Registrácia
Články
Fórum
Galéria
Katalóg
Bazár
O nás
26/10/2011
Windows Chrome
rou: som zvedavý ako sa bude predávať.. každopádne jej držím palce :)
26/10/2011
Windows Firefox
Barqi: pamäť sa zväčšuje , nie uväčšuje . . . ďalej dostupn= si opravte na dostupné . . . infomrácií opravte na informácií. . .
k téme , som zvedavý čo to bude zač , snáď sa Nokia dostane tam kde bola kedysi = špičkové zariadenia po všetkých stránkach . . . držím palce :)
*preklepy opravene. dakujeme za upozornenie. :) redakcia.*
26/10/2011
Linux Chrome
Gazda: to už nemá gorillu??? :(
26/10/2011
Windows Chrome
Samo: silne sa mi nelúbia tie názvy ... asha a lumia ... mohli dať niečo lepšie ..
26/10/2011
Windows Chrome
sw: stále s toho systému nemôžem vyzerá hrozne
26/10/2011
Android Opera Mini
ja: jj.. pivova flAsha zelene gorilla glass
26/10/2011
Windows Internet Explorer
peťo: mne sa táto Nokia páči. zbohom moja X10 :P
26/10/2011
Windows Opera
Lukas: Bože, opakujem stále tu istú otázku, prečo sa Nokia nerozhodla aj pre Android.... tento telefón vyzerá úžasne, hneď by som ho bral... keby nemal WP 7.
26/10/2011
Windows Firefox
aaa: Ked nevies precitaj si diskusie pred par mesiacov a zistis ze bolo spravne najma ked google kupil motorolu. A uz tuto otazku nevytahujte.
26/10/2011
Windows Chrome
hellwet: fuu je co povedat ze tam nokia dala af
26/10/2011
Windows Chrome
Mark: nechapem prečo nokia aspom do tohoto mobilu nedala Android!!!!
26/10/2011
Windows Chrome
LUBO: Este dobre ze je oktober, asi to bude moj najoblubenejsi mesiac v roku. Od zaciatku je o com citat. Konecne som sa dockajl aj nokie s WP7. Akurat som dopozeral par videi na YT a musim povedat, ze keby som nemal moj mozart, tak ju hned beriem. Trosku mi vadi ta cena, je stanovena na 420 eur. To iste ma HTC, prestrelene ceny svojich WP7. Napr. HTC titan stoji nieco cez 530 eur, a to si mylsim, ze je prehnana cena. Co sa tyka nokie (aj aj HTC), ceny su stanovene vysoko. Nenarazam tym na hardwerove vybavenie, ale na softwerove. Mam WP7 uz asi 5 mesiacov, som s nim velmi spokojny, len mi vadi to, ze niektore aplikacie, ktore su androide a iOS bezplatne, za apl. na WP7 markete su spoplatnene. WP7 nema az taku prestiz, ako ostatne platformy, preto si myslim, ze ceny su vysoko stanovene. WP7 sa potrebuje predavat a rozsirit, no takouto "cenovou" politikou sa tak asi nestane. Za tolke peniaze ma uz clovek androida, ktory mu v terajsej dobe ponuknie viac ako WP7. Napriklad, moj mozart a omnia 7 bola na ebay.de za 200, uplne nove s fakturou. Preco, lebo ich nikto nekupoval, tak isli s cenou dole. Teraz ich cena zase stupla, po uvolneni manga.
Zase na druhu stranu si WP7 nemozem vynachvalit. Velmi sa mi paci ovladanie a rychlost/plynulost systemu, hlavne jeho jednoduchost. Po update na Mango sa praca s mobilom zlepsila, no este vzdy to nie je to, co ocakavam od 400 euroveho mobilu. Mam voci nemu urcite vyhrady, ktore mu chybaju a ktore su pre ostatne OS samozrejmostou. Vitam hlavne tu navigaciu, nokia mapy a hlavne, hardwerove LOCK tlacidlo na boku. Inac dizajn je bombovy, len dufam, ze ten amoled nebude mat zase ruzovy odtien, alebo zeleny nadych. Lebo niekde na nete som videl video, ako ten CB amoled na Nokii N9 zelenal, pri naklone pozorovacieho uhlu. To by sa 400 - 500 eurovym telefonom nemalo stavat. Uvidim co bude po novom roku, mozno trochu prisporim, predam Mozarta a kupim tuto nokiu. Ked nie tuto, tak nejaku inu, ale urcite si nokiu s WP7 kupim, lebo je to super OS, na ktory nedam dopustit. Ako som pisal, keby bola cena okolo 350 + nejake to euro navyše, tak by som si zrobil na vianoce radosť.
