Na stránke výrobcu Huawei som našiel novú verziu softweru ktorý tu vyššie spomína Radka.
Ja pripájam návod na inštaláciu :
Návod na inštaláciu nového Ice Cream Sandwich pre Huawei MediaPad:
Inštalácia je na vlastné nebezpečenstvo. Starostlivo si zálohujte všetky dôležité dáta!
Stiahnite si súbor Android 4.-0 zo stránky výrobcu
Rozbaľte .zip súbor
Uložte súbor do zložky dload na microSD karte
Vypnite zariadenie a vložte pamäťovú kartu Android 4.0 Update (odkaz) na stiahnutie
Zariadenie by sa malo zapnúť samo, po logu MediaPad by sa mal objaviť zelený Android
Aktualizácia by sa mala teraz inštalovať automaticky. Ak sa ukáže chyba, overte, či máte pamäťovú kartu naformátovanú na FAT alebo FAT32
Po aktualizácii môžete vybrať pamäťovú kartu, dostanete pokyn na displeji, MediaPad sa automaticky spustí, nainštaluje potrebné aplikácie a možno sa ešte niekoľko krát reštartuje.
Nakoniec musíte všetko dať dokopy, nahodiť kontakty, stiahnuť aplikácie a prispôsobiť si prostredie.
--
HUAWEI
Návod na inštaláciu nového oper. systému:
Návod na inštaláciu nového Ice Cream Sandwich pre Huawei MediaPad:
Inštalácia je na vlastné nebezpečenstvo. Starostlivo si zálohujte všetky dôležité dáta!
Stiahnite si súbor Android 4.-0 zo stránky výrobcu
Rozbaľte .zip súbor
Uložte súbor do zložky dload na microSD karte
Vypnite zariadenie a vložte pamäťovú kartu Android 4.0 Update (odkaz) na stiahnutie
Zariadenie by sa malo zapnúť samo, po logu MediaPad by sa mal objaviť zelený Android
Aktualizácia by sa mala teraz inštalovať automaticky. Ak sa ukáže chyba, overte, či máte pamäťovú kartu naformátovanú na FAT alebo FAT32
Po aktualizácii môžete vybrať pamäťovú kartu, dostanete pokyn na displeji, MediaPad sa automaticky spustí, nainštaluje potrebné aplikácie a možno sa ešte niekoľko krát reštartuje.
Nakoniec musíte všetko dať dokopy, nahodiť kontakty, stiahnuť aplikácie a prispôsobiť si prostredie.
--
HUAWEI
tak som teda nahral tu druhu verziu root firmware a spravanie 3G siete je uplne ine ako pred tym , aj v porovnani s orig.verziou - tam kde je realne dobry signal 3G mi ide na H alebo na 3G , iba doma kde je slabsi signal obcas prepne na E , ale same sa to prepne aj na 3G a H , takze zda sa ze to bude OK :-)
To H sa mi predtym neobjavovalo , iba 3G a E ...
Ja som stale na poslednom origos ICS a zistil som, ze problem je s udrzanim pripojenia, ak orange predava vzduch.
Som teraz v oblasti JE Bohunice a ked je signal, tak je to 0,1 Mbit, cize hroza. No a ICS to proste neudrzi. Napr. Internet v mobile Nokia C6 (myslim ze je to Orange word) slape na tychto pomalych rychlostiach bez poblemov.Drzi sa to ako kliest. Lenze v C6 je symbian.
Mrkol som na pristupove body v nastaveni, ci je to podla Orange. Neviem, ako to bolo presne pred upgrade, ale podla navodu na Orange tam bola zmena. To prezapametanie pristupoveho bodu pomohlo do slusnej miery. Zda sa, ze teraz udrzi pripojenie tak 8 z 10. Este som k tomu stiahol aplikaciu speedup a zda sa, ze aj ona robi kus prace.
