Presne tak, ked si tablet zaktualizujes a budes pripojeny k wifi, dostane sa Ti do takmer povodneho stavu :) Ja som updatol bez problemov - vsetky app, kontakty, mailove konta sa mi automaticky zaktualizovali.
Bol som prekvapeny, mam este iPhone a tam je samozrejmost restore z cloudu, u Androidu som to necakal :)
Len som nahral /dload na SD kartu a spustil aktualizaciu z menu tabletu a do hodinky som mal zaktualizovany OS :)
--
-=-= Xiaomi Mi2 =-=-
Wayne - a co hovoris na fungovanie 3G na novom ICS ? nevypadava to casto ? ja som kvoli tomu vratil system na poslednu verziu 3.2 ...
ahojte, díky no uz mam ICS a som spokojny tablet je rychlejsi, potesilo ze uz som nemusel instalovat telefonovanie a sms. No skusil som to spravit ako ste povedali no appky si zapamatalo len tie ktore si ukladali udaje na SD-kartu inak je vsetko fuc :(. Tiez som postrehol to padanie 3G a aj ked som na miestach kde som obvykle maval 3G bez problemov nic...
tak uz aj ja som ho updatol na 4.0 a som celkom spokojny mozna ma este par chybiciek ktore sa urcite casom vyriesia , a k tomu 3G mne to ide na H(HSDPA) a obcas ak je slabsi signal sa prepne na 3G alebo na Eale ako vravim len obcas i ked doma preferujem skor wifi
Mne to islo len na 3g a prepinalo sa na E , na ziadne H som to nikdy nemal :-( , doma je to ok jasnacka ze na wifi ale prave ked som mimo domu chcem mat rychly internet a to bol s ICS ten problem ze to padalo na to E :-(
Vypadávanie 3G ma už otravuje. Krátkodobé riešenie príde po reštarte, ale je to len núdzovka. Bohvie či súdruhovia v Číne budú vec riešiť...
Mne to stale funguje aj teraz a to tu v izbe mam dost slaby signal ....ale nechcem sa chvalit mozna to zalezi od pokrytia signalom
PROBLEM S PADANIM 3G. Na XDA-Developers som nasiel nasledujuce riesenie. Z Google Play (Marketu) stiahnut aplikaciu "Any Cut" ktora dokaze roznym polozkam v tablete pridelit na ploche samostatnu ikonu. Po spusteni AnyCut kliknut na "New shortcut" nasledne na "Activity" a najst polozku "Testovanie" kliknut na "ANO" Na novovzniknutu ikonu na ploche klik a otvori sa okno v ktorom klik na "Informacie o tablete" a kdesi blizsie ku koncu klik na "WCDMA prefered". Potom uz len zvolit "WCDMA only" a je po probleme s padanim 3G a prepinanim na 2G (EDGE) Zatial testujem treti den a vsetko v pohode. Este som neskusal ako sa MediaPad bude spravat v pokryti len EDGE.
ok firemanmk - dnes to skusim nahrat a uvidime , vdaka za info ;-)
vďaka za obšírne spracovanú informáciu, nainštalované, zatiaľ funguje. O probléme som už písala aj čínskym súdruhom, odpovede od nich však prichádzajú oneskorene, dotaz na aktualizáciu k ICS mi bol zodpovedaný až po dvoch mesiacoch, ale odpoveď poslali!
firemanmk dakujeme ti asi vsetci, ja som skoro porodil s tym padanim 3G... vzdy po restarte my to vydrzalo asi 5 - 10 min a koniec, teraz to mam sice len asi hodku spravene podla tvojho navodu a drzi 3G.
DoubleG prosim ta ako vypnem to HTML5 na flash playeri?
3G zatial funguje :-)...
Novy poznatok ,. po urcitom case sice ukazuje 3g ale internet zacne chodit skoro ako by ani nesiel,pomoze iba restart potom to zase ide a nieje to v miestach kde by bol 3g signal slaby , na verzii 3.2 to islo bez problemov
testujem dalej , teraz to funguje ...
HMP: na hlavnej sránke youtube je dole položka "vyskúšajte niečo nové!",potom klikneš na html5 a to deaktivuješ a malo by už načítavať videá vo flashi
--
Phone: LG Prada 3.0 Tablet: Huawei Mediapad
ahojte, konece ho mam doma, vymena kus za kus, uspesne som aktualizovala na ICS a zatial som nastastie nepostrehla padanie 3G /mam data Orangeu/, inak super bezia na tom aj aplikacie a niektore hry, ktore na 3.2-ke nesli.
DoubleG: dík už to ide ako ma.
Zatiaľ spokojnosť so spôsobom oprvy padania 3G, už to skoro 3dni a maximalna spokojnosť. Nepadá, net je raketovy :D Nepostrehol som žiadne chyby.
... u mna tak ako som pisal , po case prestane internet fungovat - sice svieti 3G a tvari sa ze signal je ok net nejde , musim dat restart , nic ine nepomoze :-(
Ahojte, tak po niekolko malo dnoch testovania som nikde nenasla alebo som neprisla na to ako urobit SCREENSHOT obrazovky, 3.2-ka to vedela. Vie niekto ako v ICS na to?..... please poradte, dakujem.
ludkovia prosim vas ked chcem dat aktualizaciu tak ju mozem dat aj rovno do tabletu ci to treba kopcit na SD kartu? lebo vsade sa pise ze skopirovat na SD