reklama
...
31/5/2012
Windows Firefox
To Denial:
Ďakujem za radu, skúšal som všeličo no mediapad na klávesnicu nereaguje asi tá redukcia bude zlá. Skúsim si zohnať inú . USB kľúč tiež neakceptuje.
Ešte raz ďakujem.
--
HUAWEI
31/5/2012
Windows Firefox
To Denial:
Problém- ani b
pomocou druhej redukcie nefunguje. Klávesnica sa na notbuku riadne prihlási, media pad spolupracuje z PC ale klávesnicu nepozná. No budem špekulovať ďálej.
--
HUAWEI
31/5/2012
Windows Chrome
Zdravim vsetkych.
Mediapad mam tyzden, chcem sa spytat, ktory prehravac na filmy je najlepsi podla vas,ci aj nejake kodeky k tomu treba a aku mate stranku na stahovanie hier.
Dakujem
4/6/2012
Windows Internet Explorer
ja pouzivam mxplayer - podla mna je super
5/6/2012
Windows Chrome
Dakujem,mam ho aj ja.Inak,nema niekto z vas problem s hrou Real Racing 2?
13/6/2012
Windows Firefox
Asi dam velmi primitivnu otazku ale zaujmalo by ma ci to sms a volanie je zadarmo alebo sa to plati a ci niekto skusal WhatsApp Messenger..ci funguje aj na mediapad
15/6/2012
pozdravujem, vie prosim vas niekto ako zariadit aby pod ICS 4... fungovala galeria online tak ako to bolo vo verzii 3...? dakujem , dufam ze som to napisal zrozumitelne :-)
19/6/2012
Android Android
To Batko: budes asi mat blbu redukciu.. musis mat redukciu OTG teda aj 4. kontak musi byt napojeny... podrobnosti tu : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1092493
20/6/2012
Windows Firefox
Mischo04
Ďakujem pokúsim sa s tým niečo urobiť.
--
HUAWEI
21/6/2012
Windows Firefox
Podarilo sa mi konečne zohnať tú redukciu vo firme Sunysoft. Dnes som ju objednal. Redukcia značky NOKIA OTG nepasuje. Kamarát mi ju požičal ale to nie je klasická mikro usb ale nejaký čudný hybrid. Veď Nokia musí byť vždy vo všetkom extra a tak aj dopadla.
--
HUAWEI
22/6/2012
Windows Firefox
ja mam doma takuto

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261044425168

cena aj s postovnym menej ako 1 euro

zatial som skusal len zapojit usb mys a ta isla

teda skusal som aj webkameru a ta samozrejme neisla
24/6/2012
Windows Chrome
Ahojte vsetci, na ofiialnej stranke Huawei vysiel 21.6.2012 novy soft pre tento tablet vid:

HUAWEI MediaPad FIRMWARE (S7-301u, Android4.0, C232B005, General_Channel) - propaguje:
Vynikajúci obraz a video efekt, podporuje HTML5, hladšie surfovanie