26/10/2011
Windows Chrome
x: pekny phone nech doneho natrepu android 4.0 abudem stastny
26/10/2011
Windows Opera
vrr: keby tam bol android stoji fon 200 evri
26/10/2011
Windows Firefox
maco: ja nechapem co ma každý s tím androidom ... aj on bol pre niekolkými rokmi taký ako je WP7 tak neviem čo sa tu už dorábate .. každý čo má Android o pár rokov prejde na tento OS ..
26/10/2011
unknown Opera Mini
Marian6663: Nokia nepotrebuje android,bol by to len dalši vyrobca,ktorý používa tento os. Nokia sa vždy líšila a v tom aj pokračuje,windows phone je dobrá voľba,analytici dokonca tvrdia že android, ios a windows phone budú silní hráči v mobilnom odvetvi a keď chce niekto NOKIU s androidom tak do N900 sa dá doinštalovať a N9 podporuje aj androidacke aplikácie,každopádne im držim palce a hlavne je vidieť že vedia urobiť aj výkonné smarty.
26/10/2011
Windows Firefox
Peto: Do tela rovnakych rozmerov,ako ma N9 napchat mensi displej?To ma aky vyznam? Inak desing pekny,ale vzhlad u mna velmi nerozhoduje,takze toto vidim skor ako produkt urceny pre otrokov mody a mozno este zarytych fanusikov Nokie,ci WP ;-)
26/10/2011
Windows Opera
??: nedavaju nahodou ku tomu sluchatka monster lebo som ich niekde videl na fotke v tom
26/10/2011
Windows Opera
RVM: Displej je mensi z dvoch dovodov:
1) aby tam vosli kapacitne windows tlacidla (N9 tlacidla nema)
2) WP tusim nepodporuje ine rozlisenia ako 800x480. Ak by teda chceli 3.9" displej, museli by cele zariadenie aj rozsirit. Kadopadne, ak chces vacsi displej, staci si pockat na Nokiu 900.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
Najnovšie príspevky
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx ":)) o tom by sa dalo dlho polezmizovať a hlavne keby nevychadzaš len z teorii, tvoj názor nieje..." (dnes 14:55)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: galaxi "Ešte taka maličkosť "realizácia"." (dnes 13:30)
Nokia 112: galaxi "Ak bude za 45€ tak to bude lepšia ponuka ako x1-01" (dnes 13:27)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Bonyek, ale zmení, zmení. 256/256 kbit/s v GGG je viac, ako môžeš momentálne dosiahnuť v GG..." (dnes 12:35)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Stará správa, o pokryti do budúcna ste už informovali v minulosti. :-) ..." (dnes 12:34)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Tešíme sa :-) Palec hore." (dnes 11:58)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "chod do svojho profilu -> My Workouts -> klikni "Private" -> automaticky vsetky workout-y co budes..." (dnes 11:27)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: japoj "pouzivam ho skoro rok a nevsimol som si za cely ten cas ziadnu novu funkciu - smutne... najviac mi..." (dnes 11:16)
Huawei Sonic (Huawei U8650): mr.evil "prosim vas ludia, nejde mi na tomto mobile wifi. nájde mi siet, zadám heslo, ale nejde mi tuknut..." (dnes 10:59)
HTC Desire C: petrix "ja sa z tohto modelu tesim lebo na xda sa uz rozobera portacia sense 4.0 do wildfire s :D" (dnes 10:41)
Nová aktualizácia pre HTC One X: Pentagram123 "Presne tak :) toto sa mi páči. Starostlivosť nadovšetko nech sú ľudia spokojní" (dnes 07:16)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Pentagram123 "Nokiu som držal v ruke práve preto PREMNA nokie niesú smartfóny. A ak nemáš rád android a..." (dnes 07:15)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "Sports Tracker momentalne nie je kamarat s rozlisenim na glaxy note, useknute su cisla atd., ze si..." (včera 22:38)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: ml "Ja to používam :) www.sports-tracker.com/#/workout/mlipocky/ Kedysi to bolo len pre Symbian" (včera 22:37)
Nová aktualizácia pre HTC One X: mmihok "stále lepšie veľa updatov, ale aspoň sa starajú, aby bol software čo najdokonalejší..." (včera 22:25)
HTC Desire C: harantd "tlacova chyba :D a pisu ze wildfire s aktualizaciu nedostane ze je slaby a toto ma dokonca ics a..." (včera 18:25)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Ty si Nokiu ani nedržal v ruke..akurát tak nejaky androshit low..." (včera 17:12)
HTC Desire C: tomas1 "harantd. 1000 ghz... to si asi trosku prehnal takze skor 1000 mhz" (včera 16:24)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Tak si kup oči" (včera 16:17)
HTC Desire C: docertabum "uplna zbytocnost... asi sa im fakt zvysili suciastky alebo co :))" (včera 14:41)
Copyright ©2012 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188