Speedyno: mam SE Satio a SE Vivaz Pro ale tento Se Walkman je delo...chcel by som ho...
TOTO: Slušný mobil aj pekný, keď bude dobrá cena oplatí sa pouvažovať :)))
Martin: Medzi SE Live a novou Xperiu Mini nevidim ziaden rozdiel, az na ten design
Janickomilykrasny: Možno tento telefon bude mať lepšie slúchadla a doplnkovú výbavu zameranú na hudbu no kto vie vyzerá pekne este počkať na cenu a sup do obchodu
hellwet: vyzera dobre az na ten displej taky 3.5" a to by bolo akurat a tie sluchatka to su spunty ci klasicke velke
Ondej115: Asi sa SE spametava lebo tento model + Xperia mini/mini pro su dost dobre spracovane.Ak SE Live bude stat menej ako 200eur može to by velky super proti Nokii 500
Tony: ak to bude mať taky isty foťák ako v Xperia mini (podľa parametov asi ano), tak je to delo na to, že to bude rada Walkman
NortySP: Som rad ze se ozivuje walkmany :) A inak je nejaky iny android zo stereoreproduktormi ? :) To je tiez celkom prijemne. A ak bude dobra cena tak nie je o com :)
Wewericka: Stereorepruduktory ? nevšimla som si že má 2, tak bude hlasno znvoniť predsa 2 sú 2.
pokemon: SE ukazuje ze je asi jediny vyrobca ktory robi jedinecne dizajnove telefony
Lenka: Stereoreproduktory udava SE v specifikaciach a podla fotografii by mali byt na zadnej strane vda.
mental.disease: SE je, že všetky súčasné androidy majú AF a led blesk a taktiež 1GHz CPU. HW základ je v podstate zhodný. Akurat sa meni dizajn a velkosť displeja (3" 3,2" 3,3" 3,7" 4" 4,2")
nevýhodou je vždy len 320MB užívatelskej pamate a často väčšia hrúbka v "ére centimetrovych" mobilov..
rix: pekny fonik, po zvazovani nad C7, potom Defy, a posledne SE active, vyhral tento, vybava ako sa patri a vydrž je to čo uprednostnujem tak isto ako teraz u E52 ;), predbezny kandidat na kupu
Andy: Udaje o vyzdrže baterie nechápem, je výrazne vyššia ako u Xperie mini, pričom obidva telefony maju mať 1200-ku bateriu, displej to isté rozlišenie aj farby, pričom Live ma trochu väčší displej o 0,2 palca, asi až po uvedení na trh budeme vedieť ako to bude s vydržou
Lenka: Udaje o vydrzi baterie su vzdy od vyrobcu. Ten to testuje podla svojich "laboratornych" podmienok, ale tie udaje su vacsinou v beznom pouziti nerealne.
Sonic: Ja by som nepovedal že negatívom je 320 MB užívateľskej pamäte. Predsa dá sa kúpiť pamäťová karta aj 16 GB, podľa potreby a ide o to, že je lepšie držať dáta na karte, ako v pamäti telefónu a to z toho dôvodu, že ak sa stane niečo s tel. stačí softwarová chyba, alebo sa pokazí a dáta nie sú na karte, človek o ne príde a ďalšia vec dáta v telefóne spomaľujú celý telefón a môže aj mrznúť, ja držím dáta iba na karte.
mental.disease: enduseri pochopia, že niektoré aplikácie sa defaultne inštalujú do užívatelskej pamäte. asi len 2/3 z nich sa dá (od androidu 2.2) dodatočne presunúť na kartu. to ani bežný spotrebitel netuší. potom sa čuduje, že mu fon hlási nedostatok pamate.
Navyše sa android samozahlcuje - vytvaraním foldrov/suborov po inštalovaných aplikaciach, zväčšovaním vyrovnávacej pamäte (cache), správy a e-maily tiež pracujú iba s internou pamatou, atd. atd.
Riešením je síce root + Link2SD, vytvorenie particie ext3 na karte, app2sd.. Ale toto nie každý chce absolvovať, no mobil by rad využival naplno.
rix: prehravanie ma len 17hod, co C7 ma 54 hod, ktovie ako to je pri tychto novych s GPS, na E52 mozem mat navigaciu zapnutu cca 7 hod a v pohode
Ondrej115: Android sa nemože porovnavat zo Symbianom lebo symbian vydrzi 5-7dni čo Android len tak tak 3dni.Keby Google popracoval na vydrži Androidu to by bolo fajn