fry: zas tam chýba tá prisvetlovacia dioda. tým pádom je tento mobil pre mňa odpísaný.
maco: Pekne. Len aby to predajcovia nezabili cenou. Ako to už za slovensku býva. ;-)
lac: co? dobre vidim? ci zle chapem? baterka v pohotovostnom stave vydrzi 10hod?
Peter: do 10 hodin pohotovosti ? nemáte tam náhodou chybu ?
*vypadla jedna nula.:) opravene.*
People: pekny kusok. Ak zostane zachovana cena ako pri uvedeni p500 tak je to fajn mobil. Lg robi to, co chcu zakaznici. Velka baterka, vsetky 4 tlacidla su hardwerove, matny plast. Jendoznacne palec hore.
Tomas: Kedy bude tento mobil dostupný na slovensku?
ronko: Uz ma pomaly prestava bavyt dizajn ktory ponuka LG pre svoje mobily.Vsetky modely su podobne,ci uz Optimus one Optimus ME...Sracky.
people: kup si samsung, ten ma aj hello kitty edition, alebo nejaku nokiu v teplej farbe.
sklep: tak vies kazdy sa drzi svojho je to zauzivane u ludi a hlavne sa nemusia bat ze ich zazaluje apple :D
Mato: srandovný ujo hehe , ale k veci . mne sa nelubia telefony co ich znacka vyraba ine elektricke spotrebice a podla mna sa viac budu zaoberat na tie spotrebice nez na telefony...zaver tento telefon by som vo vrecku nechcem mat
peter: matko ty si to vyhral s tvojim uhlom pohladu :D
-MO-: :D vies lebo samsung nevyraba aj auta a nokia nevyrabala aj televizory a motorola nevyraba vysielacky a apple nevyraba pocitace a sonyericssoon nevyrabaju playstation a vies ty co mas pravdu este je tu jablotron :DDD
Mixo: ty si myslis ze chlapik, ktory navrhuje chladnicku do kuchyne zrazu zacne navrhovat mobily ?
majstre: V mojich ociach LG neni nic prevratne ale aj tak im musim uznat ze v tejto novej ere su ovela konkurencie schopnejsi s novymi modelmi co do funkcnosti ceny a dizajnu, chvalim
Otto: Ale to nemas pravdu samsung vyraba aj auta !!!!
-MO-: este raz si to precitaj a skus si najst vyznam slova ironia, to bola reakcia na to co napisal mato ;))
JAAAA: Toto nieje úplný nástupca Optimus one má len vylepšený procesor.
Ozajstný nástupca je LG Univa (Pravdepodobne Optimus Two)
http://mobil.idnes.cz/tajne-lg-unikly-informace-o-chystanych-spickovych-smartphonech-pwh-/mob-lg.aspx?c=A110724_145152_mob-lg_adafillet: Mne sa zda byt ovela podobnejsi optimusu one, ako ten optimus hub.
Ivan: Tak, do piatich pracovných dní by som ho mal mať doma. Kúpený na paušál cez T-mobile (online) za 19€ so 16€ paušálom. Len neviem prečo tam uvádzajú jeho plnú cenu 129€, keď predpokladám že by mala byť vyššia (napr. P500 má plnú cenu 200€). Každopádne podľa mňa celkom dobrá kúpa.
romco: Ivan dufam že mi daš nejake info o tom mobile v novembri si ho idem tiež zobrať na paušal od T-mobilu ale na YT je par videi a recenzia oničom.. tak potom daj vedieť či je to dobra kúpa lebo rozmyšlam nad SE xperia x8