Registrácia
Články
Fórum
Galéria
Katalóg
Bazár
O nás
reklama
12/2
Windows Chrome
Ja sa tiež rozhodujem medzi Neo V a HTC Desire S. Tieto dva preto, lebo nechcem väčší mobil ako 115mm na výšku a väčším displejom ako 3,7". To je základ pri rozhodovaní.
Trochu viac sa prikláňam ku Neo V, lebo sú viacmenej rovnaké a NeoV má v Pomaranči lepšiu cenu, je za 40 a HTC za min. 70€, k paušálu.
LUBKA - prečo si myslíš, že HTC má lepší foťák? Podľa teba lepší znamená že má viac megapixelov? Blbina jak traky. Moja zrkadlovka má 10mpx a neverím, že niekto s klasickým 14mpx foťákom bude mať lepšie fotky len preto, že má vyššie rozlíšenie ;-)
To sekanie videa je už lepšia otázka, to by aj mňa zaujímalo. Celková svižnosť a NEsekanie pri rolovaní je pre mňa najdôležitejšie. Stíha aj keď tam máte plno aplikácií a napr. 700 mien v tel. zozname? Ide plynulo bez trhania?
Ďakujem.
26/2
Windows Opera
Ahojte, sestra ma tento telefon a neda sa tam urobit VIDEOHOVOR!!! Volala svojmu operatorovi-opange a tam jej "vysokokvalifikovany" pracovnik povedal, ze na androidoch videohovory neidu!!!Ja mam android a mne videohovor ide, zaujiiiiiiimaveeee, ale na tomto mobile bohuzial nie.Mate niekto prosim rovnaku skusenost?Alebo tam treba nieco niekde nastavit?Dakujem.
26/2
Apple Mozilla
Ja som si tiez vyberal medzi Neom (obycajnym) a Desire S a vyhral neo. Koly tomu ze Neo ma lepsi vykon, a lepsi fotak. Ak ma Neo.V rovnaky fotak ako Xperia Mini Pro, tak foti velmi pekne, pekne aj pri mierne horsich svetelnych podmienkach (ale neni to ako Exmor R) Skrolovanie ide bez najmensieho trhu, system je krasne svizny. Sice je plastovy, ked ho chytis, nemas pocit lacnej cinskej hracky ako pri napr. Samsung Galaxy S Plus. Plasty posobia na pocit perfektne a aj vahovo je citit ze ide o fajn telefon. Sekanie videa? Nehrozi. Casto pustam na TV cez HDMI co natocim a je to jedna basen.
--
nechem uz ziadny mobil... [img]http://cache.multiplayuk.com/b/1-240935-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png[/img][/url]
7/4
Windows Firefox
http://www.youtube.com/watch?v=ngpDl0y7xfk
7/4
Windows Firefox
Mam tento telefon asi 4 mesiace, slape ako hodinky. Mam k nemu dokupeny livedock od SE a set klavesnicu a mys od Microsoftu. Telefon vie rychlo pracovat aj s narocnejsimi .apk, ale skoda toho ze niektore aplikacie ktore by tu chybali neponuka Market pre Slovensko. HDMI kabel vyuzivam na pozeranie filmov, videoklipov ktore som natocil a takztiez na prezeranie fotiek. Hratelnost hier na tomto SE je celkom dostacujuca len skoda toho 3,7 palcoveho displeya.
13/4
Windows Opera
halo majitelia SE NEO V, je to pravda ze vraj tie telefony ticho vyzvanaju ze maju slaby reproduktor? Idem si kupit taky fon a som cital na jednom fore ze to tak je
14/4
Windows Chrome
» cross: halo majitelia SE NEO V, je to pravda ze vraj tie telefony ticho vyzvanaju ze maju slaby reproduktor? Idem si kupit taky fon a som cital na jednom fore ze to tak je
To je hlúposť.. Mám ten telefón a hrá dosť hlasno.. ako v hudbe tak aj vo vyzváňaní..
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
Najnovšie príspevky
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx ":)) o tom by sa dalo dlho polezmizovať a hlavne keby nevychadzaš len z teorii, tvoj názor nieje..." (dnes 14:55)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: galaxi "Ešte taka maličkosť "realizácia"." (dnes 13:30)
Nokia 112: galaxi "Ak bude za 45€ tak to bude lepšia ponuka ako x1-01" (dnes 13:27)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Bonyek, ale zmení, zmení. 256/256 kbit/s v GGG je viac, ako môžeš momentálne dosiahnuť v GG..." (dnes 12:35)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Stará správa, o pokryti do budúcna ste už informovali v minulosti. :-) ..." (dnes 12:34)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Tešíme sa :-) Palec hore." (dnes 11:58)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "chod do svojho profilu -> My Workouts -> klikni "Private" -> automaticky vsetky workout-y co budes..." (dnes 11:27)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: japoj "pouzivam ho skoro rok a nevsimol som si za cely ten cas ziadnu novu funkciu - smutne... najviac mi..." (dnes 11:16)
Huawei Sonic (Huawei U8650): mr.evil "prosim vas ludia, nejde mi na tomto mobile wifi. nájde mi siet, zadám heslo, ale nejde mi tuknut..." (dnes 10:59)
HTC Desire C: petrix "ja sa z tohto modelu tesim lebo na xda sa uz rozobera portacia sense 4.0 do wildfire s :D" (dnes 10:41)
Nová aktualizácia pre HTC One X: Pentagram123 "Presne tak :) toto sa mi páči. Starostlivosť nadovšetko nech sú ľudia spokojní" (dnes 07:16)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Pentagram123 "Nokiu som držal v ruke práve preto PREMNA nokie niesú smartfóny. A ak nemáš rád android a..." (dnes 07:15)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "Sports Tracker momentalne nie je kamarat s rozlisenim na glaxy note, useknute su cisla atd., ze si..." (včera 22:38)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: ml "Ja to používam :) www.sports-tracker.com/#/workout/mlipocky/ Kedysi to bolo len pre Symbian" (včera 22:37)
Nová aktualizácia pre HTC One X: mmihok "stále lepšie veľa updatov, ale aspoň sa starajú, aby bol software čo najdokonalejší..." (včera 22:25)
HTC Desire C: harantd "tlacova chyba :D a pisu ze wildfire s aktualizaciu nedostane ze je slaby a toto ma dokonca ics a..." (včera 18:25)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Ty si Nokiu ani nedržal v ruke..akurát tak nejaky androshit low..." (včera 17:12)
HTC Desire C: tomas1 "harantd. 1000 ghz... to si asi trosku prehnal takze skor 1000 mhz" (včera 16:24)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Tak si kup oči" (včera 16:17)
HTC Desire C: docertabum "uplna zbytocnost... asi sa im fakt zvysili suciastky alebo co :))" (včera 14:41)
Copyright ©2012 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188