skusal ho niekto a co prinasa, oplati sa to instalovat? Ak s nim mate skusenost, prosim napiste sem co je vylepsene a hlavne ci to 3D je zlepsene, diky moc.
24/6/2012
Windows Firefox
neskusal som este, ale uz je k dispozicii aj root / upravena verzia
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1526
vo vseobecnosti vravia, ze je tento posledny firmware lepsi ako predosle
vraj sa zlepsila aj odozva dotykoveho displeja (to som zvedavy)
25/6/2012
Android Android
Podla datumu som si tam nalozil asi tento spominany fw. Upgrade z karty. Onova dat... no, dajte si radsej pozor. Bars som skoro vzdy isiel cez google play a ucet, na nejake veci zabudol. Napr. na google drive. Mrzeli ma poznamky z Note evrything, zabudol som.ich exportnut na kartu. A co vobec nchapem su bookmarks. Tie sa nepreniesli nikam, pricom pisu, z ze bookmark standardne urobeny sa.syncne cez ucet. Hovorim o std. MP browseri.
Co nove... Neviem porovnat ICE pred a ICE teraz. Mal som.Honey.
Zobrazenie pekne, citatelne aj pre kratkozrakych, da sa vnutit zoom, takze zvecsim stranky aj.ked tvorcovia zabudli na pokrok (mobilna komunikacia).
Odozva displeya... no neviem. Niekedy odkaz na stranke reaguje az na 5x, ale ostatne reakcie idu.
Nepaci sa mi klavesnica. Kratky Space...a vobec, vyskakujuce moznosti pismen rusia.
No a ta nestastna 3g. Ja som.teraz v nemocnici na Kramaroch, resp uz pod Kolibou a o 3g tu este nepoculi. Nic, stale bez signalu pritom.pred tym.update to bolo lepsie. To som dokazal fw v noci stiahnut na niekolko raz.
Nepomaha ani Cut, ani nic. Snad nie je problem s frekvenciami. Modely 301, 2 a3 sa lisia 3g sietou a teda treba sa trafit aj s fw. Ale snad to spravili dobre.
Zachvilu pojdem cez zapadne.slovensko, tak uvidim, ci ten Orange slape, alebo nie.
Telefonovanie je integrovane, netreba ziadne apky.
V podstate som spokojny az na tu siet, ale uvidim, ako je to pod kopcom v BA a dalej po ceste cez TT a PN.
Tot vsjo.
25/6/2012
Android Android
Klavesnica vsak to vidite, miesto space trafim bodku, miesto a trafim q, ci w. Chcelo by to prisposobit na velkost ruky, resp vdialenost dlan palec. Proste v prstoch mam telo Padu a palcamitukam a ked sa nenaciahnem, tak je preklep. Ale mne by stacil vecsi medzernik.
25/6/2012
Android Android
Este k tomu 3g po restarte sa zvesa chyti stane sa, ze aj nie, ze je hluchy ako poleno. A zase dlho conectnuty nevydrzi. Neviem, ale chyba bude asi u cinskych pracujucich a.technikoch.
25/6/2012
Android Android
Takze 3g vydrzala 36 minut a to.som vlastne cital nejaky clanok, ktory uz bol downloadnuty. Realne mohla 3g skocit aj skor. Zrazu napse ze je bez pripojenia aj ked niekedy palicky su. Tak som sa snad vycerpavavajuco postazoval:-(
Ale taliani vyhrali zasluzene...
25/6/2012
Windows Firefox
To misho04
Redukcia došla -funguje to-ďakujem

To Denial:
Rád by som urobiť root hľadal som to na tej stránke ktorú uvádzaš ale nejak sa v tom neviem vysomáriť. Pomôžeš mi ?
--
HUAWEI
26/6/2012
Windows Firefox
Batko: proste nainstalujes niektory uz rootnuty firmware a mas to:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1675040

alebo

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1725345

ja som to este neskusal, nemam cas a cakam na viac prispevkov, komu ktory fw najlepsie funguje

oba spomenute su zalozene na najnovsom oficialnom C232B005

---
aka navigacia je najlepsia?

testujem SYGIC, ale mapy sa mi zdaju neaktualne (na mnohych miestach ukazuje zaciatok/koniec obce na inom mieste [max rychlost], nefunguje mi navigacia jazdnych puhov, poslalo ma to na dialnicu, ked som ju zakazal a naopak, uvital by som pipnutie nielen pred zeleznicnym priecestim ale aj pred STOPkou). uvazoval som, ze si ju normalne zakupim najprv, ale po otestovani sa mi nezda taka super... co pouzivate vy?

----

viete o nejakom OFFLINE cestovnom poriadku pre autobusy a vlaky?
minule by sa mi to extremne hodilo a smola ... existuje nejaky idos pre android?
najlepsie free, kedze pokial viem, dopravne spolocnosti musia poskytovat data zadarmo
26/6/2012
zatial som skusil nainstalovat ten prvy odkaz root firmware , ale 3G ani nahodou neviem rozchodit , skusim dat tu druhu verziu a uvidim ...
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188