Ja som si objednávala z talkive a došiel mi hneď za páru dní (do 3 pracovných, objednávala som v nedeľu večer, prvý sviatok vianočný a prišiel štvrtok ráno)... záleží aj od toho kedy objednávaš, keď objednávaš týždeň pred vianocami, tak nemôžeš čakať, že do 5 dní všetko príde... inak NIKDY by som si neobjednávala z hocijakého obchodu nič s tým, že pošlem peniaze na účet... jedine dobierka, keď nič nepríde, tak ich osrať :D
To Problem: Hru si kup a pojde ti. Oni niesu taky hlupy ako vyzeraju ;)
--
ajFon a aj nefon..a tak...
prosim vas o radu.skusal som zkopirovat film alebo serial do mobilu.podarilo sa mi to cez Media Go,ale po prve:trvalo to butaaaalne dlho a co je horsie,ked to zkonveruje a spustim to v mobile je to strasne kockate.da sa s tymto nieco robit??? poradte pls ako zvysit kvalitu alebo urychlit to
to anonynmous: Asphalt6 nie je free, to si ukradol, preto sa asi nevies konektnut na servery Gameloftu. Stahuju sa dodatocne baliky pre hru (videa,grafika,hudba,trate a pod.)Je pravda ze ich mavaju dost casto pretazene. Teraz bezala akcia na markete 0,79 za vsetky hry od gameloftu.
edko: akoze naco konvertujes video, normalne to tam nakopiruj na SD kartu v markete si stiahni prehravac (mobo.mx player,vlac a dalsie) a ficis bez hluposti ako konvertovanie a spustanie nejakeho PC companion
--
Xperia maniac
to si mala stastie... ja som totiz objednaval viac veci... a ano, tyzden pred vianocami, ale ono to nechodi z toho titulu, ze nemaju skompletizovamu objednavku. a ak vravis, ze tebe dosiel (co si objednavala po mne ) tak som zvedavy, ci uz naskladnili medzitym kus aj pre mna (logicky by mali)... to by mi ale najprv museli odpisat.
hocija, neodporucam... lebo oni skratka kaslu na zakaznika, mozes cakat mesiac a dojde ti ze objednavka je stornovana.. ako citam vo viacerych recenziach obchodu
Utopeny telefon
Po mesiaci pouzivania som s telefonom spokojny, chcem vsak pridat jednu prihodu so (zatial klop, klop, klop) stastnym koncom) :D ...
V bare s kamaratmi, po niekolkych rumoch som ich chcel zvecnit. Vzhladom na dost zle svetelne podmienky som ako stativ pouzil plny pohar s pivom. Iste si viete predstavit co nasledovalo :D ... od prvej chvile muselo byt jasne ze telefon sa na pohari neudrzi, vzhladom na jeho obly tvar. Samozrejme spadol do pohara s pivom. V sekunde som cele pivo aj s telefonom vylial na stôl a v dalsej sekunde som telefon rozobral. teda to co sa rozobrat dalo. Zadny kryt, SIM karta a pamatova karta. Telefon som vyutieral do noveho tricka a nechal chvilu na stole. Neskôr som ho poskladal a ... a zapol. Na moje prekvapenie fungoval. Na druhy den rano ked som vstal a spomenul si co sa stalo ma zaliel studeny pot... Chytil som mobil - funguje ! .. vydychol som si ... chvilu po tom sice strajkovala pamatova karta ale ked som ju vybral a opat vlozil vsetko bolo v poriadku. Dodnes ( opat klop, klop, klop ) nejavi ziadne znamky utopenia. Verim ze to tak aj ostane :)
Vyvarujte sa podobnym zazitkom a radsej pouzite prisvetlenie ;)
Rado :)
pravdepodobne trivialna vec ale nijak neviem stiahnut fotky z galerie do pc .pripojim tel k pc nacita kartu z tel. ale v subore albumy nie je nic ..neviem kde mam hladat alebo aky je postup ? prosim o radu ..inac som s tel. spokojny fotky hudba ok ale vacsinu novsich a lepsich hier nespusti ..
