vladko123411: za tu cenu je to pekne vybavene :) ale brandovany nie---
vladko123411: a inak je to nic ine ako zte skate :)
oden: Ved to tam mas napisane v zatvorke ze je to ZTE Skate. A inac to brandovanie sa da vypnut v menu. A mozes si stiahnut hocijaky launcher v markete.
juro: Zdravim, to pojde len na orange ?
maco: šrot ako každý mobil od orange :P
JuKe: šrot? ma to 4,3 palcovy display, perníka a komu dalšieho, čo by si chcel za 200€?
vladko123411: prepacte nevsimol som si :D co ma spolocne brandovanie s launcherom?
viktor: veľký display a k tomu celkom slabý procák, podľa videí je veľmi pomalý, aj scrollovanie v menu zasekáva, takže až na ten display nič moc ale v orange ho dávajú skoro zadarmo tak prečo nie
Mixo: aky to ma graficky cip ?
oden: To brandovanie sa prejavuje len v menu, to si mozes vypnut a nahradit to launcherom napr. GO Launcher EX (prvy ktory som nasiel)
piker: V pohode mobil,za tie prechy...a procesor sa urcite bude dat potiahnut vyssie
vladko123411: brandovanie sa prejavuje tym ze firmaware na mobili upravuje orange... taktiez servis je len u neho a byvaju problemi pri dovoze suciastok... pokial chces aby nebol brandovany tak musis nahrat neoficialnu romku
oden: To ano, ale tym stratis zaruku. Ja som mysle tie " pekne" orindzacke ikonky atd - to sa da vypnut v menu.
vladko123411: jaaj tak to hej ale kde vinde novy ondroid tak musis cajat kym ho vyda aj orange....
efiuw: celkova pamet je 421 MB
pajker: cawte oplati sa ho kupit? ma ho niekto, ake so jeho plusi a minusi?
Timotej: kde sa daju tie ikonky vypnut? tento telefon mam doma a lezu mi na nervy...
sliwusiq: Tak aky ma android? 2.2 al 2.3 ? a ten procesor ostava 800???
cleo: co radsej zobrat tuto masinu alebo HTC Wildfire S ? diky :)
Thomas: Dosť slabý procesor na dnešné pomery... Ešte by ma zaujímala RAM. Ale inak docela sympatický... hlavne kvôli perníčku :)