Markos: v com je NeoV lepsi oproti updatnutemu starsiemu NEu?
LUBO: Nová verzia operačného systému Android 2.3.4 + funkcia 3D sweep panorama. No nie je to super?
giermo18: Lepsi nie je v nicom, pretoze jeho vylepsenia su len softwerove a to sa vyriesi updatom na NEO. Na tomto je len horsi fotak + pridali bielu verziu namiesto cervenej. Tento fon bude o par eur lacnejsi a klasicky NEO bude problem casom kupit, lebo ho ten vytlaci. DALSIE ROZDIELY : NEO V nema HDMI kabel a 8GB kartu v baleni(len 2GB) a taktiez ako vidiet na videu, lacne sluchadla ( nie spunty ako mam ja pri mojom NEU)...
kordo: to je jedno či má 8 mega alebo len 5 mega plagáty nejdem robiť a fakt je taký že radšej nech dajú 5mpx ccd čip z trošku kvalitnejšou optikou ako 8mpx načo megapixele? Na bežné fotenie stačí aj 3 megapixel. čo sa týka sluchatiek už mam z dvoch xperii a z dvoch htc a len ležia v šuplíku tá karta skôr omrzí že len 2Giga ale tak no čo už
NortySP: Mna zaujima ze ci snimac ostal Exmor R a len sa znizilo rozlisenie alebo je to uplne iny snimac. :)
xsarahdi: V je rimska 5 ktorá označuje 5Mpx fotoaparát miesto 8 lebo nestíhaju výrobu 8Mpx čipov kvôli zemetraseniu...bude vraj o nejakých 70€ lacnejší
http://mobilizujeme.cz/clanky/sony-ericsson-oznamuje-plan-aktualizace-telefonu-na-android-2-3-4/Misael: 70€, neprehanas trochu
Bog: 8mpix senzor bude mat novy iphone, ktory sa bude predavat v trosku vyskych cislach.
CLAW: jj 8 Mpix senzor od SONY pojde do noveho iPhonu.
Miro: ...a prečo je na reklame v tom videu že FULL HD ked potom ukazujú že to video má len 720 ?
NortySP: to FullHD je k tomu ze to video sa da prehrat vo FullHD , Se NEO bez dualcore procaku tazko fullHD nahraje :)
Mase: Akoze 1500ka polymerova baterka a 7 hodin hovoru ? ten velku vydrz asi mat nebude , sice dalsi android tak sa niet co cudovat tam nepomoze ani 2000mAh :)
Misael: No ak ma mat dalsi iPhon 8Mpx Exmor R tak su vsetci v riti okrem sony ericssonu(lebo ti vedia ako sa na to pripravit)
mental.disease: kde tam je niečo o FULL HD? išiel som si oči vyočiť nič také tam nevidím. Uveď čas :D
mekota & blekota: myslel nazov toho videa na youtube, ze je aj vo full hd :-)
email: načo je dobre to 3D? zaujimavo to vyzera aj keď X neo ma lepši fotoaparat?..
a: mam 3 otazky : 1. bude tento mobil na predaj v orange.sk 2. kolko bude stat 3. kedysa bude dat kupit ?
giermo18: 1. Pochybujem, kedze maju customizovany klasicky NEO , 2. bude stat cca o 50e menej (aj ked o tom osobne pochybujem), 3. kupit sa bude dat niekedy v oktobri / novembri