Matej: Vzdy som fandil nokii a som rad ze vstala z popola. N9 je uzasny fon a toto vyzera ako solidny brat (sestra? :)). Symbian je velmi dobry system a dufam ze WP je solidny nastupca (nemal som moznost hrat sa s nim). Nikdy ma nelakal android s jeho 100 milionmi somarin na markete ale jednoduchost symbianu a jeho uzasne veci ako je ovi mapa alebo slovnik a vstavany prehravac. Tymto nokia porazila konkurenciu a snad to neposerie.
Kixo: Caute ludia, neviete kedy sa ma zacat u nas oficialne predavat? lebo nefunguje dost vela veci v nej a aj marketplce neni este dostupny u nas a tym padom neviem dostat do nej ziadnu aplikaciu kua. Diky
zdravicko, chcem sa opytat taku dost zakladnu vec, ked chem u jednoho kontaktu si ulozit napr. dva mobily a tri tel. cisla pevnej linky, da sa to, lebo kedysi nebola tato moznost, vzdy bola len moznost jeden mobil, jedna pevna linka, jeden fax, jeden autotelefon, atd atd, a daju sa udaje z kalendara zalohovat v telefone, alebo musi prebehnut synchro cez net, popripade nejake uloziste na nete, teda taky isty system ako ma android, dik za odpoved, nikde nemozem zohnat odpoved na nete a kedze sa u nas nepredava, neda sa to ani zistit pomocou telefonu :-)
no celkom dobry :) len ta cena
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1, 600 MHz Qualcomm MSM7227, Adreno 200, 512 MB ROM, 512 MB RAM, 101.3 x 59.4 x 12.4 mm, 105 g, 3.2" HVGA 320 x 480 P.S.:Android je HW žrút!
» edulienko: zdravicko, chcem sa opytat taku dost zakladnu vec, ked chem u jednoho kontaktu si ulozit napr. dva mobily a tri tel. cisla pevnej linky, da sa to, lebo kedysi nebola tato moznost, vzdy bola len moznost jeden mobil, jedna pevna linka, jeden fax, jeden autotelefon, atd atd, a daju sa udaje z kalendara zalohovat v telefone, alebo musi prebehnut synchro cez net, popripade nejake uloziste na nete, teda taky isty system ako ma android, dik za odpoved, nikde nemozem zohnat odpoved na nete a kedze sa u nas nepredava, neda sa to ani zistit pomocou telefonu :-)
žiaľ ku kontaktu si môžete pridať z každého typu iba jedno číslo, celkovo deväť - mobil, domov, domov 2, práca, práca 2, firma, pager, fax domov, fax do práce.Položky v kalendári sa ukladajú iba na účty, čiže prebieha synchronizácia.
nemohli by ste urobit porovnanie lumie 800 a n9? momentalne sa rozhodujem nad novym telefonom a co sledujem recenzie a testy, tak vacsinou vyhrava n9 pred lumiou. Ale osobne by som z kazdeho telefonu nieco zobral a urobil jeden poriadny, na kazdom mi nieco vadi :)
Inac bude ai recenznia o nokii lumii 710???
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1, 600 MHz Qualcomm MSM7227, Adreno 200, 512 MB ROM, 512 MB RAM, 101.3 x 59.4 x 12.4 mm, 105 g, 3.2" HVGA 320 x 480 P.S.:Android je HW žrút!
Tam mas len horsi displej, mensiu pamat a slabsi fotak. Navyse mas vymenne kryty a nizsiu cenu.
noa a tipnem ze lumia 710 bude stat 330 eur a oproti tomu ze lumia 800 soti okolo 500 eur to sa oplati len pre dizajn no keby som mal na vyber isto erem 710 ovela menej stoji :)
--
Ja mam 710 za cca 300€ inac plna spokojnost, displej je fajn, mal som kus obavy. Sice biela nie je az tak biela, ale neni to zas prepalene ako amoled. Ta clear black uprava je fajn, citatelne na slnku je to dobre.
710 je sice plastova, ale v reale to posobi lepsie, ako na fotkach. A tych 8 GB mne staci. Ja si hudbu a filmy do tel nedavam, takze mam tam len aplikacie, dokumenty a fotky. Zatial staci.
A ja mam wildfire s s 2 gb a tiez mi staci ale ked tak zoberiek maju rovnaky gjutrajsok rom a ram
--
Negativna skusenost s Windows Phone
Kupil som si HTC Radar s WP 7.5. Uplna spokojnost az do chvile kym som na nepokusil o update systemu cez Aplikaciu ZUNE. Proces prebehol bezchybne. Prevapenie malo este len prijst. V updatnutej verzii sa nebolo mozne pripojit na internet vo viacerych aplikaciach (IM+, RSS Reader, Dropbox) zatial co ine aplikacie nemali ziaden problem. Tak ze OK, urobim RESTORE. RESTORE bohuzial skoncil s chybou. Telefon je nepouzitelny. Nemam ani novy system ani povodny.
Tuna citam ze nie som sam:
http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-sync/what-is-error-800700aa-windows-phone-7/148ca853-ff77-4ab3-bd94-c9a73b579aee