reklama
Diskusia k článku
28/5/2012
Windows Opera
určite by som uvítal, ale čo nové ? netuším, ale vždy sa nájde niečo nové :)
--
HTC Evo 3D
28/5/2012
Windows Firefox
Nechápem prečo sa všetci šalejú za facebookom... Ako mi je super bez neho ! Žiadni priatelia priateľov mojich priateľov ma nemajú v priateľoch :-) Nemusím každú chvíľu čumieť na mobil, či monitor či ma niekto neotravuje... Je to závislosť... Skutočný priateľ ma nájde aj bez facebooku a takého si vážim oveľa viac...
28/5/2012
unknown Opera Mini
Presne tak, napísal si to výstižne.
--
Buducnosť je v Microsofte...
28/5/2012
Windows Firefox
» Uzurpator: Nechápem prečo sa všetci šalejú za facebookom... Ako mi je super bez neho ! Žiadni priatelia priateľov mojich priateľov ma nemajú v priateľoch :-) Nemusím každú chvíľu čumieť na mobil, či monitor či ma niekto neotravuje... Je to závislosť... Skutočný priateľ ma nájde aj bez facebooku a takého si vážim oveľa viac...
moja reč
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
28/5/2012
Windows Internet Explorer
Pre mňa absolútne nezaujímavý telefón a vlastne aj všetko okolo
FB.
--
NOKIA Lumia 710
28/5/2012
Windows Opera
Ale pre niekoho kto žije daleko od rodiny a známych + má internet v mobile je riešenie. Ja Facebook neodsudzjem je to dobrá vec ak sa nepreháňa a nesedí zatým človek celý den ako dnešná mládež :) Takže ja sa na tento telefon teším, ale je jasné, že musí mať aj iné veci okrem FB aplikácií... uvidíme :)
--
HTC Evo 3D
3/6/2012
Windows Firefox
Aléééé tá CHAcha je peknááá len malý displej :((((((
--
HTC TITAN X310e, Windows Phone 7.8
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188