Uz sa pytam druhy krat, neviete niekto prosim, ako kvalitné su tie fotografie HTC Sensation XE? Sú fakt také zlé ako sa podobne píše aj v recenzii? Či dá sa s ním fotit aj dokument atď.? Je to dosť dôležité. Ďakujem.
no tak ma autofocus tak problem z dokumentami nie je niekde som cital vraj iba pri zlych podmienkach svetelnych su trochu rozmazane aj ked ma blesk ale tak su vraj super
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
Chcel by som sa opýtat ked mám vipnutý telefon prečo mi nezvoný budík prosím a ak by sa to dalo nejkao spravioť odpovedzte čo najskor :D
ziaden android nebudi vo vypnutom stave. je to vlastnost systemu. takze jedine tichy rezim, alebo fly mod - vypnutie radiovej casti.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
A myslite ze sa to casom zmeni? resp. co prinesie / priniesol novy Android 4, ked je vraj taky prelomovy - okrem kooperacie mobilu a tabletov.. mohli by aj tie budiky poriesit..
mate niekdo problem ze sa vam strasne rychlo vybija baterka?? uz 2krat sa mi stalo ze rano som mal 100% a o cca 2 hod som mal 30% a s mobilom som nic nerobil
No tak mne na WFS sa stalo skus vypnut aplikacie co mas v liste spustene nbe jedna hra bola spustena alebo ked pouzivas task killler z marketu presnejsie widget tak ho vymaz dufam ze som pomohol
--
Task killer nemám nainstalovani a procesy stale vypinam ale už 2krat sa mi stalo že sa mi takto vybila baterka no a neviem či by som to mal reklamovat alebo či to nevyriesi volaky opravný update
no tak co si nainstaloval pred tym ked ti to zacalo robit??? to co si nainstaloval pred tym musis vymazat
--
ja som nic neinstaloval skor si myslim ze chyba bude v baterke
skus ho restartovat ale fakt si nuc z marketu nestahoval???
--
Nie na markete som už asi 2 týždne nič nestahoval a čo sa týka restartu tak som urobil restart.a fakt ho nemám dať reklamovať?
Ako Sensation je super mobil ale ak budete zvažovat nad jeho kúpou radšej zoberte SENSATION XL ten je lepší,krajší a má vetší displej.... podla mna ma S. XE malý displej...
--
HTC TITAN X310e, Windows Phone 7.8
ale ma iba jedno jadro je to ako HTC titan len z androidom
--
dobrý, chcel by som sa vas opytat nakolko vlastnim sensation xe uz asi tyzden a nikdy pred tym som android ani htc nemal ci by ste mi poradili ako sa daju vytvarat priecinky v menu, celkovo poprehadzovanie menu podla mojho gusta, dalej si ani za svet neviem presunut spravy zo starej nokie, a posledny dotaz smeruje k spravcovi suborov - moje subory alebo nieco take ci je original v telefone lebo to tam neviem najst tak asi budem musiet nejaky file manager z marketu... dakujem vam za odpovede :)
Priecinky v menu na HTC bežnou cestou asi nevytvoris, iba si musíš stiahnut z Marketu nejaký launcher, ktorý to umožňuje a prisposobis si ho podľa seba.
Ja napríklad používam GoLauncherEx.
Na prenos udajov správ, kalendára a kontaktov slúži v každom novom HTC aplikácia Prenos. Urcite ju máš v menu aj ty :)
Aj správcu súborov si musíš stiahnuť z Marketu. Máloktorý Android už ho má predinštalovaný, osobne nijaký nepoznám.
Odporúčam napríklad Astro File Manager alebo Total Commander, je ich veľa :)
--
Samsung Galaxy Note II + HP Pavilion G6 2520so
to donny - ad file manager:
File Expert -
http://goo.gl/6i3tj
( okrem toho ze nie je lokalizovany do slovenciny,
ostavaju len same plusy, bezne ho pouzivam aj ako un-/installer a backup apk,
neobsahuje reklamne bannery )
X-plore File Manager -
http://goo.gl/1v2tG
(zaujimavo rieseny - stromovite dvojpanelovo,
lokalizovany ... oplati sa vyskusat)
ES File Explorer File Manager -
http://goo.gl/IY9ED
(lokalizovany, netestoval som ho zatial ale vraj je vyborny)
--
SE xperia - x10; ***FeraLab*** JellyBean v2 ROM
Dumbo "Máloktorý Android už ho má predinštalovaný,osobne nijaký nepoznám."
Motorola ma priamo v sebe volá sa to prosto: File Manager (skr. Files)
A poviem Vám lepší som v markete nenašiel. Tento mi vyhovuje pretože je úplne simple - ako v pc "tento počítač" »atď.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
Veď hej, myslel som to tak, že si nie som istý, co je to za kus, ktorý má File managera integrovaného, lebo som o tom len čosi počul nedávno.
--
Samsung Galaxy Note II + HP Pavilion G6 2520so