Kazdopadne mrknite si nastavenia siete pred aj po upgrade. Resp. moze pomoct znobunahodenie pristupoveho bodu. Ja kliknem.word a potom spet internet.
Skusim este ten rootovany fw.
to: dudo88 . ahoj, pocuvaj ja som ten skusal ako ty rootnuty soft ten druhy , ale mne tam chyba orignal Prehravac hudby, ty ho tam mas ?
Poradte , kde najdem original prehravac hudby na ICS 4.0.3. Dakujem
jaj tak tu sa toho ani nedockam , sam som si to vyriesil
chcel by som sa opytať,ako sa da pozerat tv v tomto tablete
stiahni si app "Orange GO", skutočne dobrá aplikácia. Orange sa pochlapil.
No a este sa da celkom slusne pozerat ked si stiahnes VPlay , do vstavaneho prehliadaca v tablete zadas adresu: iphonetv.antik.sk, spustis , vyberies prislusny kanal a po jeho spusteni sa ti ulozi priamo vo VPlay stream. Nabuduce uz to budes spustat odtial, tak zopakuj vsetky kanale, su ta, Markiza, Doma, STV 1,2 a TA3, ale aj to je nieco a je to v celkom slusnej kvalite.
nema tento tablet z orangeu ? zevraj davaju do mobilov chibny OS
ktory ics z huawei stranky mam stiahnut ? je tam niekolko linkov
Poď na túto stránku je tam Android 4.O.3-najnovší- ten si stiahni a návod máš tu hore vyššie omylom som ho dal 2 x.
stránka je "
http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=3135&directoryId=5011&treeId=3290&tab=0--
HUAWEI
Prejdi do záložky Download a je v prvom riadku.
--
HUAWEI
Caute,
mam otazku: na stranke vyrobcu Huawei sa objavili nejake subory pre MediaPad a sice:
1/ open source_bluez_MediaPad_Android4.0 - 1,25 MB
2/ open source_kernel_MediaPad_Android4.0 - 121,01 MB
3/ open source_webkit_MediaPad_Android4.0 - 64,20 MB
neviete niekto prosim k comu sluzia a co vylepsuju? Oplati sa to stahovat a ak to stiahnem zachovaju sa mi aplikacie alebo sa to da do tovarenskeho nastavenia tak ako na zaciatku? Vopred dakujem za info.
to su zdrojove kody, ktore ak nie si programator, su ti k nicomu. z nich sa kompiluje hotovy firmware.
diky moc za objasnenie, prejem pekny den
Mám ho doma, skúšal som ho nabíjať cez USB, ale bez úspechu. Nabíja sa len cez nabíjačku. Je v ňom ICS 4.0.3.
Potrebujem spojit Mediapad s Linuxom (Ubuntu).
Pripojim USB kabel, povolim MTP v nastaveniach tabletu a v system tray sa mi zobrazi ikona USB a to je vsetko.
Potrebujem pretiahnut videa a fotky na dik LINUX, riesil to nikdo? Vyzera ze zariadenie nema podporu mass storage.
Nabíjanie cez USB funguje nezávisle na OS. Je len tak pomalé, že ho tablet neukazuje a ani žiadna aplikácia. Nabitie trvá aj 6 hodín, pomaly ale predsa...
na to nabijanie cez USB som si kupil kabel
http://www.ebay.com/itm/A103-USB-Huawei-Mediapad-Table-Ideos-S7-Slim-data-charger-cable-/180935505216?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item2a2098b540
v podstate som ho este nejak moc ani netestoval, ale mal by fungovat
ze to nema mass storage som zistil tiez, ked som tam chcel nieco nahrat z windowsu cez usb.
na fore mi radili pouzit to MTP, teraz uz neviem, ci som to nakoniec rozbehal (cez huawei hisuite, ci ako sa to vola), ale najjednoduchsie je vybrat microSD kartu z tabletu a vlozit do pocitaca a nahrat tak...