reklama
...
11/4/2012
Windows Chrome
Uz sa pytam druhy krat, neviete niekto prosim, ako kvalitné su tie fotografie HTC Sensation XE? Sú fakt také zlé ako sa podobne píše aj v recenzii? Či dá sa s ním fotit aj dokument atď.? Je to dosť dôležité. Ďakujem.
11/4/2012
Windows Firefox
no tak ma autofocus tak problem z dokumentami nie je niekde som cital vraj iba pri zlych podmienkach svetelnych su trochu rozmazane aj ked ma blesk ale tak su vraj super
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
13/4/2012
Windows Firefox
Chcel by som sa opýtat ked mám vipnutý telefon prečo mi nezvoný budík prosím a ak by sa to dalo nejkao spravioť odpovedzte čo najskor :D
13/4/2012
unknown Opera Mini
ziaden android nebudi vo vypnutom stave. je to vlastnost systemu. takze jedine tichy rezim, alebo fly mod - vypnutie radiovej casti.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
14/4/2012
Windows Chrome
A myslite ze sa to casom zmeni? resp. co prinesie / priniesol novy Android 4, ked je vraj taky prelomovy - okrem kooperacie mobilu a tabletov.. mohli by aj tie budiky poriesit..
21/4/2012
Windows Chrome
mate niekdo problem ze sa vam strasne rychlo vybija baterka?? uz 2krat sa mi stalo ze rano som mal 100% a o cca 2 hod som mal 30% a s mobilom som nic nerobil
21/4/2012
Apple Mozilla
No tak mne na WFS sa stalo skus vypnut aplikacie co mas v liste spustene nbe jedna hra bola spustena alebo ked pouzivas task killler z marketu presnejsie widget tak ho vymaz dufam ze som pomohol
--
21/4/2012
Android Android
Task killer nemám nainstalovani a procesy stale vypinam ale už 2krat sa mi stalo že sa mi takto vybila baterka no a neviem či by som to mal reklamovat alebo či to nevyriesi volaky opravný update
22/4/2012
Windows Firefox
no tak co si nainstaloval pred tym ked ti to zacalo robit??? to co si nainstaloval pred tym musis vymazat
--
23/4/2012
Windows Chrome
ja som nic neinstaloval skor si myslim ze chyba bude v baterke
23/4/2012
Apple Mozilla
skus ho restartovat ale fakt si nuc z marketu nestahoval???
--
23/4/2012
Android Android
Nie na markete som už asi 2 týždne nič nestahoval a čo sa týka restartu tak som urobil restart.a fakt ho nemám dať reklamovať?
20/5/2012
Windows Firefox
Ako Sensation je super mobil ale ak budete zvažovat nad jeho kúpou radšej zoberte SENSATION XL ten je lepší,krajší a má vetší displej.... podla mna ma S. XE malý displej...
--
HTC TITAN X310e, Windows Phone 7.8
4/7/2012
Windows Firefox
ale ma iba jedno jadro je to ako HTC titan len z androidom
--
9/7/2012
Windows Chrome
dobrý, chcel by som sa vas opytat nakolko vlastnim sensation xe uz asi tyzden a nikdy pred tym som android ani htc nemal ci by ste mi poradili ako sa daju vytvarat priecinky v menu, celkovo poprehadzovanie menu podla mojho gusta, dalej si ani za svet neviem presunut spravy zo starej nokie, a posledny dotaz smeruje k spravcovi suborov - moje subory alebo nieco take ci je original v telefone lebo to tam neviem najst tak asi budem musiet nejaky file manager z marketu... dakujem vam za odpovede :)
9/7/2012
Android Opera
Priecinky v menu na HTC bežnou cestou asi nevytvoris, iba si musíš stiahnut z Marketu nejaký launcher, ktorý to umožňuje a prisposobis si ho podľa seba.
Ja napríklad používam GoLauncherEx.
Na prenos udajov správ, kalendára a kontaktov slúži v každom novom HTC aplikácia Prenos. Urcite ju máš v menu aj ty :)
Aj správcu súborov si musíš stiahnuť z Marketu. Máloktorý Android už ho má predinštalovaný, osobne nijaký nepoznám.
Odporúčam napríklad Astro File Manager alebo Total Commander, je ich veľa :)
--
Samsung Galaxy Note II + HP Pavilion G6 2520so
10/7/2012
Windows Firefox
to donny - ad file manager:
File Expert - http://goo.gl/6i3tj
( okrem toho ze nie je lokalizovany do slovenciny,
ostavaju len same plusy, bezne ho pouzivam aj ako un-/installer a backup apk,
neobsahuje reklamne bannery )

X-plore File Manager - http://goo.gl/1v2tG
(zaujimavo rieseny - stromovite dvojpanelovo,
lokalizovany ... oplati sa vyskusat)

ES File Explorer File Manager - http://goo.gl/IY9ED
(lokalizovany, netestoval som ho zatial ale vraj je vyborny)
--
SE xperia - x10; ***FeraLab*** JellyBean v2 ROM
10/7/2012
unknown unknown
Dumbo "Máloktorý Android už ho má predinštalovaný,osobne nijaký nepoznám."

Motorola ma priamo v sebe volá sa to prosto: File Manager (skr. Files)
A poviem Vám lepší som v markete nenašiel. Tento mi vyhovuje pretože je úplne simple - ako v pc "tento počítač" »atď.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
10/7/2012
Android Opera
Veď hej, myslel som to tak, že si nie som istý, co je to za kus, ktorý má File managera integrovaného, lebo som o tom len čosi počul nedávno.
--
Samsung Galaxy Note II + HP Pavilion G6 2520so
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188