovorov - ID voajúceho - zobraziť číslo.
Každý mobil je prednastavený na hodnotu Nastavené sieťou, no ak máš CLEAR, to má prednosť pred CLIP zobrazením, preto treba manuálne zadať Zobrazenie čísla. Ak nemáš CLEAR, sieť automaticky číslo ukazuje.
7/1/2012
Windows Firefox
Mám LG P690 Optimus Net, a chcem sa opýtať ktorý flash player alebo čo si tam mám nainštalovať. Namiesto videa na webe mi tam nenačíta nič, len tam mám taku modrú kocku s otáznikom. Ďakujem.
8/1/2012
Linux Opera
flash player do tohto telefonu nedas nakolko mas slaby procesor..
8/1/2012
Windows Firefox
Somarina, na inej stránke som ho našiel : http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=139&t=14149&start=60
8/1/2012
Windows Opera
somarina? tak trochu si tu temu prejdi a potom niečo piš. Tento telefon ma ARMv6 procesor a podmienkou flash playera je ARMv7. Ak neveriš, tak skus si z marketu flash player nainstalovat..a vysledok? nepojde. Ano, existuje upravena verzia ktoru upravili na XDA ale ta nefunguje korektne a ešte viac spomaľuje browser.

S Pozdravom
majko11293
17/1/2012
Windows Internet Explorer
Odmietanie hovorov. Už je to v diskusii spomínané, prišiel niekto na príčinu toho ako zabrániť odmietaniu hovorov na P690tke? Prikladám popis. Pokiaľ je telefón odomknutý, zvoní kým zdvihnem, alebo odmietnem, čiže ok. Ak je však display zamknutý, zazvoní tri krát a odomkne obrazovku, vysunie ponuku odmietnutia hovoru s smskou, prestane zvoniť a zruší hovor. Pokiaľ ho máte vo vrecku, tak odomknutá obrazovka s ponukou smsiek dotykom odošle niektorú zo správ s ospravedlnením. Prešiel som návod, prehrabal menu, pýtal sa technickej podpory tmobile ale nič. Asi pôjde odkiaľ prišiel.
17/1/2012
Windows Chrome
zdravím práve som sa vrátil na Slovensko a zistil som že Orange pridal do ponuky HTC Wildfire S za relatívne dobrú cenu (60e) alebo LG Optimus Net za cenu skoro rovnakú (50e) prosil by som si všeobecný názor ktorý s týchto telefónov je lepší/užitkovejší a hlavne prečo ? dopredu ďakujem
18/1/2012
Windows Chrome
EMILO - v nastaveniach som nenašiel ani ja nič, čo by mohlo spôsobovať rušenie hovoru len pri zamknutej obrazovke. Keby máš nastavené presmerovanie hovoru napr. do Odkazovky po napr. 15sek., tak by sme vedeli prečo po cca troch zvoneniach hovor odmietne a presmeruje. No robilo by to aj pri odomknutej obrazovke...
Pozri do Info o telefóne akú verziu Androidu máš (napr. 2.3.4 ako ja) a akú verziu SW máš (u mňa V10b zo 6. sept. 2011)
Ak by si mal napr. V10a, tak by bolo riešenie, upgrade na béčkovú verziu. Mne to pri predošlom Optimuse ONE vyliečilo všetko a šlapal jak hodinky.
18/1/2012
Windows Chrome
MELOŇAS - mobily Wildfire S a LG NET sú skoro rovnaké, jediné rozdiely sú:
HTC batéria 1230mAh - LG má 1500mAh
HTC procesor 600mHz - LG má 800mHz, HTC asi už prehráva Flash
HTC blesk 5mpx s LED prisvietením - LG má 3mpx bez prisvietenia.
Toto sú podstatnejšie rozdiely, ostatné dokážu oba na 95% zhodne.
Záleží na tvojich prioritách.
19/1/2012
Windows Chrome
vďaka ale neni lepšie čo sa týka kvalitou vyhotovenia HTC pred LG ? a ešte neni procesor 800mHz lepší ako 600mHz ? ale aj tak vďaka
19/1/2012
Windows Chrome
kvalita plastov a vyhotovenia je možno v prospech HTC, lebo hardwérové tlačidlá na LG nie sú zrovna najtuhšie a pôsobia trocha umelo...
Ale iné na mobile mi nevadí a je to v pohode.
No a procesor - jasné že je 800-ka rýchlejšia, ale to aj v prospech LG píšem. Mne z toho porovnania vychádza lepšie LG Optimus NET. ak zrovna foťák nie je tvoja priorita.
23/1/2012
Windows Opera
zdravim, je potrebne odblokovat tento mobil od slovenskeho T-mobile, ktory chcem pouzivat v UK tiez s anglickym operatorom T-mobile? pretoze ak donho vlozim sim kartu, vypyta si pin kod ale nenaloguje ziadnu siet, nad palickami signalu mam zobrazeny cerveny krizik a hned vedla mam obrazok sim karty s vykricnikom...

myslel som si ze telefony od t-mobile su blokovane pre vsetky siete T-mobile...ale bud to tak nebude alebo je chyba v telefone...
23/1/2012
Windows Chrome
Myslím, že ak je nejaký telefón zablokovaní proti použitiu kariet iných operátorov, iní operátori sú aj zahraniční s tou istou firemnou vlajkou.
Každý operátor má jedinečný kód, ktorý je asi zadaný v SW a pustí chytiť sieť len pre daný kód operátora.
29/2/2012
Windows Firefox
tel mi dva krát zazvoní a prepne sa do režimu ospravedlňujúca sms na druhej strane sa tvári ako obsadené ako to zmenm???
T-mob ver. V10a
7/4/2012
Linux Chrome
Zdravim. Otec ma tiez problem s prichadzajucimi hovormi na svojej P690. Zazvoni a potom odosle sms, ze je nedostupny. Telefon bol kupeny v t-come a poslany uz 3 krat na reklamaciu. Stale ho poslali naspat s tym, ze zavada sa pri testovani neprejavila (pritom to este videla aj zamestnankyna t-comu pri preberani reklamacie a napisala to aj do poznamky). Verzia systemu je V10a.
Neviete niekto ako sa da dostat do servisneho menu. Na mojom LG P990 je na to skratka 1809#*990#, tam sa da otestovat medzi inym aj dotykova obrazovka.
11/4/2012
Windows Chrome
Tento telefon som kupil cca. pred pol rokom a som s nim maximalne NEspokojny. K rychlosti nemam vyhrady vzhladom na triedu mobilu ale k stabilite oficialneho OS teda mam! Nainstalovat mozem len par drobnych aplikacii, pamat sa hned zaplni, telefonovanie blbne, niektore pamatove karty vobec neberie alebo to blbne, telefon sa denne viackrat samovolne restartuje, bateria nevydrzi nic a… nebudem pokracovat. Port CM7 vyriesil aspon problemy s malo pamatou ale stale je to nestabilne a pomale. OD WILDFIRE JE SVETELNE ROKY VZDIALENY CO SA TYKA KVALITY!!!
--
Optimus 2x, Desire AMOLED
11/4/2012
Windows Firefox
myslis wildfire s? ten tiez seka ale nie casto :)
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
28/4/2012
Windows Chrome
Dobrý chcem sa spitať brat mi zablokoval mobil tý žé dal asi 10x nespravne nakreslene heslo a teraz možem iba primať hovori da sa to odblokovať ?
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188