reklama
...
14/7/2011
Windows Internet Explorer
fry: zas tam chýba tá prisvetlovacia dioda. tým pádom je tento mobil pre mňa odpísaný.
14/7/2011
unknown Opera
maco: Pekne. Len aby to predajcovia nezabili cenou. Ako to už za slovensku býva. ;-)
14/7/2011
Android Opera Mini
lac: co? dobre vidim? ci zle chapem? baterka v pohotovostnom stave vydrzi 10hod?
14/7/2011
Windows Chrome
Peter: do 10 hodin pohotovosti ? nemáte tam náhodou chybu ?
*vypadla jedna nula.:) opravene.*
14/7/2011
Windows Chrome
People: pekny kusok. Ak zostane zachovana cena ako pri uvedeni p500 tak je to fajn mobil. Lg robi to, co chcu zakaznici. Velka baterka, vsetky 4 tlacidla su hardwerove, matny plast. Jendoznacne palec hore.
14/7/2011
Windows Firefox
Tomas: Kedy bude tento mobil dostupný na slovensku?
15/7/2011
Windows Firefox
ronko: Uz ma pomaly prestava bavyt dizajn ktory ponuka LG pre svoje mobily.Vsetky modely su podobne,ci uz Optimus one Optimus ME...Sracky.
15/7/2011
Windows Chrome
people: kup si samsung, ten ma aj hello kitty edition, alebo nejaku nokiu v teplej farbe.
15/7/2011
Windows Firefox
sklep: tak vies kazdy sa drzi svojho je to zauzivane u ludi a hlavne sa nemusia bat ze ich zazaluje apple :D
17/7/2011
Windows Firefox
Mato: srandovný ujo hehe , ale k veci . mne sa nelubia telefony co ich znacka vyraba ine elektricke spotrebice a podla mna sa viac budu zaoberat na tie spotrebice nez na telefony...zaver tento telefon by som vo vrecku nechcem mat
17/7/2011
Windows Chrome
peter: matko ty si to vyhral s tvojim uhlom pohladu :D
26/7/2011
-MO-: :D vies lebo samsung nevyraba aj auta a nokia nevyrabala aj televizory a motorola nevyraba vysielacky a apple nevyraba pocitace a sonyericssoon nevyrabaju playstation a vies ty co mas pravdu este je tu jablotron :DDD
26/7/2011
Windows Firefox
Mixo: ty si myslis ze chlapik, ktory navrhuje chladnicku do kuchyne zrazu zacne navrhovat mobily ?
28/7/2011
Windows Chrome
majstre: V mojich ociach LG neni nic prevratne ale aj tak im musim uznat ze v tejto novej ere su ovela konkurencie schopnejsi s novymi modelmi co do funkcnosti ceny a dizajnu, chvalim
29/7/2011
Windows Chrome
Otto: Ale to nemas pravdu samsung vyraba aj auta !!!!
9/8/2011
-MO-: este raz si to precitaj a skus si najst vyznam slova ironia, to bola reakcia na to co napisal mato ;))
10/8/2011
Windows Firefox
JAAAA: Toto nieje úplný nástupca Optimus one má len vylepšený procesor.
Ozajstný nástupca je LG Univa (Pravdepodobne Optimus Two)
http://mobil.idnes.cz/tajne-lg-unikly-informace-o-chystanych-spickovych-smartphonech-pwh-/mob-lg.aspx?c=A110724_145152_mob-lg_ada
14/9/2011
Windows Firefox
fillet: Mne sa zda byt ovela podobnejsi optimusu one, ako ten optimus hub.
4/10/2011
Windows Firefox
Ivan: Tak, do piatich pracovných dní by som ho mal mať doma. Kúpený na paušál cez T-mobile (online) za 19€ so 16€ paušálom. Len neviem prečo tam uvádzajú jeho plnú cenu 129€, keď predpokladám že by mala byť vyššia (napr. P500 má plnú cenu 200€). Každopádne podľa mňa celkom dobrá kúpa.
4/10/2011
Windows Chrome
romco: Ivan dufam že mi daš nejake info o tom mobile v novembri si ho idem tiež zobrať na paušal od T-mobilu ale na YT je par videi a recenzia oničom.. tak potom daj vedieť či je to dobra kúpa lebo rozmyšlam nad SE xperia x8
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Aktuálne diskusné témy
Nokia Lumia 800 (dnes 23:22)
Off topic (dnes 21:09)
iphone 5 (dnes 16:35)
HTC Desire X (dnes 13:13)
LG Optimus L9 (dnes 12:34)
Asus PadFone 2 (dnes 11:51)
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188