Registrácia
Články
Fórum
Galéria
Katalóg
Bazár
O nás
...
28/1
Windows Chrome
Ahojte, este raz dakujem za odpovede, tie ceske TV urcite vyskusam a aj ja mozno teraz trosicku prispejem.

Nedalo mi to a hladala som dalej, az som natrafila a stiahla som si manual.sk z Huawei stranky a v nom som sa k tomu restartu docitala:

"Keď je zariadenie HUAWEI MediaPad zapnuté alebo nefunkčné, stlačte a
podržte tlačidlo Zapnúť/Vypnúť po dobu 10 sekúnd. Po uvoľnení tlačidla ho znova stlačte a podržte, kým HUAWEI MediaPad nezavibruje, čo znamená, že sa reštartuje."
Mozno to bude niekto raz potrebovat, tak zatim ahoj.
29/1
Windows Chrome
Ahojky DoubleG,
ak mozem mala by som k tebe otazku s prosbou. Nie som zbehla v aktualizaciach typu "nainstaluj si sama", v tomto som teda lama.Doteraz som mala len updat cez OTA. Ked som si pozorne precitala po prelozeni ten navod od Huawei, vyvsatali mi tam nejake otazocky. Subor DLODAD skopiruj do korenoveho adresara karty....to je ktorý? Ten co sa ma udajne vytvorit ak neexistuje , teda tento: unlmt.cfg"?
Lebo SD karta je beznadejne cista bez nejakych zloziek ci suborov kedze sa na nu neda moc toho premiestnit. Mam tam len zlozku fotky a hudba co som tam dala cez PC .Vopred dakujem za tvoj cas a pomoc.
30/1
Android Android
Ahoj Radka: korenovym adresarom je myslene to, ze to skopirujes rovno na kartu. Cize ak si otvoris cez pc sdkartu po nakopirovani dload budes tam mat 3 zlozky:fotky, hudba a dload.S vytvaranim toho suboru unlmt.cfg si nerob starosti. On by mal byt v zlozke dload uz, ked ju stiahnes a rozbalis z huawei stranky. Ak nie, tak aj tak nevadi. Podla mna ten subor by mal zabezpecit automaticke spustenie updatu pri zapnuti tabletu. Ale ten aj tak treba vyvolat drzanim tlacitka + hlasitosti po zapnuti a zavybrovani tabletu.
30/1
Windows Chrome
Cafko DoubleG, diky moc za vysvetlenie a radu
31/1
Windows Chrome
Ahojte, chcel som sa Vas opytat ci Wifi adapter v Mediapad, podporuje 5Ghz Wifi alebo nie. BO sa to nikde v specifikaciach neviem docitat. :( mam kombinovany router 2.4 / 5 Ghz, mno a problem je ten ze huawei tuto 5Ghz siet nevidi (vidi iba 2,4). Tak neviem ci mam problem v konfiguracii, alebo to proste nevie. Dakujem velmi pekne za Vas cas.
31/1
Windows Firefox
Ahojte prehral som ten sw ale nejde mi nainštalovať phone apk nedá sa volať s neho vypisuje,že aplikácia není nainštalovaná čo s tým neviete asi robím niekde chybu či?dik
31/1
Android Android
Alefko: Wifi v mediapade podporuje B,G,N. Chyba bude mozno niekde inde alebo je to systemovo bloknute ako Ad-hoc siete.
Erozko: mozno nemas povolene instalovanie aplikacii z neznamych zdrojov. Pozri nastavenia, aplikacie a ak nemas, tak zaskrtni policko nezname zdroje. Potom skus instalaciu.
31/1
Windows Firefox
Toto mám urobené ja tam mám už aj iné aplikácie neviem prečo to nejde.A robí aj Vám niekedy to, že zamrzne stmavne obrazovka a len reštart?
7/2
Windows Firefox
Tak teraz som si ho zakúpil(vymenil som svoj Galyxy Tab). Z konštrukcie a celkového dojmu som nadšený(predčil moje očakávania). Hneď som upgradol na najnovší firmware s telefónom a všetko funguje ako má. ALE. Ja neviem akoby nemohlo existovať zariadenie bez nedostatkov. Aké bolo moje prekvapenie keď som sa prihlásil na market išiel si sťahovať aplikácie a hry čo mám zakúpené. NIKDE nevidím MOJE ZAKÚPENÉ HRY( Modern combat2 a 3) !!! Po inštalačke zo zálohy mi vypíše, že táto hra nieje kompatibilná z mojim zariadením !!! AKO do frasa je toto možné keď som ich mal a hral na 1jadrovom tablete s 2.2Froyo ???!!! Teraz som si kúpil 2jadrový stroj a nieje kompatibilný???!!! NEVIETE AKO JE TO MOŽNÉ ???
--
Sony Ericsson Xperia ARC 8,7 mm, 117 g displej: 4,2'', kapacitní TFT LCD, 480 × 854, 233 DPI sítě: GSM (čtyři pásma), WCDMA (dvě pásma), GPRS, EDGE, HSPA (7,2|5,76 Mb/s) konektivita: microUSB, micro
7/2
Windows Firefox
Nezabudnite si aktualizovat firmver,

kompletny zoznam doteraz zverejnenych ROM je na http://www.android-hilfe.de/huawei-mediapad-forum/173303-rom-sammlung-alle-bisher-veroeffentlichen-roms-gibts-hier.html

