Nemehlo: Dejvo no samsung ma Super amoled kym nokia len LCD. a Samsung stoji 280 co 710 taku cenu mat nebude. Podla mna nie je o com. Kupil som si ho 23.12 a som spoko. ma to aj glonas :D
Dejvo: Mal som možnosť si tento Samsung teraz vyskúšať na niekoľko dní a rozhodol som sa pre neho, je to výborný telefón.
Peter: Je to perfektný telefón, mám ho asi 3-týždne a zatiaľ max. spokojnosť...perfektná rýchlosť, stabilita atď...mal som predtým Omnia2, ale to sa nedá s týmto porovnať...Omnia W je BOMBA fón!!!
Dnes si bola moja mamka po Omniu do Orangeu a musím potvrdit že je to vážne super telefón v porovnaní s mojím Titanom su tie farby na Omnii úžasné.A veľmi pekný dizajn.
--
HTC TITAN X310e, Windows Phone 7.8
Palo: Uz si sa dozvedel ci umoznuje tento model wifi hotspot? Aj mna by to velmi zaujimalo.
Oli: Ty mas sam model s WP Mango, umoznuje TITAN aj OMNIA W wifi hotspot? Chcem prejst z OS Android na WP len predtym chcem vediet ci ho obcas budem moct vyuizit aj ako hotspot...
sa mi zda ze hej ale pocul som to iba o nokii ze dostala do novych lumii aktualizaciu ktora ponukne wifi hotspot ta aktualizacia sa vola ak sa nemylinm WP 7.5 Tango :) a inac v WP 7.8 by uz mala byt a mozno aj slovencina :)
Oli:ved to je amoled :D v samsungu omnii W ale pozri na tu cenu o kolko je lacnejsia :)
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
Lupopd: Ahoj, WiFi Hotspot nie je ešte dostupné ani na Omnii ani na Titan...ale čoskoro bude aktual. Tango v ktorej poôjde aj hotspot...
--
Ďakujem Oli, takže si ešte radšej počkám na tú aktualizáciu, či tam naozaj bude:) Potom niečo skúsim poriešiť s WP.
Áno určite tam je lebo Lumia 610 s Tangom má už aj Slovenský jazyk takže čakat nemusíš :D jedine ak by si chcel WP 8 :D tak to si ešte počkáš dost dlho :)))
--
do jesene myslim a ja si asi pockam aj ked tie WP su podla mna najlepsie telefony na svete :) nic rychlejsie osm nevidel ma napriklad provokuje ked mi seka moj wild ...
--
Oli a este jedna otazka, viem ze tazka... ktory vyrobca ti lepsie sadne s OS WP, HTC,Samsung alebo Nokia? Aspon s tymi co mas skusenost HTC vs.Samsung??
no ja by osm ti poradil nokiu ale nema dost dorbe zariadenia iba 3 a 4 ma prist onedlho lumia 610 je slaba a 710 ma lsabu konstrukciu lumia 800 je dost draha a na tona lumia 900 je este drahsia ma vecsi displej ako lumia 800 :) a htc tak titan je drahy :( a samsung ten ma dorby omnia W superamoled za tak ucenu nenajdes vsade ....
--
V podstate to mas uplne jedno vyber si podla dizajnu. Ale ked sa rozhodnes pre lumiu tak si zisti ci si si nevybral tu za slabsim HW a ci ti tie obmedzenia nebudu vadit.
--
ajFon a aj nefon..a tak...
a est jedno nechapem ze preco nokai psravila take zariadenia jedno rpedrazene druhe z plastovou kontrukciou ... aj tak nokia upada keby spravila lepsie necudujem sa
--
Ahoj, dnes som obdržala samsung omnia w, ibaže bez slovenského menu. Je možné nainštalovať slovenčinu? Vopred ďakujem :-)
zatial je iba ceska lokalizacia, pokial je podporovana aspon ta, mala by byt v ponuke v nastaveniach jazyka.
Lenka- takže sa nedá zatiaľ zohnať?
zohnat... :-D to nie je tovar z obchodu. Nie, zatial nie je pre OS Windows Phone slovencina dostupna. Iba cestina, pokial ju konkretny model podporuje.
Takze su aj take ktore nepodporuju napr. Starsie modely z wp 7 napriklad htc mozart nema cesku lokalozaciu? Aj ked ma mango
--