Registrácia
Články
Fórum
Galéria
Katalóg
Bazár
O nás
...
5/10/2011
Linux Opera
potter1: ... aj ked niesom iFan cakal som viac ... uz len kvoly konkurencii... toto je totiz po 1 a pol roku iFail ani NFC nema.... no co uz tesim sa na 11. oktobra...:)
5/10/2011
Windows Firefox
lac: Steve Jobs len teraz opustil apple a hned sa zacal potapat...? Alebo je to len hra?
5/10/2011
Windows Firefox
niner: v rss ma tento clanok nazov "Recenzia: Apple iPhone 4S" nechapem ako je to mozne ked ste tento fon ani nedzali v ruke..
5/10/2011
Windows Firefox
aaa: nebudes spat teraz?
fony boli spravene ze v pravok okne budu recenzie - si pzori stranku je to tam napsiane, je to ale tak ze sa tam pise vsetko len o telelfonoch - pripadne sa enskor doplni o renecizu a pod. V lavom okne su zase rozne novinky.
Renecia je pri kazdom nie len tomto ale to ti akosi uslo.
5/10/2011
Windows Firefox
niner: takze ak je chyba pri kazdom clanku tak to nie je chyba ale feature?
ITs not a bug, its a feature ;)
5/10/2011
Windows Firefox
aaa: presne
5/10/2011
unknown Opera Mini
vladko123411: ak som si myslel ze to speje k tomuto ze setky operacne systemi sa zacinaju na seba podobad... Vysuvacou listou dale widgety... Jaaaaj ale vyzera ze tento budel bude opet velmi prredavany....
5/10/2011
Windows Opera
Rišo: Takze tie clanky ze firma apple kupuje nove sosovky fotakov 8 mpx sa vlastne nesuvyseli s iPhonom 5 ale iba 4S...
5/10/2011
Windows Chrome
Miro: ... troska sklamanie... som vernym pouzivatelom apple produktov uz zopar rokov... ocakaval som prichod iphone5 nakolko uz cca stvrtrok som sa docital v kazdej jednej recenzii o prichode revolucneho iphonu zmeny typu: 2jadorovy cpu, 16/32/64gb verzie, o nieco lepsi fotoaparat, iOS5 a hlavne to ze ma mat 4palce +ma byt o najmenej polovicu tensi...
/////////od vydania 3G som vlastnil vsetky iPhone zariadenia ktore boli dostupne na slovensku,,,,
pri mojom poslednom teda aktualnom "iphone4 16gb black" som uvazoval nad prechodom na bielu verziu no rozmyslel som si to koli prichodu iphone5 no momentalne som dost sklamany,,,
ziadne zmeny co sa tyka konstrukcie oproti iP4, len 1GHz 2jadrove CPU a 8mpx
vyplaca sa vobec invsetovat do noveho ip4s ci mam radsej pockat do vydania iphone5?? =) ... co myslite?
5/10/2011
Apple Chrome
Lenka: to po kolkych rokoch si na to prisiel?:))
@aaa-dakujem za objasnenie, presne tak:;)
5/10/2011
Windows Internet Explorer
mato: Trosku som sklamany ale tak urobili presne to iste ako ked sa 3G menilo na 3GS skoro tie iste vylepsenia. A nemam dovod menit za 4S staci ak si iba stiahnem novy iSO5.
5/10/2011
Windows Opera
Felipe: Ak bude lacnejší ako I4 tak je to správna volba pre tento mobil... Potom by som ho aj ja bral ;) :)
5/10/2011
Windows Firefox
niner: Lenka po tolkych rokoch som si dal fony do RSS ale vlastne naco? ide o to aby som nemusel na weby chodit, a kukat ci je daco nove. a preto som si to vsimol az teraz. v kazdom pripade je to nachuja
5/10/2011
Windows Chrome
mousek: neviete ako asi pôjdu dole ceny u našich operátorov na staršie modely ?