Komu sa nemcina nepaci nech si stranky prelozi cez google translate.
7/2
Windows Firefox
» xsarahdi: Tak teraz som si ho zakúpil(vymenil som svoj Galyxy Tab). Z konštrukcie a celkového dojmu som nadšený(predčil moje očakávania). Hneď som upgradol na najnovší firmware s telefónom a všetko funguje ako má. ALE. Ja neviem akoby nemohlo existovať zariadenie bez nedostatkov. Aké bolo moje prekvapenie keď som sa prihlásil na market išiel si sťahovať aplikácie a hry čo mám zakúpené. NIKDE nevidím MOJE ZAKÚPENÉ HRY( Modern combat2 a 3) !!! Po inštalačke zo zálohy mi vypíše, že táto hra nieje kompatibilná z mojim zariadením !!! AKO do frasa je toto možné keď som ich mal a hral na 1jadrovom tablete s 2.2Froyo ???!!! Teraz som si kúpil 2jadrový stroj a nieje kompatibilný???!!! NEVIETE AKO JE TO MOŽNÉ ???
Zrejme to bude aktualizaciou firmveru, tiez som mal podobnu situaciu s POLDA2.

Nie som na to hrdy, ale pouzil som priamu linku, stiahol si .apk a nainstaloval. Chapem, ze hry mas legalne, ale ak si ich chces zahrat budes to musiet zrejme tiez obist. Ano, nie je to fer, ale co sa da robit...
7/2
Windows Firefox
Wayne:
DIK za snahu ale nieje to tak...mám urobenú zálohu všetkých aplikácií a tie hry som si stiahol zo zálohy..nainštaluje ich ale keď sa pripája na Gameloft server na stiahnutie zvyšných 700-800MB odpíše Gameloft, že hry niesu kompatibilné s mojim zariadením...TAKŽE JEDINE GAMELOFT má problém s 3.2 a to ich mám od nich kúpené asi 10 !!!
Neštvalo by ma to tak keby tie hry neboli bezkonkurenčné ... žiadna náhrada miesto MC, Backstab, Tintin atd.
Ak viete o nejakej dajte vedieť ..DIK
--
Sony Ericsson Xperia ARC 8,7 mm, 117 g displej: 4,2'', kapacitní TFT LCD, 480 × 854, 233 DPI sítě: GSM (čtyři pásma), WCDMA (dvě pásma), GPRS, EDGE, HSPA (7,2|5,76 Mb/s) konektivita: microUSB, micro
7/2
Windows Chrome
pre xsarahdi:
mas uplnu pravdu v tom, ze s tym ma problem Gameloft. Je to od nich neferove, aj ja mam od nich zakupenych celkom 6 hier. Viac ako 2 tyzdne som si s nimi pisala a akoze sa to snazili riesit, posielali mi linky na stiahnutie a aj tak stale nic. Nakoniec som zistila, ze maju na svojej stranke uvedene mobily a tablety, ktore maju podporu ich hier a je tam nejaky tablet Huawei S7 PRO na ktory maju jedinu hru Assasianss Greed. ked som im to napisala, poslali mi link na zdarma stiahnute, lebo to bola hra ktoru som mala od nich zakupenu ale......po instalacii, ktora prebehla v pohode a aj ta dalsia z Gameloftu na zvysne MB, no na MediaPade sa spustilo jedine video k hre a samotna hra NIE!! no a bolo po radosti. Suhlasim s tebou, ze tie ich hry ktore uvadzas naozaj nemaju konkurenciu, najviac mi je luto za Tintinom , bolo to konecne nieco ine a nie len bojova hra. Myslim, ze by nebolo od veci keby ich zacalo bombardovat viacej ludi, lebo ked som im napisala, ze hru nespustilo len viedo, odpisali mi ze im je to luto a od vtedy /od 20.1.2012/ sa nic nedeje , ani sa neozvali, ze na tom pracuju, tak asi tak. oni to totiz musia prerobit tak, aby to bolo kompatibilne s Honeycomb, preto ti to islo na Froyo. No ked to aj budu prerabat tak podla mojho nazoru asi az na Android 4 - ICE.
Je zaujimave, ze pre samotneho vyrobcu Huawei vedli upravit hru Asphalt 6, ktora bola predinstalovana a funguje napriek tomu, ze je od Gameloftu.
8/2
unknown Opera
Ludia, niekde som videl navod, v ktorom sa da zmenit id mediapadu na desire hd. Tym padom by nemal byt problem s kompatibilitou hier a aplikacii. Skusim to najst a hodim sem link.
8/2
Windows Chrome
No.....nie je to az tak zly napad, ale Desire HD ma OS 2.3.5 a Huawei ma 3.2 teda Honeycomb, ktory je optimalny prave pre tablety. Ako sa budu potom chovat hry a apky, roztiahnu sa na cely displej? Nie je k tomu potreba Rootu a bude sa to dat vratit spät?
9/2
Android Android
Tu je ten navod: http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=177&t=15847
