lac: Nooo... ceny idu pekne smerom dole... za necelych 400ojri takyto tablet... Aj tak radsej notebook za taku cenu... Mozno, ked to bude stat 200 a menej... :-)
Marek: trošku neskoro nie ? :)
klemo: ...ano bude to stat aj 200 a menej... ale to uz potom nebudes chciet lebo zas za 380 budu lepsie :D a aj tie budu stat casom 200... atd...
lac: Ja viem, ze ako to funguje, prave preto som pisal, ze ked toto bude stat pod 200, tak vtedy mi bude takyto vykon postacujuci... Nepotrebujem najnovsie MEGAFULL HD+, Tegra85, 14jadrove procaky... :-D
mental.disease: Applu okamzite zazalovat. Spredu vyzera uplne ako iPad..
hellwet: 380€ to je pekna cena len skoda toho ze je to len 7" a huawei tablet
dav: ta hadam nebudu za taku malickost zalovat
macko: a zozadu jak htc"D
Piedro: Ako sa vlastne cita to HUAWEI? :)
: u das prec, cize hawei :)
Viktor: Nechcem rypat, ale tie boky su jak z iPhone 4 ... Inak sa mi paci :)
cero: ponukam presne tento tablet v uplne bezproblemovom vstave za 200 evro kvoli rodinim problemom piste na FB Kuba Kabel Libre
migelo: Ked ste uz pri tom zalovani dotykovy display vymyslel Apple cize by mohol zazalovat vsetkych vyrobcov dotykovych telefonov, a ked ma pamet neklame prvy tablet tu bol tiez od Applu ne? Ale ajtak mne sa tato hracicka paci a mozno si ju kupim pod stromcek :D
pre obliny : ty si ... škoda sa vyjadrovať :D ... pozri si tento odsek :D apple ešte vtedy ani nemal páru o dotykovych PC a mobiloch :D HP-150 z roku 1983 byl světově jeden z prvních komerčních počítačů vybavený dotykovou obrazovkou. a dotykovy displej vymyslel doktor Sam Hurst (zakladatel Elographics) ta ked nevieš ta sa neser do toho :D
stefan: radšej toto ako blby a drahy iShit od jablka
mattes: orange ho dava teraz ku mobilnemu netu za 50euro.....čiže si ho kupim z tade...:D.....dufam že bude ešte lepši ako vyzera
Gusto: to je priazniva cena za činsku chobotinu?? však zato mam ovela lepši tablet
Richard Hombauer: Gusto, uprimne, mal si to vobec v ruke?
all: hej ti riso hombauer mozem otazku? kolko si mal mobilov dokopi?