reklama
Diskusia k článku
25/5/2012
Windows Chrome
Teším sa. Len tak ďalej. Ešte tradičné: PALEC HORE :-)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
26/5/2012
unknown Opera Mini
Výborne, už len pár mesiacov, a môžem surfovať 3G rýchlosťou 256kbit/s namiesto doterajších 235kbit/s, fantastické.!
--
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod.
26/5/2012
Windows Chrome
Nuž, čo s Tebou keď sa držíš balíka DN poznajúc jeho parametre ? ;-)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
26/5/2012
unknown Opera Mini
So mnou nič, ale čo s takým balíčkom.? ;-)
OK, dajme tomu že sa DN na tvoje odporúčanie vzdám okamžite, aký balíček si mám podľa teba aktivovať aby som dosahoval vyššie rýchlosti ako pri DN.?
--
26/5/2012
Windows Chrome
Veď vieš, že zatiaľ zmena nepomôže, lebo nemáš GGG pokrytie. Asi som sa zle vyjadril, alebo si si to vysvetlil inak, ako som to myslel. Bola to reakcia na zvýšenie Tvojej rýchlosti o niekoľko mesiacov na 256 kbit/s oproti terajším 235 kbit/s :-) Však si rozumieme :-)
--
26/5/2012
iPad iPad
Prilis vela penazi za prilis malo muziky...
--
ajFon a aj nefon..a tak...
26/5/2012
unknown Opera Mini
Veď práve, pre mňa majú zatiaľ všetky balíčky rovnaké rýchlostné parametre, a cena/objem to vychádza najvýhodnejšie s DN vzhľadom aj na stale trvajúci bonus za prenos. Však ty/si mi rozumieš/me.
A iným vysvetľovať prečo sa DN držím asi veľký zmysel mať nebude, ani by ich to zaujímať nemalo kým sa nerozhodnu že mi za ne budú platiť oni. :-) :-) :-)
Mám svoju(dlhodobú) stratégiu čo sa využívania služieb týka, a momentálne som veľmi spokojný čo sa dátových aj hlasových služieb týka. ;-)
--
26/5/2012
unknown Opera Mini
O2 ste predražené jak ďas.

11€ za 2GB, 8€ za GB je zrejme aj z tringeltom za modrú.
--
Urobil som si audit ponúk operátorov a Orindž ponuky sú najdrahšie.
26/5/2012
unknown Opera Mini
nedám tringelt, ani si neobjednám službu/produkt od niekoho s kým nie som trebárs cenovo spokojný, cenu časom musia znížiť/dorovnať konkurencii(ak nezvýši aj konkurencia :-) ) ak neznížia majú smolu. ;-)
--
26/5/2012
unknown Opera Mini
Easy na 5€ za 2GB je jedničkou a boduje jak ďas.
--
26/5/2012
unknown Opera Mini
to je dobre, už len aby sa do boja pridali aj ďalší. ;-)
--
26/5/2012
iPad iPad
Neviem ci je to umna pokazene alebo co, ale ja na easy presurfujem za mesiac cca 11 gb, a ziadne spomalenie, tak to nebudu len 2 gb..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
26/5/2012
unknown Opera Mini
Nebrzdia to ako O2.
--
26/5/2012
unknown Opera Mini
osobné skúsenosti s EASY FREE nemám, ale jeden známi tam preniesol cca 15.GB bez toho aby došlo k spomaleniu, tak niečo na tom bude, ;-) podľa môjho názoru ak sa tým nadmerne nezaťažuje sieť, asi FUP neaplikujú, apropo, akože nie som na to expert, :-) ale skutočne je FUP o tom že po dosiahnutí daného objemu v balíčku ho okamžite aplikujú.? Akože právo na to samozrejme majú, nemali by, alebo by aspoň nebolo férovejšie aplikovať to po až opakovanom(nadmernom) prekročení limitu FUP.? :-)
--
26/5/2012
unknown Opera Mini
duplicitný príspevok
--
26/5/2012
unknown Opera Mini
Pár dní som sledoval spotrebu dát zo začiatku a za 9 dní spotreba cez wifi rout. na simky od orange 2,73GB bez spomalenia.
--
26/5/2012
unknown Opera Mini
veď vravím(píšem) že FUP by mali aplikovať v prípade opakovaného(nadmerného)prekročenia objemu popr.(preťaženia)ak by to sieť nezvládala, môj názor. ;-)
Čo sa orangeu(PRIMA,FF) MJ týka, istý čas sledujem, a FUP aplikujú "vždy" nad objem obsiahnutý v balíčku, napr.ak sa dáta čerpajú priebežne rovnomerne počas celého mesiaca, upozorňujúca SMS niekedy príde pri dosiahnutí 80%,, k samotnému spomaleniu potom obvykle dochádza po prenesení cca 1,5-2.GB, ak do toho ale začneme "mlátit" dá sa preniesť za krátky čas(do druhého dňa/rána, systém akoby kontroloval/aktualizoval spotrebu 1-2x za 24.hod) ešte aj 10.GB, cez víkend niekedy ako by sa to nekontrolovalo vôbec, a po prečerpaní "akéhokoľvek" množstva dat k spomaleniu dojde až v najbližší pracovný deň(pondelok)ráno. ;-)
--
27/5/2012
unknown Opera Mini
A čo sa týka FunFonu, tak ten si udržujem za tých 3,90€ mesačne ten GB, ktorý aj keď je za 3,90€ povedzme po mesačnej prestávke a spotreba u mňa mesačne bola max. 7,18 GB cez mobil a NB ktorý sem tam pripojím k NB cez usb kabel a mob. tel. mám ako potom ako usb. modem keď ďalej cestujem. Ináč MJ je tiež vydarená služba za super cenu.
--
27/5/2012
Nokia Nokia S60 OSS Browser
o2 ma sklamalo. Mám dáta neobmedzene a asi 8 krát som reklamoval nefunkčnost v meste handlová. V Pd to ide bez problémov. Aj po viacnásobnej oprave a reset v systéme to ostáva nefunkčne. Neviem čo za dôvod je keď to nejde, ale nie je to mobilom. Ina sim karta konkurencie ide bez problémov. Asi moja kritika na ich biedne dáta balíky niekoho nahnevala a takto som skončil. A ďalej, pracovníci na linke 949 sa predstavuju tak, že ich meno ledva alebo vôbec neviem. To frfľanie nemusím. Niektorí sa predstavili pekne a výrazne.
--
ždy to nejak iďe. Gdo nece, nemosí. Ani ja šecko nemosím. :D (2+1=21)
27/5/2012
unknown Opera Mini
galaxi,
7.GB môžeš preniesť za mesiac(bez spomalenia), vyššie som popísal ako sa to chová, za krátky čas môžeš preniesť aj 10.GB, pri bežnom(rovnomernom) používaní počas celej doby platnosti sa to ale spomalí pri dosiahnutí objemu cca 1,5-2GB bezohľadu na to či ten objem dosiahnem/š po 10-20-30.dni, samozrejme u teba sa to môže prejavovať(chovať) ináč, a podľa toho ako to opisuješ, sa zdá ako by na tvojej SIM FUP neaplikovali vôbec, :-) je tomu tak.? Teda ti počas používania služby ešte nebola doručená upozorňujúca SMS o prečerpaní 80% alebo nedošlo k spomaleniu ani raz.? :-)

Čo sa MJ na FF týka, tiež mám 3.SIM-karty s touto službou za 3,90.EUR, už niekolko mesiacov nevyužívané, ale stačí tam dobiť kredit, a služba pokračuje za pôvodný poplatok. ;-)
--
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188