lukas: Veľmi sa mi páči a konečne tam bude poriadny zvuk, lebo zvukovo sa mi zdali byť HTC veľmi slabé. Tak isto sa zdá, že tam konečne dali troška solídnejšiu batériu. Len som teda zvedavý na tú cenu.
rtg: HW vypada viac nez slusne, len ci aj popracovali na SW stranke, snad sa priblizia zvukom SE, a hlavne snad vylepsili konecne fotak, pretoze tie parametre sa vobec neprejavuju na vyslednych fotkach a videach.... len skoda ze to cele zas pada na vydrzi, aj keby tam bola 3000mAh, ta vydrz by bola komicka....
nic: zaujimalo by ma si ca pohrali u tejto novinky s fotak, kedze predxodca nic moc :(
hellwet: vyzera super ael ste pomali mm ho uz tam ma asi pekny tyzden
Geco: Parádny foun ale zaujímalo by ma či sa bude dokázať popasovať s prichádzajúcim iphonom 5 :D asi ťažko, najprv by muselo Htc kúpiť automobilku BMW a miesto chipov montovať legendárne dieselové šesťvslce. A majitelia androidov budú po novom chodiť na slovnaft aby im htc neskapalo po 3 hodinách. HAHAH
Lenka: Ako vzdy, aj teraz je tvoj prispevok od veci, zbytocny a nepravdivy. Tak ako pri minulom tvojom komentari, ze MM mala info o nejakej novinke uz viac nez tyzden, co nebola pravda, rozdiel bol par hodin, co som uz vtedy na teba reagovala, aj tento tvoj koment je le loz. Na nasej stranke vysli prve info o tomto smartfone 14.9.v 11:28.
http://www.fony.sk/index.php?podstranka=novinky&cislo_clanku=4095
Na MM.cz vysiel 14.9. okolo jedenastej, na MM.sk 14.9. okolo druhej.
Cakam na tvoju reakciu a vysvetlenie.
h3c: Lenka:nájdi si priateľa a nevenuj čas rozčulovaním sa nad idiotmi
Lenka: Vdaka za insiraciu na volny cas.:D Jedneho uz mam a ten mi staci. Len nemam rada nepravdu, nespravodlivost a krivdu, nech sa tyko kohokolvek.;) To ma vie zdvihnut zo stolicky. Ale asi sa naucim byt "splachovacia".:))
Status1: Okolo nás je toľko nepravdy, krivdy a nespravodlivosti, že by nám tie stoličky ani neboli potrebné.. :))
Matty: Co to je ? Nejaká babská debata ? Nemá to byt náhodov pokec o telefone ? Načo odpisujete na take ***** ved "Geco" to svečí o IQ už podla niku.
Vlasto: zeby som ho vymenil za moju sucasnu nokiu5800xm? Uvidime. Dufam ze vydrz baterie bude aspon taka ako na mojom sucasnom fone a ci na tom displeji uvidim nieco aj za slnecneho pocasia, aby nebol displey v tomto smere tak katastrofalny ako na 5800xm.
šrot: to "nic" ked si fotograf a rad fotis, preco kupujes mobily a nie fotaky ? ....
fifik: to "šrot" ked chces wifi/prisup na internet, aplikacie atd, preco si kupujes mobil a nie PC/Notebook? ...mobil resp. smartfon uz neni zariadenie urcene len na komunikaciu ako tomu bolo kedysi, teraz je to mobilne zariadenie, ktore v sebe spaja moznost vela zariadeni, ktore clovek nemusi vsetky so sebou nosit, ma to v jednom a ostava mobilny.... len kazdy clovek si potrpi na inu funkciu mobilu - niekto na fotak, niekto na hudbu, niekto na aplikacie, niekto na vydrz, atd atd atd.... nie kazdemu sa chce nosit fotak, ked uz je o nom rec, extra so sebou, niekto chce jedno "plnohodnotne" zariadenie....
šrot: fifik - ale to ja viem, to mi nemusis hovorit... ja uz dnes slovo "mobil" povazujem za multimedialnu vecicku... ale fotak je fakt na poslednom mieste...
fifik: v tom je ta subjektivita, pre mna zas mozno aj na prvom mieste :-)
iXtr3m3: Geco, ty si taký pribrzdenec, že je to ťažké komentovať obšírnejšie, keďže ti to nejdojde, ale zároveň je aj ťažké, nekomentovať to vôbec...
Jano: sranda pozorovať všetkých čo sa tu hádajú :D
alex: Presne :D nie ze by sa tu bavili o tom sensatione...
Adam121: Chcem sa spytat na vas nazor, toto alebo galaxy s 2 , viem ze galaxy ma rychlejsie reakcie ako sensation ale nato si nepotrpim:)