Bohuzial, bude ho treba rootnut. Ja som uz pri predchadzajucej aktualizacii nahral firmware, ktory uz bol rootnuty. Vratit root je to najmenej, len nahrajes naspat povodny firmware.
Hry sa prisposobia, asi ako ked prepnes na standartne rozlisenie v nastaveniach mediapadu.
12/2
Windows Chrome
ahoje, len sa chcem spytat, vyskusal niekto ten navod od DoubleG nahrat do Huaweií ten firmware pre HTC DHD? Je to pouzitelne a funguje to?
15/2
Windows Firefox
Z toho tabletu sa da aj volat :D staci si stiahnut Phone.apk a nainstalovat :D tumate aj dokaz :D
http://www.youtube.com/watch?v=I1AaPx7Gz-s
17/2
Windows Firefox
prepace ale surne potrebujem pomoc. kupil som huawei mediapad. mam ho 4 dni. dnes som ho siel zapnut a ani netuklo. aj ked ho dam na nabijacku tak nezobrazuje simbol nabijania. skusal som postup z prirucky ale nefungovalo to. surne ho potrebujem sprevackovat koli praci. prosim o pomoc.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Najnovšie príspevky
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx ":)) o tom by sa dalo dlho polezmizovať a hlavne keby nevychadzaš len z teorii, tvoj názor nieje..." (dnes 14:55)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: galaxi "Ešte taka maličkosť "realizácia"." (dnes 13:30)
Nokia 112: galaxi "Ak bude za 45€ tak to bude lepšia ponuka ako x1-01" (dnes 13:27)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Bonyek, ale zmení, zmení. 256/256 kbit/s v GGG je viac, ako môžeš momentálne dosiahnuť v GG..." (dnes 12:35)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Stará správa, o pokryti do budúcna ste už informovali v minulosti. :-) ..." (dnes 12:34)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Tešíme sa :-) Palec hore." (dnes 11:58)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "chod do svojho profilu -> My Workouts -> klikni "Private" -> automaticky vsetky workout-y co budes..." (dnes 11:27)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: japoj "pouzivam ho skoro rok a nevsimol som si za cely ten cas ziadnu novu funkciu - smutne... najviac mi..." (dnes 11:16)
Huawei Sonic (Huawei U8650): mr.evil "prosim vas ludia, nejde mi na tomto mobile wifi. nájde mi siet, zadám heslo, ale nejde mi tuknut..." (dnes 10:59)
HTC Desire C: petrix "ja sa z tohto modelu tesim lebo na xda sa uz rozobera portacia sense 4.0 do wildfire s :D" (dnes 10:41)
Nová aktualizácia pre HTC One X: Pentagram123 "Presne tak :) toto sa mi páči. Starostlivosť nadovšetko nech sú ľudia spokojní" (dnes 07:16)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Pentagram123 "Nokiu som držal v ruke práve preto PREMNA nokie niesú smartfóny. A ak nemáš rád android a..." (dnes 07:15)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "Sports Tracker momentalne nie je kamarat s rozlisenim na glaxy note, useknute su cisla atd., ze si..." (včera 22:38)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: ml "Ja to používam :) www.sports-tracker.com/#/workout/mlipocky/ Kedysi to bolo len pre Symbian" (včera 22:37)
Nová aktualizácia pre HTC One X: mmihok "stále lepšie veľa updatov, ale aspoň sa starajú, aby bol software čo najdokonalejší..." (včera 22:25)
HTC Desire C: harantd "tlacova chyba :D a pisu ze wildfire s aktualizaciu nedostane ze je slaby a toto ma dokonca ics a..." (včera 18:25)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Ty si Nokiu ani nedržal v ruke..akurát tak nejaky androshit low..." (včera 17:12)
HTC Desire C: tomas1 "harantd. 1000 ghz... to si asi trosku prehnal takze skor 1000 mhz" (včera 16:24)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Tak si kup oči" (včera 16:17)
HTC Desire C: docertabum "uplna zbytocnost... asi sa im fakt zvysili suciastky alebo co :))" (včera 14:41)
Copyright ©2012 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188