5/10/2011
Windows Firefox
vladimir: Tesim sa na tento telefon ked ho budu mat operatori, zoberiem si ho :-)
5/10/2011
Apple Chrome
zemiak: prechod 4->4S zatial nema zmysel, jediny dovod je Siri, ale tam nie je slovencina. Ja by som pockal na petku (mozno jun/jul)
5/10/2011
Windows Opera
ssamoo: Pamat RAM ostava neznama ? Cely svet ocakaval 5-ku spolu so 4S a nakoniec je len 4S, v podstate mi to nevadi, tesia ma nizke ceny a blizka dostupnost na SVK, ktora stlaci cenu dopredaju 4-ky u operatorov pred vianocami na prijemnu sumu a doprajem si novy telefon :) Navyse ma velmi tesi stala podpora 3GS, ktory zvlada iOS 4 bez problemov a nic mi tam nechyba. V 4-ke mi nebude chybat ani Siri, co povazujem za vysostnu kravinu..
5/10/2011
Windows Opera
loool: zda sa vam malo dvojnasobne lepsi procak, sedemnasobne grafika? a full hd video? BT 4.0 co nema ziadny mobil? to je harverovo viac nez dost, keby zmenili dizajn mohli to kludne pomenovat na 5ku. ale nechavaju si esa v rukave na 5ku
5/10/2011
Windows Firefox
martin: No, moc sa nepochlapili. Pruser.
5/10/2011
Windows Firefox
vladimir: Presne tak.
To martin: Nepochlapili??? Hlasový asistent? A ktorý telefón v dnešnej dobe môže byť lepší? Čo chceš od telefónu viac ako najrýchlejší procák, grafiku, full HD video, a najlepšie prepracovaný operačný systém?
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx ":)) o tom by sa dalo dlho polezmizovať a hlavne keby nevychadzaš len z teorii, tvoj názor nieje..." (dnes 14:55)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: galaxi "Ešte taka maličkosť "realizácia"." (dnes 13:30)
Nokia 112: galaxi "Ak bude za 45€ tak to bude lepšia ponuka ako x1-01" (dnes 13:27)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Bonyek, ale zmení, zmení. 256/256 kbit/s v GGG je viac, ako môžeš momentálne dosiahnuť v GG..." (dnes 12:35)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Stará správa, o pokryti do budúcna ste už informovali v minulosti. :-) ..." (dnes 12:34)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Tešíme sa :-) Palec hore." (dnes 11:58)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "chod do svojho profilu -> My Workouts -> klikni "Private" -> automaticky vsetky workout-y co budes..." (dnes 11:27)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: japoj "pouzivam ho skoro rok a nevsimol som si za cely ten cas ziadnu novu funkciu - smutne... najviac mi..." (dnes 11:16)
Huawei Sonic (Huawei U8650): mr.evil "prosim vas ludia, nejde mi na tomto mobile wifi. nájde mi siet, zadám heslo, ale nejde mi tuknut..." (dnes 10:59)
HTC Desire C: petrix "ja sa z tohto modelu tesim lebo na xda sa uz rozobera portacia sense 4.0 do wildfire s :D" (dnes 10:41)
Nová aktualizácia pre HTC One X: Pentagram123 "Presne tak :) toto sa mi páči. Starostlivosť nadovšetko nech sú ľudia spokojní" (dnes 07:16)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Pentagram123 "Nokiu som držal v ruke práve preto PREMNA nokie niesú smartfóny. A ak nemáš rád android a..." (dnes 07:15)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "Sports Tracker momentalne nie je kamarat s rozlisenim na glaxy note, useknute su cisla atd., ze si..." (včera 22:38)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: ml "Ja to používam :) www.sports-tracker.com/#/workout/mlipocky/ Kedysi to bolo len pre Symbian" (včera 22:37)
Nová aktualizácia pre HTC One X: mmihok "stále lepšie veľa updatov, ale aspoň sa starajú, aby bol software čo najdokonalejší..." (včera 22:25)
HTC Desire C: harantd "tlacova chyba :D a pisu ze wildfire s aktualizaciu nedostane ze je slaby a toto ma dokonca ics a..." (včera 18:25)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Ty si Nokiu ani nedržal v ruke..akurát tak nejaky androshit low..." (včera 17:12)
HTC Desire C: tomas1 "harantd. 1000 ghz... to si asi trosku prehnal takze skor 1000 mhz" (včera 16:24)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Tak si kup oči" (včera 16:17)
HTC Desire C: docertabum "uplna zbytocnost... asi sa im fakt zvysili suciastky alebo co :))" (včera 14:41)
Copyright ©2012 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188