slavomir16: uz som to vyriesil.o a co dodat k telefonu:uvidime kolko vydrzi ale zatial bez absolutne jedinej chybicky :)))
Ahoj,poprosim Vas o radu...existuje na tomto telefone kos? Nemyslim ci sa da nieco odstranit,ale odstranenu vec vybrat...omylom som vymazala jednu dolezitu fotku a chcela by som ju spat.pri pozerani albumu som na tu foto klikla a jednoducho zmizla,dokonca aj nasledujuca fotka. Boli to fotky mojho baba na ultrazvuku,tak som z toho nestastna...dakujem za kazdu radu.
Zdravím, pokiaľ viem, tak na androide niečo ako kôš neexistuje, ale to nevadí, pretože fotky sa dajú obnoviť inak. Ked ste tie fotky mali uložené v pamäti telefónu, tak to sa s nimi môžte rozlúčiť, ale ak ste ich mali na pamäťovke, tak v žiadnom prípade už nič na ňu neukladajte, pretože sa môže navždy vymazať. Takže postup na obnovu (pokiaľ ste ich mali na karte): 1. pripojte mobil k PC pomocou kábla
2. stiahnite si program na obnovu fotiek napr. tento
http://tahaj.sme.sk/software/744
3.Nainštalujte ho a otvorí sa vám také okienko, kde hore máte "Drive to scan" a tam vyberte svoju kartu
4. Pod tým máte druhé okienko "Recovered Files Destination Folder" , tam zvoľte miesto, kde sa tie obnovené fotky uložia (napr. C:Program Files) a kliknite na "Start Scan" - chvíľu to bude hľadať tie fotky a potom vám ich ulží do zložky, ktorú ste si zvolili pri druhom okienku
5. Chodťe do tej zložky, tam by mali byť obnovené fotky a nájdite si tie, ktoré ste zmazali :)
--
smartphone: ST15i unlocked BL, rooted; ROM: Cyanogenmod 9; kernel: Cyanogen kernel; CPU: underclocked (806 Mhz;) launcher: Trebuchet; wallpaper: Earth live wallpaper
kjurn: Dakujem velmi pekne za radu...vyskusam to...dufam ze boli tie fotky na pamatovke...este raz dik :)
melóňas: zdravím potrboval by som sa opýtať jednu vecičku... mobil mám od včera (telekom) ale neviem prísť na to ako sa reštartuje... neviemte poradiť ?
no neviem ale oskusaj odomykacim tlacitkom pridrzat neviem mozno tak to je logicky
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
Vie mi niekto povedat či sa dá urobit vlastný zoznam skladieb´tak ze sa dá pridat média a pridá sa celý priečinok súborov? mám 12 GB sd kartu takze preto sa pýtam Za odpoveď TNX
perlet1@centrum.sk
"Čistý Android je doplnený o nadstavbu TouchWiz, ktorá..."
urcite? :) nema tam byt Timescape?
» dur1: "Čistý Android je doplnený o nadstavbu TouchWiz, ktorá..."
urcite? :) nema tam byt Timescape?
Vdaka, opravene :)
tento som si vybral v robote a kedze obe simky mam uz v dual telefone tak budem tento Sony walkman pouzivat na hudbu a media a mozno trosku internet. Sam som zvedavy ako to bude fungovat. Net samozrejme len cez wifi. Stereo repraky nepotrebujem, ale dufam ze kvalita hudobnej reprodukcie cez sluchatka bude kvalitna.
Vie niekto ako sa dá nastaviť tapeta bez orezania, stiahla som si zapety presne pre tento mobil ale aj ked si chcem dať tapetu tak ju musím orazať?
este som na ziadnej xperii nemusel orezavat tapetu jednoducho som dal zvolit tapetu apotom som len ten ramcek roztiahol na cely obrazok a bolo to na pozadi bez orezavania